Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2014 09 30, 08:48)
ateis  laikas  kai  gertuviu reiks  biggrin.gif  vis tiek  nzn  ka  dovanoti daugiau biggrin.gif

tada geriau tupeware puodelis, gertuves tai cia gerokai didesniems vaikams. man tas puodukas buvo labai geras pradeti pratinti vaika gerti ne is buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 30, 09:51)
tada geriau tupeware puodelis, gertuves tai cia gerokai didesniems vaikams. man tas puodukas buvo labai geras pradeti pratinti vaika gerti ne is buteliuko.

nu gerai, ikalbejai, dar nepirksiu tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 30, 09:25)
cia sitas,  man atrodo  kitur  raso kad  ji  large,  nes  ismatavimai tai  tikrai  maciau kiutr  tokie  prie large  http://www.saksfifth...oductDetail.jsp

Neatidaro nuorodos verysad.gif
Idomu ar yra uztrauktukas?ar ji siaip magnetuku susisega?verta idomu laukti kokiu didesniu nuolaidu?pas mus cyti parduotuveje tai visos beveik MK nuo tukatancio prasideda doh.gif
Atsakyti

kuris ten drugstore tepalas suskilinėjusioms rankoms labai padeda, noriu tėčiui nupirkti-neišsisaugojau nuorodos..
[/quote]
Kremas rankom

http://www.drugstore...mp;catid=182924
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 30 rugsėjo 2014 - 08:55
QUOTE(Lyn @ 2014 09 30, 09:33)
ir  beje  dekui,  merginoms,  parekomendavusioms  Contigo  termosinius  puodelius  is  amazon.  nu tikrai  rankineje  kiek  besivarto  ne lasas  nenukapsi smile.gif)  siluma  laiko smile.gif  o  kaina  dvigubai  mazesne  gavosi  nei  prikti LT smile.gif

Gal galit nuorodėlę puodelio įmesti ir man reikia smile.gif
Atsakyti
[quote=zibuteg,2014 09 30, 08:55]
kuris ten drugstore tepalas suskilinėjusioms rankoms labai padeda, noriu tėčiui nupirkti-neišsisaugojau nuorodos..
[/quote]
Kremas rankom

http://www.drugstore...mp;catid=182924
[/quote]
ačiū
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 09 30, 08:37)
si oda yra puiki, atrodo daug prabangiau nei lygios odos rankine ir plius tikrai ilgaamze. rankine retai nesioju, bet piniginei tuos bus metai, o ji kaip siandien pirkta smile.gif
as sakiau kad contigo super, gertuves ir visa kita drinks_cheers.gif katik gavau buteliuka vandenui sportui, koks fainas biggrin.gif

Savita1 kokia gertuvę sportui pirkote? Man kaip tik reikia, niekaip neišsirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2014 09 30, 09:53)
Neatidaro nuorodos verysad.gif
Idomu ar yra uztrauktukas?ar ji siaip magnetuku susisega?verta idomu laukti kokiu didesniu nuolaidu?pas mus cyti parduotuveje tai visos beveik MK nuo tukatancio prasideda doh.gif

man puikiausiai atsidaro g.gif vienas vidurinis skyrius uzsidaro uztrauktuku, kiti is sonu neuzsidaro
QUOTE(liepa1 @ 2014 09 30, 09:57)
Gal galit nuorodėlę puodelio įmesti ir man reikia smile.gif

http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
QUOTE(doshke @ 2014 09 30, 09:04)
Savita1 kokia gertuvę sportui pirkote? Man kaip tik reikia, niekaip neišsirenku  doh.gif

as tokia, kuo paprastesne rolleyes.gif http://www.amazon.co...t...156&sr=1-55
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 09 30, 08:31)
Subalamutint nenorėjau, tiesiog nusistebėjau, kaip mergina su 41 dydžiu telpa į 9 dydį smile.gif
Kaip ir rašiau Bearpaw pas mane 10 dydžio (turiu dvejus - vieni su megztu aulu, pirkti seniai ir daug nešioti, viduje avikailis, kiti, berods ema tall, pirkti pernai mažai nešioti.) Tai gal tų antrųjų kailis dar nesusigulėjęs, gal ilgiau pranešiojus ir pasidarys jie man per dideli, bet man jau geriau taip nei nunešioti kulnai,kai batai per maži. Tiesa, patys pirmieji mano bearpaw nei išsitampė, nei kulnai nusinešiojo, buvo labai kokybiški (naujesni emma ne tokie).
Toliau apie EMU - gera kaina buvau pagavusi 10 dydį (modelio tikrai neprisiminsiu, bet ilgi, net ir virš kelių praktiškai, ne klasikinis modelis), tai jie tikrai atitiko eur 41.5 - 42 dydį, net ir rašė ant paties bato, man buvo labai dideli teko parduoti. Dabar turiu odinukus emu (ale klasikiniai trumpesnieji, tik viršus odinis, ne verstos odos), tai jų 9 dydis, mano subbjektyvia nuomone atitinka mano turimų bearpaw 10 dydį), bet šitie emukai pirkti prieš gerus porą metų, gal dydžiai ir pasikeitė.

bet mano išvada tokia, kad 9 dydis emu= 10 dydžiui bearpaw. Tikiu, kad ne aš viena turiu abejus, bus dar kas pakomentuos. 4u.gif

beje, klausė kažkas kiek cm mano pėda, tai manoji kiek didesnė nei 26 cm, apie 26.4cm..

o, UZ KIEK GALIMA PIGIAUSIAI PAGAUTI EMMU MOTERIŠKUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 09 30, 08:09)
Subalamutinot, galvojau, kad Emu irgi 9 man reiktu  g.gif Gaunasi, kad 8?  blink.gif Patarkit, su 26 cm peda koki Emu reiktu rinktis?
Man taip pat Bearpaw idealiai 9 su 26 peda, nenoreciau nei mazesniu nei didesniu  ax.gif

Aš užsakiau dukrai iš sierros Emu 9 (jos dydis EU39-39,5), tai buvo labai per dideli. Ant jų rašo 40-41 EU, bet jie yra tikrai didinti. Dabar užsakiau EMU US 8, tai laukiu, žiūrėsim...
Atsakyti
Parduodamos naujos prekytės 4u.gif
TOOTHPICK CORD IN RIBBON BOW PRINT
Dydis 25
Kaina 150 litų
user posted image
________________________________________________________________________________
Black Michael Kors Studded Long Sleeve Zip Front Cardigan
Dydis S
Sudėtis: 53 medvilnė, 40 viskozė, 7 nailonas
Kaina 160 litų
user posted image
________________________________________________________________________________
Michael Kors Motorcycle Womens Asymmetric Zip Puffer
Dydis S
Kaina 365 litai
user posted image
JCrew Minnie Pant In Bi-stretch Wool Heather Caramel
Dydis 0
Kaina 135 litai
user posted image
user posted image
Sudėtis:
52 viskozė
36 nailonas
7 angora
5 kašmyras.
Dydis S
Kaina 85 litai