Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Viskas bus gerai, su jūsų visų pagalba 4u.gif
Atsakyti
pagalbininkas smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 30, 11:28)
Maniškiai geria iš kranų. Kai namo pareinu, Kruopa lekia virtuvėn prie vandens čiaupo ir dar kartais skubina mane,

Mano Fifa, rytą vakarą, atsisėda ant virtuvinės spintutės ir laukia kol įpilsiu šviežio vandens, iš krano nelaka biggrin.gif Nors vanduo keičiamas visuose indeliuose kasdien, nes panelė Fyfaaa vakarykštį vandenį demonstratyviai išpyla blink.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 09 30, 11:40)
diinka, padaryk grupinę nuotrauką kambarinių gyventojų ir bus viskas aišku, kad esi daugiakatė mirksiukas.gif

Be šansų, jie pas mane nedrauja...nors ir nesipyksta, bet visi išsibarstę, net prie maisto visų nesurinkčiau krūvon, labai skirtingi skoniai biggrin.gif o p. Šponkus namie praktiškai nesirodo, pargrįš su pirmais šalčiais biggrin.gif

Grįžau, paguldžiau mamą
Atsakyti
Diinka, sveikatos mamai 4u.gif

Pas mane Donas Pedras vis atnaujina vandenį - porąkart per dieną doh.gif Šoka nuo draskyklės ant kriaukes, nepataiko, griūna, išverčia vandenį. Perkeliu vandenį. Lipa gyvatuku ant kriauklės, nuslysta, krenta, išverčia vandenį biggrin.gif na, ir N+K įvairių kombinacijų biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė išverčia nebent "užkasinėdama" maistą, kuris jai nepatinka. Šiaip valgo viską. Bet labai retai, būna, ima ir užkasinėt bando biggrin.gif Tipo kokį čia kakutį davėt man. Galvoju, gal netyčia plaudama ką kriauklej aptaškau, nenori su indų plovikliu biggrin.gif Nu bet lb retai tai būna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VeroniQ: 30 rugsėjo 2014 - 12:17
Aš minimum tris kart keičiu - ryte, kai namo po darbo pareinu ir prieš einant miegoti smile.gif Grikis mėgsta lapciukes nusiplauti bliūdelyje doh.gif Mauras kartais mėgdavo pasitaškyti vandens bliūduose o Kruopytė jam su džiaugsmu padėdavo doh.gif Pas tėvukus Mauras nesitaško, bent jau mama nieko nesakė g.gif Ai, ten grindys plytelėm išklotos, nieks neišbrinks jeigu ir ištaškys irnesakyk.gif
Maurys pas mus mėgėjas užkasinėti maistą biggrin.gif bet jis užkasa, kad tipo paskum atėjęs "atsikastų" ir suvalgytų biggrin.gif tipo ateičiai užsizapasija biggrin.gif ir šiaip tvarkingas vyrukas - radęs kokį numestą trupinį irgi užkasa biggrin.gif tik kasa plačiais mostais tai būdavo kad kartu ir vandens dubenėlius iškasdavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 rugsėjo 2014 - 12:23
Labukas. Diinkos mamai sveikatytes 4u.gif Naujokes grozis bigsmile.gif wub.gif , svaigstu as del pilkiuku ax.gif
Mano kates tai laka is bliudelio, bet siaip skaniau is kur nors kitur ax.gif , kur tik randa is ten ir laka ir dar vagia suns maista, nebijo naglybes sunes visai schmoll.gif Nezinau kiek Tabai dar kantrybe laikys, bet turi prielipa konkrecia doh.gif Uogyte kiauria para ja persekioja, be mamkos nei zingsnio, bet siaip grazu ziureti, kaip mazyle prie mamytes visur glaudziasi wub.gif , gryna lepunele. Labiausiai erzina, kad be kaciu negaliu suns pavedzioti doh.gif , turiu labai stebeti, kad kartu pro duris nenertu, nes kitaip neina sunei pakakoti ramiai doh.gif , kates suka aplink ratus, erzina, maivos(saukia: nu pagauk nu pagauk doh.gif , o kai ilipa i medi: be be be lotuliukas.gif )tai gaunas taip, kad ne tik Maja jas gaudo, bet ir as doh.gif begdama su pavadeliu is paskos blink.gif
Atsakyti
Bliūdeliai, kranai, vazos..aš tai išvis geriu tiesiai iš šulinio ir vargo nematau cool.gif Na beveik tiesiai.. blush2.gif

user posted image

Katinėlis protinguolis - kam čia šlapintis kojytes, kai galima gudriai pereiti tiltelį laugh.gif laugh.gif laugh.gif
https://www.facebook...482911555088176
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 30 rugsėjo 2014 - 12:48
nu tikrai katinelis protinguolis lotuliukas.gif
Atsakyti
labadienis madamos 4u.gif
tai siandien jau mainu programos nevyksta???? ar cia tik pirmadieniniai mainai buna? blink.gif nes pirmadienis bent jau palei mano MB tai toks
user posted image

Diinkos mamai sveikatos daug 4u.gif
Pamplemausas jau koks isstypelis paauglys thumbup.gif
o as ka prabegau 5km, reikia toliau ieskotis veiklos.... kava isgeriu ir gal mokintis bandysiu doh.gif
Atsakyti
Diinka, Busy 4u.gif

Aš susinervinau- užsakiau maisto ir boksą (šiandien reikia vežt pilkių, su senu nenoriu, biesas žino kokių ten zarazų likė nuo aksčiau, o gerai dezinfekuot neina, nes jis pusiau mežiaginis) tai gavau laišką, kad atsiprašome issiuntėme tik maistą, nes bokso nebeturime.. nu šūdas ir kaip man dabar vežt Šmikį į kliniką? g.gif negi teks rizikuot..
Atsakyti
Toumce, o ispurkst neina kuom? blink.gif
Atsakyti