Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Mum su MB abiem antras kartas, tai abu su pamokom ir labiau vienas kita branginam ir kaip sakom, nebe tie metai, kad dar kazkur blaskytis ir nieko gi stebuklingesnio nerasi, nuo tu blaskymosi kencia tik bendri musu vaikai smile.gif Vakar Mb vaziavo pro LT, turejo Kaune laukti dokumentu iki siandien dienos, tai nors ir kpusdieniui, bet lekiau i Kauna parsivezti ax.gif , taip retai tepabunam kartu smile.gif Nulekiau iki Kauno, sustojau degalinej iki tuliko nulekti, gryztu ir vsio, masina nebeuzsiveda doh.gif , tai MB tranzais iki degalines atvaziavo, uzsistumem ir parlekem namo smile.gif Starteris nelaiku nusibaige doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 29, 16:06)
Vaikų nepaminėjai- keičiamės vaikais... bigsmile.gif

Apsižioplinau doh.gif , vaiko nemainau schmoll.gif biggrin.gif jei labai reikia, galiu pasiūlyt papūgą bigsmile.gif .

QUOTE(busycat @ 2014 09 29, 16:08)
Erendira, nemanau, kad kuri nors būtų savo MB ar katais apsimainiusios, blevyzgos visgi 4u.gif

tai aš tam atvejui, jei noras taip juokaut kiltų cool.gif biggrin.gif

Kita vertus, Bižū tai gal išleisčiau atostogų kur nors... vėl žaliuzės naktį kentėjo doh.gif Dieną jų jai tai nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 29, 16:33)
jei labai reikia, galiu pasiūlyt papūgą  bigsmile.gif .

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 29, 15:33)

Kita vertus, Bižū tai gal išleisčiau atostogų kur nors... vėl žaliuzės naktį  kentėjo  doh.gif  Dieną jų jai tai nereikia g.gif

Atsųsk pas mane, Ryžas amžinai žaliuzėse susipainiojęs sėdi, galės abu jose kabėti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2014 - 15:44
O Meduolis kieno katas? g.gif

Toks koliažas bus gerai? Ar kažką keisti?
P.S. čia dar ne visi katiniukai, nesinervuokit biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 29 rugsėjo 2014 - 15:47
Renatelexx
Atsakyti
Dar Sonne Maiva turi rolleyes.gif bet irgi kazkur prapuolę g.gif
Atsakyti
aha truksta kaciuku, mano ner, bet sake nesinervuot, tai rami kiutau blink.gif taip ir pratryniau diena prie PC su SM lotuliukas.gif gerai, kad zuikiai iskepe nors ir tuos buvau pamirsus, butu man svilinti kiskiai lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi galvoju jau nervuotis ar dar palaukt g.gif biggrin.gif

Kodėl Runcius o ne Runcuncukas dar galvoju g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 29, 16:51)
Kodėl Runcius o ne Runcuncukas dar galvoju g.gif  biggrin.gif

Pataisiau biggrin.gif
Atsakyti
Pamplemusas koks wub.gif O as tai nesinervuoju visai, mane tai ideda, tai isema ax.gif , nesu jau tokia stropi lankytoja blush2.gif , tai per daug ant virselio ir nepretenduoju blush2.gif
Azucena, gerai, kad priminiai apie kiskius, senai bekepiau, pasiilgau jau ju biggrin.gif Patinka man juos kepti, suritini mesos gabala, i orkaite ir ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 29, 16:59)
O as tai nesinervuoju visai, mane tai ideda, tai isema  ax.gif

Yra yra Tabos foto, tik dar neįdėta biggrin.gif

Lauksiu Ainu portretinės foto ir sprendimo, ką dėti į paskutinį langelį - Karolius, JK ar Diinką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 29 rugsėjo 2014 - 16:03