Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(enura @ 2014 09 30, 13:34)
nu va reiskias kitos spalvos patvarios  drinks_cheers.gif , o sviesi yra sviesi. bet ji ne tai, kad tepasi, ji trinasi. As is pat pradziu galvojau, kad pasitepe ir svelniai su dregnu svelnios medziagos gabaliuku pabandziau pavalyti, tai tik dar labiau pasitryne  doh.gif

tai gal fake? blink.gif

as turiu lakini korsa. ten kampai tokie sulenkti, maniau bus amen ir keikiaus kad tik beprociai kaip as tokias tases pirkt gali. ir tai droziant be gailescio puse metu kraunant i ja kefyrus batonus ir vaiko zaislus, masinoje po vaiko kojom voliojasi biggrin.gif ji atrodo kaip nauja g.gif
Atsakyti
Mergaites, o ka galit pasakyti apie GNLD zuvies taukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 09 30, 14:02)
O kokia talpa puodelio, jeigu  20 Ounce?

https://www.google.l...e to ml&spell=1
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 30, 13:07)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 09 30, 13:02)
tai gal fake?  blink.gif

g.gif
tada 6 pm fake'ais prekiauja rolleyes.gif
siaip nemanau, nes visa kita atrodo kokybiska. Galvoju gal oda kokia su broku pasitaike g.gif ir siaip cia turbut tik man taip sekasi bet vel isitikinau, kad isparduodami geri daiktai isparduotuvese buna arba kazkiek brokuoti , arba grazinti ir be kokiu nors etikeciu arba maiseliu arba dar kokios nors originalios pakuotes biggrin.gif ir laimes dalykas jeigu negauni daugiau brokuoto daikto. Viskas dabar jeigu pirksiu MK arba panasia tai tik is kokio bloom, saks ar pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 30 rugsėjo 2014 - 13:17
Mergaitės, o carters striukytes berniukams ar atitinka dydį? 122cm kaip suprantu reikia M imti???
Atsakyti
Labai atsiprasau, kad ne i tema... ax.gif Gal kas is panevezieciu galetu rekomenduoti gera kosmetologe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 30, 14:15)
g.gif
tada 6 pm fake'ais prekiauja  rolleyes.gif
siaip nemanau, nes visa kita atrodo kokybiska. Galvoju gal oda kokia su broku pasitaike  g.gif ir siaip cia turbut tik man taip sekasi bet vel isitikinau, kad isparduodami geri daiktai isparduotuvese buna arba kazkiek brokuoti , arba grazinti ir be kokiu nors etikeciu arba maiseliu arba dar kokios nors originalios pakuotes  biggrin.gif ir laimes dalykas jeigu negauni daugiau brokuoto daikto. Viskas dabar jeigu pirksiu MK arba panasia tai tik is kokio bloom, saks ar pan.  4u.gif

manoji pirkta dillards, irgi viskas kaip priklauso su viskuo
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 30, 13:50)
jei  perki  uz  14  su  centais  USD - apie  60  lt. 

Aš BIG'e Cascadoje užmačiau, kad prekiauja Contigo prekėmis. Tai kai palyginau kainas, taip gera pasidarė thumbup.gif Ir eilinį kartą mintyse padėkojau R.+S.+Č., kad suteikia galimybę nusipirkti perpus pigiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 30, 14:03)
Aš BIG'e Cascadoje užmačiau, kad prekiauja Contigo prekėmis. Tai kai palyginau kainas, taip gera pasidarė  thumbup.gif  Ir eilinį kartą mintyse padėkojau R.+S.+Č., kad suteikia galimybę nusipirkti perpus pigiau  wub.gif

drinks_cheers.gif as po kiekvieno pasivaiksciojimo po koki prekybos centra dekoju smile.gif

labiausiai patiko RL batu virs keliu, kur pavasariop daug kas pirkom, kaina LT parduotuvese biggrin.gif - apie 800 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 09 30, 15:26)
drinks_cheers.gif as po kiekvieno pasivaiksciojimo po koki prekybos centra dekoju  smile.gif

labiausiai patiko RL batu virs keliu, kur pavasariop daug kas pirkom, kaina LT parduotuvese  biggrin.gif  - apie 800 Lt  doh.gif

as net laiko ten negaistu biggrin.gif ir apskritai, nuo to laiko kaip pradejau pirkt usa, parduotuves eme mane nervint. nebeatmenu kada kokioj esu buvus rolleyes.gif o per paskutinius gerus 2 metus gal koki 1 karta tesu buvus biggrin.gif

vienintelis dalykas kur uzeinu, tai parfumerynai biggrin.gif kitaip niekaip neiseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 30, 15:03)
Aš BIG'e Cascadoje užmačiau, kad prekiauja Contigo prekėmis. Tai kai palyginau kainas, taip gera pasidarė  thumbup.gif  Ir eilinį kartą mintyse padėkojau R.+S.+Č., kad suteikia galimybę nusipirkti perpus pigiau  wub.gif

o taip, as ne karta ta pati esu pagalvojusi drinks_cheers.gif
Atsakyti