Carters turim 25% koduka, negalioja clearance

QUOTE(savita1 @ 2014 09 29, 21:20)
gaukit kur nors gap berniukiskom striukem -75%

ai, panos, kur matet pasiltintu kelniu baxuriukam? ON dzinsus su flysu turim. Bet 1 vnt. Reik dar keliu, bet ne tokiu pat noretusi.
QUOTE(enura @ 2014 09 29, 14:40)
Evelor ,mano dickiui cia buvo pernai gydytoja patarus naudoti ,maziukams jie netiktu. Butelaiti isgere jis,yra beveik visose vaistinese .
Siaip ir suaugusiam jie gerai .
http://www.sveikaszm...mg_kapsules_N90
Nors man labai patinka Karotenoidai,zuvu taukus perku paprastus Miolerio ,vaikams manau turi buti kuo paprastenes sudeties,naturalesni.
QUOTE(jottauute @ 2014 09 29, 20:39)
Evelor ,mano dickiui cia buvo pernai gydytoja patarus naudoti ,maziukams jie netiktu. Butelaiti isgere jis,yra beveik visose vaistinese .
aciu

QUOTE(savita1 @ 2014 09 29, 20:05)
Man reikalingi kvepalai yra tik fragrancenet parduotuveje. Ar buna daugiau nei 20% cia? Ar jau cia gera nuolaida?
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 21:29)
nu kokie zarazos, truksta zodziu
man mirtinai reik baxuriukui striukes su kapisonu su kailiuku 
ai, panos, kur matet pasiltintu kelniu baxuriukam? ON dzinsus su flysu turim. Bet 1 vnt. Reik dar keliu, bet ne tokiu pat noretusi.

Pasiltintu yra
http://www.oshkosh.c...kid-boy-bottoms
Sveikos,o nepirkot is sheaterraorganics?
QUOTE(JMD @ 2014 09 29, 20:29)
nu kokie zarazos, truksta zodziu
man mirtinai reik baxuriukui striukes su kapisonu su kailiuku 

QUOTE(dita09 @ 2014 09 29, 11:35)
GNLD acidophilus Plius pavartokite, jie ne tik vartojant antibiotikus, bet ir profilaktiškai gerai- stiprina imunitetą-juk bet kokia liga yra bakterijų disbalansas
po kiek šių probiotikų galima vartoti 6 metų vaikui? Ir kokio dydžio kapsulės - ar įmanoma praryti vaikui?
Ačiū

QUOTE(ineciuxxx @ 2014 09 29, 22:16)
as su 38,5(25cm peda) turiu 8, bet man jie siek tiek didoki

gal dar nuo modelio priklauso

Jeigu jau kalbant apie žuvų taukus tai aš apskritai jų nesu davus vaikui ir net nežadu duoti ateityje
naudoju Chia sėklas pati ir vaikui duodu, pilna jose Omega 3 ir nėra neaiškios kilmės. Tie pigūs žuvų taukai tai išvis tragedija kiek žinau, naudos juose visai nėra, čia kokie Mollers ir pan. Juk neaišku nei kur tos žuvys pagaunamos, ar ne kokiose užterštose upėse, ir jau vien faktas, kad tie taukai gaunami iš žuvų kepenų manęs visiškai nežavi