Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Carters turim 25% koduka, negalioja clearance 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 29, 21:20)
Carters turim 25% koduka, negalioja clearance 4u.gif

gaukit kur nors gap berniukiskom striukem -75% biggrin.gif nu kokie zarazos, truksta zodziu biggrin.gif man mirtinai reik baxuriukui striukes su kapisonu su kailiuku biggrin.gif

ai, panos, kur matet pasiltintu kelniu baxuriukam? ON dzinsus su flysu turim. Bet 1 vnt. Reik dar keliu, bet ne tokiu pat noretusi.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 29, 14:40)
parasykit del tu kur LT yra, ir man idomu  ax.gif  4u.gif

Evelor ,mano dickiui cia buvo pernai gydytoja patarus naudoti ,maziukams jie netiktu. Butelaiti isgere jis,yra beveik visose vaistinese .
Siaip ir suaugusiam jie gerai .
http://www.sveikaszm...mg_kapsules_N90
Nors man labai patinka Karotenoidai,zuvu taukus perku paprastus Miolerio ,vaikams manau turi buti kuo paprastenes sudeties,naturalesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 rugsėjo 2014 - 20:40
QUOTE(jottauute @ 2014 09 29, 20:39)
Evelor ,mano dickiui cia buvo pernai gydytoja patarus naudoti ,maziukams jie netiktu. Butelaiti isgere jis,yra beveik visose vaistinese .

aciu 4u.gif 4u.gif zinau ji drinks_cheers.gif resveratrolis cia, pati geriau, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 29, 20:05)
Fragrancenet -20%
Fragranceshop -15%
Lillydirect- siaip geros kainos 4u.gif

Man reikalingi kvepalai yra tik fragrancenet parduotuveje. Ar buna daugiau nei 20% cia? Ar jau cia gera nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 21:29)
gaukit kur nors gap berniukiskom striukem -75% biggrin.gif nu kokie zarazos, truksta zodziu biggrin.gif man mirtinai reik baxuriukui striukes su kapisonu su kailiuku biggrin.gif

ai, panos, kur matet pasiltintu kelniu baxuriukam? ON dzinsus su flysu turim. Bet 1 vnt. Reik dar keliu, bet ne tokiu pat noretusi.

Pasiltintu yra

http://www.oshkosh.c...kid-boy-bottoms
Atsakyti
Sveikos,o nepirkot is sheaterraorganics?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 20:29)

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dita09 @ 2014 09 29, 11:35)
GNLD acidophilus Plius pavartokite, jie ne tik vartojant antibiotikus, bet ir profilaktiškai gerai- stiprina imunitetą-juk bet kokia liga yra bakterijų disbalansas

po kiek šių probiotikų galima vartoti 6 metų vaikui? Ir kokio dydžio kapsulės - ar įmanoma praryti vaikui?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 29 rugsėjo 2014 - 21:07
QUOTE(linamoc @ 2014 09 29, 22:00)

ai, prigeriau sampes, tai drasi dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2014 09 29, 22:16)
Kiek cm jusu peda as su euro 40 peda 26 turiu 9.  smile.gif

as su 38,5(25cm peda) turiu 8, bet man jie siek tiek didoki smile.gif sakyciau grynas 39 ir dar i didesne puse.
gal dar nuo modelio priklauso smile.gif
Atsakyti
Jeigu jau kalbant apie žuvų taukus tai aš apskritai jų nesu davus vaikui ir net nežadu duoti ateityje smile.gif naudoju Chia sėklas pati ir vaikui duodu, pilna jose Omega 3 ir nėra neaiškios kilmės. Tie pigūs žuvų taukai tai išvis tragedija kiek žinau, naudos juose visai nėra, čia kokie Mollers ir pan. Juk neaišku nei kur tos žuvys pagaunamos, ar ne kokiose užterštose upėse, ir jau vien faktas, kad tie taukai gaunami iš žuvų kepenų manęs visiškai nežavi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 29 rugsėjo 2014 - 21:14