Viskas bus gerai, su jūsų visų pagalba

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 30, 11:28)
Maniškiai geria iš kranų. Kai namo pareinu, Kruopa lekia virtuvėn prie vandens čiaupo ir dar kartais skubina mane,
Mano Fifa, rytą vakarą, atsisėda ant virtuvinės spintutės ir laukia kol įpilsiu šviežio vandens, iš krano nelaka

QUOTE(Vidam @ 2014 09 30, 11:40)
diinka, padaryk grupinę nuotrauką kambarinių gyventojų ir bus viskas aišku, kad esi daugiakatė

Be šansų, jie pas mane nedrauja...nors ir nesipyksta, bet visi išsibarstę, net prie maisto visų nesurinkčiau krūvon, labai skirtingi skoniai

Grįžau, paguldžiau mamą
Diinka, sveikatos mamai
Pas mane Donas Pedras vis atnaujina vandenį - porąkart per dieną
Šoka nuo draskyklės ant kriaukes, nepataiko, griūna, išverčia vandenį. Perkeliu vandenį. Lipa gyvatuku ant kriauklės, nuslysta, krenta, išverčia vandenį
na, ir N+K įvairių kombinacijų

Pas mane Donas Pedras vis atnaujina vandenį - porąkart per dieną

Maniškė išverčia nebent "užkasinėdama" maistą, kuris jai nepatinka. Šiaip valgo viską. Bet labai retai, būna, ima ir užkasinėt bando
Tipo kokį čia kakutį davėt man. Galvoju, gal netyčia plaudama ką kriauklej aptaškau, nenori su indų plovikliu
Nu bet lb retai tai būna

Aš minimum tris kart keičiu - ryte, kai namo po darbo pareinu ir prieš einant miegoti
Grikis mėgsta lapciukes nusiplauti bliūdelyje
Mauras kartais mėgdavo pasitaškyti vandens bliūduose o Kruopytė jam su džiaugsmu padėdavo
Pas tėvukus Mauras nesitaško, bent jau mama nieko nesakė
Ai, ten grindys plytelėm išklotos, nieks neišbrinks jeigu ir ištaškys 
Maurys pas mus mėgėjas užkasinėti maistą
bet jis užkasa, kad tipo paskum atėjęs "atsikastų" ir suvalgytų
tipo ateičiai užsizapasija
ir šiaip tvarkingas vyrukas - radęs kokį numestą trupinį irgi užkasa
tik kasa plačiais mostais tai būdavo kad kartu ir vandens dubenėlius iškasdavo

Maurys pas mus mėgėjas užkasinėti maistą

Labukas. Diinkos mamai sveikatytes
Naujokes grozis
, svaigstu as del pilkiuku
Mano kates tai laka is bliudelio, bet siaip skaniau is kur nors kitur
, kur tik randa is ten ir laka ir dar vagia suns maista, nebijo naglybes sunes visai
Nezinau kiek Tabai dar kantrybe laikys, bet turi prielipa konkrecia
Uogyte kiauria para ja persekioja, be mamkos nei zingsnio, bet siaip grazu ziureti, kaip mazyle prie mamytes visur glaudziasi
, gryna lepunele. Labiausiai erzina, kad be kaciu negaliu suns pavedzioti
, turiu labai stebeti, kad kartu pro duris nenertu, nes kitaip neina sunei pakakoti ramiai
, kates suka aplink ratus, erzina, maivos(saukia: nu pagauk nu pagauk
, o kai ilipa i medi: be be be
)tai gaunas taip, kad ne tik Maja jas gaudo, bet ir as
begdama su pavadeliu is paskos

Mano kates tai laka is bliudelio, bet siaip skaniau is kur nors kitur

Bliūdeliai, kranai, vazos..aš tai išvis geriu tiesiai iš šulinio ir vargo nematau
Na beveik tiesiai..

Katinėlis protinguolis - kam čia šlapintis kojytes, kai galima gudriai pereiti tiltelį

https://www.facebook...482911555088176

Katinėlis protinguolis - kam čia šlapintis kojytes, kai galima gudriai pereiti tiltelį

https://www.facebook...482911555088176
nu tikrai katinelis protinguolis

labadienis madamos
tai siandien jau mainu programos nevyksta???? ar cia tik pirmadieniniai mainai buna?
nes pirmadienis bent jau palei mano MB tai toks

Diinkos mamai sveikatos daug
Pamplemausas jau koks isstypelis paauglys
o as ka prabegau 5km, reikia toliau ieskotis veiklos.... kava isgeriu ir gal mokintis bandysiu

tai siandien jau mainu programos nevyksta???? ar cia tik pirmadieniniai mainai buna?

Diinkos mamai sveikatos daug

Pamplemausas jau koks isstypelis paauglys

o as ka prabegau 5km, reikia toliau ieskotis veiklos.... kava isgeriu ir gal mokintis bandysiu

Diinka, Busy
Aš susinervinau- užsakiau maisto ir boksą (šiandien reikia vežt pilkių, su senu nenoriu, biesas žino kokių ten zarazų likė nuo aksčiau, o gerai dezinfekuot neina, nes jis pusiau mežiaginis) tai gavau laišką, kad atsiprašome issiuntėme tik maistą, nes bokso nebeturime.. nu šūdas ir kaip man dabar vežt Šmikį į kliniką?
negi teks rizikuot..

Aš susinervinau- užsakiau maisto ir boksą (šiandien reikia vežt pilkių, su senu nenoriu, biesas žino kokių ten zarazų likė nuo aksčiau, o gerai dezinfekuot neina, nes jis pusiau mežiaginis) tai gavau laišką, kad atsiprašome issiuntėme tik maistą, nes bokso nebeturime.. nu šūdas ir kaip man dabar vežt Šmikį į kliniką?

Toumce, o ispurkst neina kuom?