Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Azucena @ 2014 09 30, 14:19)
o as ka prabegau 5km, reikia toliau ieskotis veiklos.... kava isgeriu ir gal mokintis bandysiu  doh.gif

Žinai aš taip pagalvojau kad jau taip nori veiklos, tai manau jums reikia vaikų biggrin.gif mmm? biggrin.gif

Pampliukas koks žyrafinas su ilgu plonu kaklu wub.gif biggrin.gif

Dinkos mamai 4u.gif
Atsakyti
O va čia tai žiauru... dar kai dovanoji gyvūnus, reikia žiūrėti, kam... blink.gif doh.gif

https://www.facebook...460658307407374
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 09 30, 14:25)
Toumce, o ispurkst neina kuom?  blink.gif

purškus kuo tik turėjau, , karštam vandeny dalis buvo, bet kai yra visokie užtrauktukai ir susiuvimai, tai kažkaip vis vien taip svariai kaip plastikinį boksą neišvalysi. Kažkaip neramu unsure.gif

plius reikia kito bokso kelionei į kaimą, MB mamai vešim į kaimą paleist Šmikio mamą, nes taip ir neradom kas ją priglaustų, o atgal paleist negaliu, nebus kur rudenį ir žiema net maisto padėt (dėdavau po tokia perdanga, bet kai lyja iš ten viską išplauna, o žiemą užpustys.. plius kažkam jau užkliuvo, viską ištampė, išmėtė, maistą išpylė. Ten toks ryžas katinas kartais apsilanko, tai jam buvau padėjus) Dabar galvoju kur vilniuj dar galiu iki savaitgalio rast pigų boksą nusipirkt..
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 30, 14:33)
...Dabar galvoju kur vilniuj dar galiu iki savaitgalio rast pigų boksą nusipirkt..

pigiu boxu buna Thomas Philips. iki 40 lt 4u.gif
Atsakyti
Tuomce, jei nori užbėgsiu pas Tomą su Philipsu pažiūrėt kiek tiksliai kainuoja 4u.gif
Turiu ar tik medžiaginį, kuriame dabar Zuzia važinėjasi, tai net nesiūlysiu schmoll.gif
Atsakyti
o del thomas tai idėja. pažiūrėjau jų puslapy tai 30lt. tik va kaip dar kada po darbo čia susisukt.. nu šiandien tai jau niekaip, bet reik ryt iškart po darbo visuomeniniu pasivėžint biggrin.gif
Atsakyti
Weronica gal ir reikia tu vaiku, bet klausimas ar ju bus??? ir dar man nedirbant tai dar nieko ir negausiu paskui... nu zodziu.. blink.gif
Aha ta Kivuka maciau, kazkoks siaubas, tai ka kailinus siuva paskui ar kebabus daro? kailiniam kaip ir mazai mazu kaciuku ir suniuku kailio, nu zodziu tai visi tie nekastrujantys ir skandinantys kaciukus tures db kur vezt, kosmaras rimtai kazkoks verysad.gif
Atsakyti
Tuomce - aš galiu paskolinti plastmasinį boksą. Jis pas mus nenaudojams guli. Nulekčiau šiandie iki sodo paimti po darbo o tu rytoj atvažiuotum iki manęs į Antakalnį paimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 30, 14:51)
Tuomce - aš galiu paskolinti plastmasinį boksą. Jis pas mus nenaudojams guli. Nulekčiau šiandie iki sodo paimti po darbo o tu rytoj atvažiuotum iki manęs į Antakalnį paimti  smile.gif

Bene kaimynai? rolleyes.gif

Atsakyti
tai 30 ne karvė, plius visvien su globom reik tūrėt dar vieną. dabar prisiminiau, kad gi šiandien darbas anksčiau atėjau, tai ankščiau ir baigsiu (dirbu viena, tai kai koleges nėra, pradedu anksčiau), tai spėsiu gal su autobusu iki ukmergės gatvės nulėkt. dabar reik laikyt čiūrikus , kad tik ten būtų biggrin.gif

Erendira, kiek pamenu dirbi ukmergės gatvėj? jei taip gal gali įkišt nosį pažiūrėt ar yra:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 30 rugsėjo 2014 - 14:01
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 30, 14:58)

Erendira, kiek pamenu dirbi ukmergės gatvėj? jei taip gal gali įkišt nosį pažiūrėt ar yra:)

Siaures miestely wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2014 09 30, 14:58)
Bene kaimynai?  rolleyes.gif

Aš dirbu Antakalnio pradžioje, netoli Petro/Povilo smile.gif tai gaunasi nuo ryto iki vakaro kaimynės biggrin.gif
Tuomce - Erendira dirba Šiausės miestelyje, o šiaip tai iš mano patyrimo Šiaurės miestelio Thomas Pylypas geresnis nei Ukmergės gatvėje. Man yra buvę kad Ukmergės gatvėje nebuvo ko man reikėjo o Šiaurės miestelyje buvo, kažkaip nevienodai man jie prekes dėlioja savo parduotuvėse g.gif
Atsakyti