Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Busy, oi nea, nebaigiau darbo toli gražu irnesakyk.gif turiu atiduoti penktadienį iki pietų... iki to reikia viską išversti ir dar redaguoti (56 puslapius)... va biggrin.gif na, bet taip jau yra, kai nori būti pats sau ponas - arba nosį krapštai nes nėr darbų, arba galovos nepakeli, nes visiems būtent tuomet ant jos užlipt reikia biggrin.gif

Laikysim ryt sumezgę uodegas už tavo vaikį 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif

Gražuolis juodulis biggrin.gif

Pampliūtas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugsėjo 2014 - 08:50
QUOTE(Erendira @ 2014 09 30, 08:50)
saulėti miegaliai  biggrin.gif

miegaliai ir Pampliūtas wub.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 30, 09:42)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 30, 09:47)
Pampliūtas  biggrin.gif

Tipiškas paauglys biggrin.gif Liesas ir ištysęs biggrin.gif
Atsakyti
Laba
nu jus vakar ir paplepėjot, tik neprisėsk...sakiau paskaitysiu iki pabaigos, o bet tačiau, nesusilaikiau

QUOTE(Weronica @ 2014 09 29, 15:27)
Dinka gi norėjo gryžt smile.gif bet čia su viena vieta neprasisuksi biggrin.gif

čia teks 8 dėti biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2014 09 29, 15:29)
Reikia Diinkos fotkę dėti tada g.gif Visi žinosim, kad ji daugiakatė ir taškas biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif , pakėlė nuotaiką nuo ryto, irr labai laiku, nes nuo ryto kažkaip liūdna, guldau mamą į klinikas, vėl širdelė streikuoja
Atsakyti
Pampliūtas baisulingai užaugęs... aš jį dar tokį nupiepusį Don Kichotą atsimenu laugh.gif

Erendira ačiū 4u.gif Sėkmės darbų pridavime

Diinka, tai ką nusprendei? laugh.gif Sveikatos balionų glėbys tavo mamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2014 09 30, 09:27)
mano mažius pasižiūri nuotraukas ir vis galvoja, kad jau čia aš mūsų katino nuotraukų pridėjus biggrin.gif

biggrin.gif panašūs, panašūs, abu žaliaakiai, tik jūsiškis matosi, kad dar jaunas biggrin.gif
Pampliukas toks pastypęs, jau visas vyrukas wub.gif wub.gif
Diinka - mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir laikom uodegas paruošę rytoj sumezgimui už Busy vaikį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Erendirai - sklandaus darbų pabaigimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 29, 15:35)

Arba tegul Diinka išrenka iš savo kompanijos atstovą, tskant atstovą ryšiams su visuomene  biggrin.gif

jei palauksit, iki kokios 14 val. biggrin.gif dabar išbėgu

QUOTE(Erendira @ 2014 09 30, 08:50)
Labas rytas  4u.gif

Colomba, Diinka, negi kalicivirozė taip banguoja? naujų pažeidimų burnytėj neužmačiau  g.gif

iš tavop pasakojimo panašiau, kad čia nuo to dezinfekcinio skysčio.... o bet tačiau, nelabai žinau visos situacijos, mano pernykštė mamka (kur visą vadą numarino verysad.gif ) tai ir pastebėjau kad apsiseiliojo, pripaišė kalicį, suleido nuo skausmo, praėjo, pradėjo ėsti, po paros vėl apsiseiliojus, vėl susileidau, vėl paėdė, po paros vėl neėda, po trečio karto- visai pasveiko....ko deja apie mažius negaliu pasakyti verysad.gif

O Pamplemusas kad kudutis wub.gif vsio lekiu 4u.gif

Busy ir tavo vaikiui daug balionų 4u.gif
Atsakyti
Tai vat, Diinka, man ir įdomi ta ligos eiga ... nuo skausmo (ir homeopatinių) jai suleido sekmadienį apie 14 val. pirmadienį 18 val. gavo homeopatinių, nuo skausmo ir karščiavimo neleido.
apsiputojo kažkur apie 19-20 val. 22 jau pati ėdė atskiestus konserus. Ryte išvis teroriūga aktyvistė.

na, kaži, ar sekmadienio nuskausminantys veikė daugiau nei parą ir kodėl vakar vakare ji atsigavo be jokių nuskausminančių g.gif

Na, aprengta dabar stilinga dryžuota rankove, stebėsim...

Užtai visiems kitiems balius - gauna konservų, nes duodu vaistų (kaip kompensaciją). Girdėtumėt, kaip Pampliukas vakar raudojo prie vonios durų, kai nunešiau Zuziai konsevų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2014 09 30, 08:13)
Labas rytas,
ar jūsų katinai geria iš savo bliūdelių?

Labas rytas.
Šiaip maniškė iš čiaupo nežinau ar gertų, nes dra užsokus nebuvo, o vonioj gal bijo, nes maudynių gavus smile.gif
Įpilus aš vandenuko į bliuduką, stovi. Kai tik pastačiau nebuvau mačius kad daug gertų. Tai sugalvojau triuką. Įmečiau į bliuduką vieną sauso edalo žuvytę ir katyte palakdavo kiek nori. Po to išimdavau biggrin.gif Dabar jau lyg ir nereik mėtyt kad gertų. Bet noro didelio nėr. Kai buvo dar sode, turėjo vandenuką, o kai durys į lauką prasiverdavo bėgte iki dekoratyvinio pruduko ir is ten zalsva vandeni kad lakt.. doh.gif Matyt arbatele skanesne biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai geria iš kranų. Kai namo pareinu, Kruopa lekia virtuvėn prie vandens čiaupo ir dar kartais skubina mane, kad greičiau atsukčiau smile.gif pageria, tada skuodžia į vonią ir ten atsigerti. Grikis iš kruopos išmoko, kad iš krano vandenukas skanesnis smile.gif Tik Kruopytė gražiai atsigeria o Grikis be kompelksų - būna kad aš iš dušo kabinos išlendu o jis jau man pro kojas vidun braunasi, šleptelna depce ant šlapio padėklo, atsuku jam vandenį ppagerti, o jis svajoja atsisėdęs, vandenukas per ausis ir šonus bėga o jam nė motais doh.gif o po to visas šlapias laksto po triobą pėduodamas arba braukosi man į kojas arba dar geriau į paklotą lovą ropščiasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 30, 10:56)
jei palauksit, iki kokios 14 val.  biggrin.gif

diinka, padaryk grupinę nuotrauką kambarinių gyventojų ir bus viskas aišku, kad esi daugiakatė mirksiukas.gif

busy sunki tau dienelė ryt nusimato...ir aišku sekančios. Nėra ką daugiau ir sakyti, lieka laukti, mintimis su tavimi ir su tuo kur aukščiau friends.gif

Atsakyti