Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2014 09 29, 15:08)
Kuo jie geriausi? Ziurejau sudeti - nieko stebuklingo neizvelgiau, isskyrus nakvisu alieju, kuris del hormonus veikiancio efekto vaikams apskritai nerekomenduojamas... Manau, sis papildas gerokai ispustas burbulas...

na 3 vaiku gydytojai rekomendavo. tarp ju viena mano mama kuri anukei tik geriausio linki smile.gif o va amway vitaminu isvis nerekomenduoja. cia kiek zmoniu tiek nuomoniu ;)va kaina LT tai gikrai ispusta kaip ir visko smile.gif nzn del sudeciu. as ne medike kaip ir dauguma musu ,)
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 29, 14:08)
Kuo jie geriausi? Ziurejau sudeti - nieko stebuklingo neizvelgiau, isskyrus nakvisu alieju, kuris del hormonus veikiancio efekto vaikams apskritai nerekomenduojamas... Manau, sis papildas gerokai ispustas burbulas...

manau dėlto rekomenduojami, kad vaistinėse menkas pasirinkimas, o šie turi klinikinius tyrimus. Tik man nepatinka , kad sudėty yra Omega-6, kurio ir taip gauname pakankamai su maistu. Mums reikia Omega-3. Gal tas papildas labiau tinkamas dažniau valgantiems riebios vandenyno /jūros žuvies.
Atsakyti
QUOTE(Pranase @ 2014 09 29, 14:34)
agituoju prisijungti - kam reikia vaikisku batuku su -20 proc., nes mano mazylis liks be crocsiuku, o darzelyje jie labai patogu  4u.gif
http://www.amazon.co...;pf_rd_i=507846

O tai tikrai taiko dar 20% tiems svieciantiems crocsams, nes as kaina tik 45 USD matau, prie ju nuolaidos jokios neraso g.gif

Jau matau, apacioje raso visa info apie nuolaidas 4u.gif su 17 cm pedute koki dydi rekomeduotumet imti, kad dar pavasari geri butu- C13?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indremo: 29 rugsėjo 2014 - 14:32
QUOTE(dita09 @ 2014 09 29, 15:21)
manau dėlto rekomenduojami, kad vaistinėse menkas pasirinkimas, o šie turi klinikinius tyrimus. Tik man nepatinka , kad sudėty yra Omega-6, kurio ir taip gauname pakankamai su maistu. Mums reikia  Omega-3. Gal tas papildas labiau tinkamas  dažniau  valgantiems riebios vandenyno /jūros žuvies.

iherb.com placiausias spektras visokiu omegu.
Atsakyti
QUOTE(Indremo @ 2014 09 29, 15:29)
O tai tikrai taiko dar 20% tiems svieciantiems crocsams, nes as kaina tik 45 USD matau, prie ju nuolaidos jokios neraso g.gif

Jau matau, apacioje raso visa info apie nuolaidas 4u.gif  su 17 cm pedute koki dydi rekomeduotumet imti, kad dar pavasari geri butu- C13?

Musu peda dabar 17cm, tik ka baigem nesioti C10 dydi... tai jau pavasariui geru geriausiu atveju C12 imciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 09 29, 15:34)
Musu peda dabar 17cm, tik ka baigem nesioti C10 dydi... tai jau pavasariui geru geriausiu atveju C12 imciau  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 09 29, 15:12)
na 3 vaiku gydytojai rekomendavo. tarp ju viena mano mama kuri anukei tik geriausio linki smile.gif o va amway vitaminu isvis nerekomenduoja. cia kiek zmoniu tiek nuomoniu ;)va kaina LT tai gikrai ispusta kaip ir visko smile.gif nzn del sudeciu. as ne medike kaip ir dauguma musu ,)

Gal galima nuorodele is kur uzsakinejotw eye q?as dbr is norameda.lt uzsakiau skystus u 43lt
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2014 09 29, 15:01)
Gal galima nuorodele is kur uzsakinejotw eye q?as dbr is norameda.lt uzsakiau skystus u 43lt

www.chemistdirect.co.uk ax.gif
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

www.bloomigdales.com
www.macys.com
www.aeropostable.com
www.finishline.com
www.starbucks.com
www.desigual.com
www.shoemetro.com
www.columbia.com
ADIDAS
NIKE
www.anntaylor.com
www.jcrew.com
Factory
www.saksfifhavenue.com
www.ebags.com
www.gap.com
www.6pm.com-10%
www.loft.com
www.danceweatsolutions.com
VIX -30%
www.landsend.com
www.sierratradingpost.com
www.dillards.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.carters.com
www.gymboree.com
www.1stopkidzshop.com
www.toysrus.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNDL
www.amway.com
www.fragranceshop.com-15%
www.lilydirect.com
www.misshaus.com
www.sleekhair.com
www.bareescentuals.com
www.tanforless.com
www.paulaschoice.com
www.drugstore.com
www.stockngo.com
www.theperfumespot.com
www.luckyvitamin.com
www.sephora.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 29 rugsėjo 2014 - 15:30
QUOTE(Indremo @ 2014 09 29, 16:29)

Jau matau, apacioje raso visa info apie nuolaidas 4u.gif  su 17 cm pedute koki dydi rekomeduotumet imti, kad dar pavasari geri butu- C13?

mano mergaites 16,8 ir c11 paskendo';) na galima butu nesioti nera baisiai dideli jei aulas nebutu platus wink.gif jei butu pernykstis modeliukas tai su tokia peda c11 puikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 29 rugsėjo 2014 - 15:32
QUOTE(Sandraxa @ 2014 09 29, 16:32)
mano mergaites  16,8 ir c11 paskendo';) na galima butu nesioti nera baisiai dideli jei aulas nebutu platus wink.gif jei butu pernykstis modeliukas tai su tokia peda c11 puikiai

Tai mergaites jau parase, kad amazon netaiko 20% off, o dabar taip prisireike, nes vaikui jau parodziau, o tas klausineja , kada gaus jau doh.gif

O kuris cia pernykstis modeliukas, gal sitas?
http://www.amazon.co...QXPS9HW383BEZY0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indremo: 29 rugsėjo 2014 - 15:46
QUOTE(linamog @ 2014 09 29, 15:08)

Pritariu 100 proc drinks_cheers.gif Man net baisu, kai zmones juos perka, galvodamai kad brangus, reiksias bus geri. Omega 3 konc niekingai maza.. Zinoma, geriant po 8 gal ir bus koks efektas, bet tada kaina jau rebereali... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dita09 @ 2014 09 29, 15:21)
manau dėlto rekomenduojami, kad vaistinėse menkas pasirinkimas, o šie turi klinikinius tyrimus. Tik man nepatinka , kad sudėty yra Omega-6, kurio ir taip gauname pakankamai su maistu. Mums reikia  Omega-3. Gal tas papildas labiau tinkamas  dažniau  valgantiems riebios vandenyno /jūros žuvies.

Rekomenduoja, nes kaina didele-apyvartai geiau biggrin.gif Mes geriam Mollers skystus,nera brangus, o sudetis super thumbup.gif
Atsakyti