Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Sveikos ,smagu ,kad Busy sūnaus operacia sėkminga,atsigaus vaikis 4u.gif

Smagu ir dėl Zuzytės ,kad ne baisuoklė liga 4u.gif

O aš šiandien buvau Katino svajonėj,nuvežiau senų adijalų ir Gliuką aplankiau,akytė biski traiškanoja mažiui ,bet šiaip judrus ,guvus murklys nerealus,paėmiau ant rankų ,tai kai traktorius...susirado mano striukės tokį pakabuką prie užtrauktuko ,tai žaislas geriausias buvo doh.gif ,,,Bet kiek ten tų augintinių doh.gif ,ir visi glaustosi,visiems meilės reikia verysad.gif ,parėjus nužliumbiau posmą ,kad negaliu niekuom padėti...Prie manęs viena mergina pasiėmė beuodegį ryžiuką tokį,tai gal viltis visiems yra kada nors namus rasti,reikia tuo tikėt 4u.gif
Atsakyti
Zundyt 4u.gif
Reikia tikėt, nieko nesigautų, jei netikėtum, ypač, jei netikėtų tie, kurie sunkų prieglaudų darbą dirba... kaip beviltiška viskas atrodytų....
Zuziundra dar tokia vangoka, ale ot rupūžiukė, išsikrapštė iš marškinuko doh.gif vėl pilvą užsipulė, reiks davar apdort kuo doh.gif ba, bet dabar jau marškinuko nebenusivilks bigsmile.gif

Labai smagu dėl Busy sūnaitėlio thumbup.gif

aš vis prie darbų unsure.gif
Atsakyti
zundyte, tikrai liūdna, bet viltis būtinai turi likti 4u.gif
Prasiblaškymui:
Grikis žadėjo paskambinti...
user posted image
...arba atvykti į svečius...
user posted image
Bėgu prie durų patikrinti
user posted image
Atsakyti
Erendira, o kiek Zuziai maždaug mėnesių? aš kažkaip įsivaizdavau, kad ji dar maža .
O kodėl jai antrą kartą siuvo ? čia aš klausiu ne iš cekavumo, bet todėl, kad man aktualu, tai noriu viską žinoti, kokie pavojai tyko. Kad mano Magijai to išvengti.

Magnuna ar grįžo busy mama ? kaip sūnus laikosi ?

Ainu Grikis nepaskambins, nes tūno kur spintoje pasislėpęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 spalio 2014 - 20:58
O vazonuose jums nesikapsto katukai?
Atsakyti
Maniškei tuoj bus penki mėnesiai, bet nesikapsto. Iš vis pas mane labai daug gėlių, tai net nuvertusi nėra, gražiai ant palangės išlaviruoja. Gal kad palangė plati ir jai yra pakankamai vietos praeiti pagal langą. O į žemes visai nekreipia dėmesio schmoll.gif Tik draceną turėjau išnešti į laiptinę, nes graužė lapus. Jie ilgi, tai nusitraukdavo.
Kitoms tai rašydavo kad kapsto ir net dar kai ką padaro, tai kiek žinau apdeda akmenimis žemes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 spalio 2014 - 21:52
Ainu nesikapsto schmoll.gif Ir šiaip prie gėlių nelenda. Gal, kad pirmą dieną mūsų namuose "užsirovė" ant kaktuso tongue.gif
Atsakyti
Reikes ir man akmenų paieškot. Kaku nedarė, bet kapstė, fontanu žemė. O gėlės pas man tik dvi ant žemės su dideliais vazonais. Dbr laikinai radau medzio gabala idejau, bet vat grauzt irgi bande lapus. Tai nezinau kaip cia reiks daryt smile.gif
Iššdykėlė ji.. kandžiojas, kapstos, parkūru užsiima. Visai laukinė smile.gif Na tik kad šalia nori visa laik kur nors būti ir mėgsta, kad po barzda asai ir galvytė, o kitur neee. Na, nagus nukirpau jau. Koks vazonų likimas bus - nzn smile.gif

Spėju apie 5,5-6 mėn katytei..
Jaučiu po mėnesiuko laikas bus sterelizuot kur nešt. Dar nesugalvojau kur.. Kainytės pažiūrėjau.. Kadais kai domėjau 100-120 kainavo, dbr kur nepavarčiau, tai vos ne iki 200 :/
Atsakyti
Lapis nesikapsto. Bet vienam vazone zeme drenaziniais rutuliukais uzpilta.
Tai tuos rutuliukus jis mego is vazono krapsyti ir po grindis ritineti. Dabar jau, atrodo,
ta pramoga primirso.
Ir geliu nedrasko, isskyrus smidrus - ju kartais paskabo, randu pripesiotu sakeliu. Siuliau jam pirktines zoles, bet mano geles jam akivaizdziai skanesnes...

Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2014 10 01, 22:31)
O vazonuose jums nesikapsto katukai?

Kapstausi, dar ir kaip cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2014 10 01, 19:11)
mažasis išdykėlis
[

Koks tigriukas, rrr wub.gif

Ainu nabagė žmonelė doh.gif vyro namuos sveciai tai nesulauks tikrai skambučio jokio dabar...
Aist io tu turi mažos Ainu kokių foto? smalsu maža beuodegi kačiuką pamatyt biggrin.gif

Murkė kokia išgriuvus miega, koja ant kojos biggrin.gif

Laba ryta

Oi Maiva thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 02 spalio 2014 - 07:01
Labas rytas 4u.gif
Ir aš ir aš noriu pamatyti mažą Ainu wub.gif
Išleidau šiandien ir aš Maivytę į darželį, taip nenorėjo, laikėsi manęs įsikibus, tai pergyvenu dabar kaip dėl vaiko doh.gif Bet ką darysi, pasirinkau mažesnę blogybę iš dviejų...
Pas Busy internetas kotais ilgam užlinko g.gif

Ech, geros dienos, ryt jau penktadienis rolleyes.gif
Atsakyti