Ar turite kokiu nuolaidu fragrancenet.com ?
Kur dar pigiau perkate kvepalus?
QUOTE(Gervuoge @ 2014 09 29, 19:00)
Fragrancenet -20%
Fragranceshop -15%
Lillydirect- siaip geros kainos

QUOTE(zibuteg @ 2014 09 29, 19:52)
Nu tipo gamina Norvegijoj, bet kai etiketej lietuviskas aprasymas.......
ir siaip skonis kazkodel skiriasi
Dariau seniai eksperimenta su Rafaelo saldainiais . Vieni buvo pirkti LT, kiti Vokietijoj , nu ir nei vienas nepasake , kad jie vienodo skonio
Vokiski ryyyyskiai skanesni 
ir siaip skonis kazkodel skiriasi

Dariau seniai eksperimenta su Rafaelo saldainiais . Vieni buvo pirkti LT, kiti Vokietijoj , nu ir nei vienas nepasake , kad jie vienodo skonio

Etikete turi buti lietuviska, nes produktau juk LT parduodami. Ant visu vaistinese esanciu papildu, nors jie ne LT gaminami, yra lietuviskai aprasai. Na tikrai neteko girdeti, kad zuvu tauku fabrikas LT stovetu...O kad LT yra atstovybes, kurios tuos produktus zenklina, tai- tiesa

Labuka,atsiprašau,kad įsibroviau į jūsų temą...žiūrinėju EMU batus ir dvejoju dėldydžio gal jūs galite patarti su 41 dydžio pėda iešoti 9us ar jau 10dydžio? bearpaw turėjau 9dydį
ačiū iš anksto

QUOTE(Arnytė @ 2014 09 29, 20:31)
Labuka,atsiprašau,kad įsibroviau į jūsų temą...žiūrinėju EMU batus ir dvejoju dėldydžio gal jūs galite patarti su 41 dydžio pėda iešoti 9us ar jau 10dydžio? bearpaw turėjau 9dydį
ačiū iš anksto 

Kiek cm peda?
27cm pedai reikia 10 dydzio.
QUOTE(zibuteg @ 2014 09 29, 21:35)
oi ačiū už greitą atsakymą,lendu ieškoti emukų

QUOTE(Arnytė @ 2014 09 29, 19:31)
ačiū iš anksto 

as su 39 turiu 8, tai su 41 reiktu turbut 10. cia apie tuos klasikinius eina kalba.
kaip tik gal kuti norit, amazon gera kaina sokoladiniai

http://www.amazon.co...=A1KV6NSXBQ6H67
QUOTE(Arnytė @ 2014 09 29, 20:31)
ačiū iš anksto 

Bet man keista, kaip jums bearpaw yra geri 9 dydžio

Labai laukiame www.gnld.com uzsakymu

QUOTE(Girl. @ 2014 09 29, 21:00)
Bet man keista, kaip jums bearpaw yra geri 9 dydžio
aš su euro 40 bearpaw turiu 10 dydį,tuo tarpu emu - 9, nes pagal mane šie yra didinti, o bearpaw +- atitinka įprastą dydį.

Kiek cm jusu peda as su euro 40 peda 26 turiu 9.