Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Kivuka @ 2014 09 29, 15:40)
NEEEEEE  schmoll.gif Saviškio niekam neduodu, neskolinu ir juo labiau nemainysiu  schmoll.gif  tongue.gif  biggrin.gif

teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Čia kaip toje reklamoje apie kavą - nemainysi, net į šviežią? hihihi.gif
Atsakyti
Kazi, ka mano MB pagalvotu, atsirades koliaze? nu tai reiktu sakyt, gi tu tai mano katinas, o cia visos susideje savo katinus unsure.gif thumbup.gif
Ka cia mainyt i sviezia, o jei ta sviezia-neskanu????? arba "ne mano skonio" ?
Atsakyti
Ech... gyvenimas nepastovus, skoniai keičiasi, subtilėja laugh.gif
Atsakyti
Busy jau ieskai su kuo iskeist savo B???? kiba skonis pasikeite? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 09 29, 15:52)
Busy jau ieskai su kuo iskeist savo B???? kiba skonis pasikeite?  lotuliukas.gif

Čia aš sprogau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ne, mano skonio receptoriai jau gyvenimo matę, man mano MB patinka hihihi.gif
Atsakyti
nu ziurek tu blink.gif , cia taip rasei, rasei vakrug da okolo.... kad pagalvojau jau.... cia pas mus mat namie aktuali tema, mano MB sugalvojo: "jei dirbsi aisku gerai turesim daugiau pingu ir t.t., bet is kitos puses jei tu iseisi dirbt turesi savo pinigu ir mane paliksi....." doh.gif nu ir kaip tiem vyram tai susigalvoja man pasakykit?????? blink.gif
Atsakyti
Galiu keistis knygomis, patirtimi, iš bėdos, mezgimo siūlais, bet katinų ir MB mainai tai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 29, 16:04)
Galiu keistis knygomis, patirtimi, iš bėdos, mezgimo siūlais, bet katinų ir MB mainai tai nea  schmoll.gif

Vaikų nepaminėjai- keičiamės vaikais... bigsmile.gif
Atsakyti
Erendira, nemanau, kad kuri nors būtų savo MB ar katais apsimainiusios, blevyzgos visgi 4u.gif

Azu, o juk būna ir taip gyvenime tongue.gif
Atsakyti
As zinau, kad buna , ir kai mes apsipykstam, as gi visada "einu namo", todel taip ir galvoja, plius sako patirtis tokia, tiek man tiek jam nesiseke is tiesu su antrom pusem, bet kai as matau kiek jis del manes stengiasi, galbut ir ne idealiausias ir t.t. tikrai nekeisciau i nieka, ir neiseiciau pas kazka, ar niekur.... cia jau turetu tikrai labai rimta priezastis but, nors is kitos puses aisku buna visko, ko ir nesitiki.....
Bet tai kur rasiu geresni? kuris man dazys plaukus, islaikys, rinks pats rubus, sakys ,kad pasidazyk, turi ta ana grazaus, parodyk, neslepk ir t.t. dar daug dalyku .. tai visi tie trukumai nublanksta, o ir pati ne be trukumu biggrin.gif
Atsakyti