Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

4u.gif Uzmotyvuokit mane kaip nors, kad sian akva prakuopciau. Absol aptingau: nieko neveikiu, o rankos nekyla unsure.gif
Tik motyvuokit ne taip kaip zmona: "Jei tu padarysi ta ir ana - galesi alaus nusipirkt". ACIU uz tokia motyvacija! Lyg as pasivoges trajaka pats negaleciau nusipirkt. (Be to jau turiu) ax.gif O dar baisiau kai jin pati MAN alaus nuperka. Buna vaistines buteliukas su braskiu sirupu, o abarotai tai vobsce i kita puse sukasi. Is kur tokiu ir gauna g.gif Paskui sedi ir pasicepsedama pati suvartoja ta bruda. biggrin.gif
Labai vaikiska motyvacija irgi netinka schmoll.gif Mus darzeli taip motyvuodavo: "Jei busit geri,- kaledu zuikutis jums bareli vodkes atitarabaskins". Is pradziu tikedavau, bet paskui supratau, kad zuikis barelio nepatems. O is kur ir gaus? O jei ir gautu, juk pats ismauktu; kam jam gera daikta man tyst? unsure.gif
Atsakyti
Motyvuoju biggrin.gif

1. Eik valyti stiklų, nes per juos greit krevetkų neįžiūrėsi. Tada pamanysi, kad su regėjimu blogai ir pas okulistą bėgsi-bus išlaidų ir nemažų-alui nebliks.
2. Pradėk kuoptis, nes MP pradės bambėti-,,Kam ta akva, jei nesitvarkai, tik vietą užima, dulkes kaupia, papildoma pinigų išlaida ir t.t." Na, šią simfoniją , jei nori girdėti tada tinginiauk. thumbup.gif
3. Geriau dirbti tau malonų darbą ir apsimesti, kad esi labai užimtas, nei žmonos įbruktą ir dar skersa akimi kontroliuojamą. Kas be ko, teks dar išklausyti kaip nekokybiškai jį atlikai ir kiek laiko veltui sugaišai.
4. Greičiau padarysi -greičiau grožėsies savo televizorium.
5. Pasiguosk , kad sekantis valymas bus oi kaip toli. Turėsi daug laiko filosofiniams apmąstymams ir pliurpologijoms forume.
6. Ir alutį maloniau gurkšnoti į savo numylėtinius žiopsant pro skaidrų stiklą-taip lengviau nustatyti kada baigti užsitęsusią malonumo procedūrą. drinks_cheers.gif
7. Dar palauk pora savaitėlių ir MP pati neapsikentus iškuops arba išdrėbs lauk visą TV (nelygu piktumo laipsnis žmonikės)
7. Gal jau užteks? g.gif

ANTOMOTYVACIJA:

Nepradėk valyti, nes neturėsi pasiteisinimo, kodėl kitų namų darbų nedirbi.O dabar-Žinai, brangioji, mirk-gyvenk, akvuką pirmiau reik išblizginti. Juk nenori, kad mano fauna į dausas iškeliautų?

Tkiuosi nepriimsi visko už rimta. Čia tam atvejui, jei nepatiko. biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif
Sita motyvacija labiau paremta neigiamom emocijom, bet veikia! biggrin.gif Jau tuoj einu! Jau net kempinyte atsinesiau. Dar tik reiktu, kad kas nors i sikna su keliu baksteltu ir lekciau kaip propke.
Tik vienas nesklandumas: Kaune labai fainas oras, tai MP vilioja, kad eiciau su ja i turgu g.gif Toli. Kokie 3 kilai i viena gala. Bet uz tai zada man lietuvisku cili pipiru nupirkt. Is esmes dab derames ar pirks 2, ar 18 blush2.gif
------------
Aha, vel uzmaciau tu blusyciu. Nedingo savaime schmoll.gif Skias vel papildoma motyvacija atsirado... UX kaip as joms desiu per kepenis!! biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinkit prašau patirtim dėl akvos startavimo. Pogrunčius, žemes, molio rutuliukus ar dar ką pilat po gruntu? Ar verta terliotis? Nes noriu startuoti naują akvą ir intiko platybės susuko galvą doh.gif Ko ten tik negali rasti g.gif
Atsakyti
Aš saviškį akvuką vakar išsikuopiau-3 savaites nebuvo valytas. Išvykusi buvau, darbai savi ir svetimi užpuolė. Irgi motyvavau, motyvavau save, bet vis atsirasdavo malonesnių ar skubesnių darbų. Bet geriau netempti. Paskui atsikeli ryte ir taip su nerimu žvilgt į stiklinius namučius, o gal jau plaukioja koks skaliaras pilvu aukštyn. Jei taip atsitiktų kiek tada tektų graužtis, sau priekaištauti. Bent jau aš jausčiaus didžiausia nusikaltėle. Prieš save.

Tai, kad teigiamu laimikiu tave nelabai užmotyvuosi. Išlepino tave gundymais dar nuo darželio laikų. O gyvenimiškus neigiamus argumentus jau praktiškai pajutęs esi. Ir išmokęs.

Aš tai užmotyvavau save dabar bėgti knistis į gėlyną kieme. Irgi ilgai ir nuobodžiai save verčiau-tingiu lyg šuva prieš saulę gulėdams. Bet reik prieš žiemą viską apliuobti. Gausaus apsipirkimo turguje-nepatrūkti nešant. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 10 11, 11:30)
Aš saviškį akvuką vakar išsikuopiau-3 savaites nebuvo valytas. Išvykusi buvau, darbai savi ir svetimi užpuolė. Irgi motyvavau, motyvavau save, bet vis atsirasdavo malonesnių ar skubesnių darbų. Bet geriau netempti. Paskui atsikeli ryte ir taip su nerimu žvilgt į stiklinius namučius, o gal jau plaukioja koks skaliaras pilvu aukštyn. Jei taip atsitiktų kiek tada tektų graužtis, sau priekaištauti. Bent jau aš jausčiaus didžiausia nusikaltėle. Prieš save.

Tai, kad teigiamu laimikiu tave nelabai užmotyvuosi. Išlepino tave gundymais dar nuo darželio laikų. O gyvenimiškus neigiamus argumentus jau praktiškai pajutęs esi. Ir išmokęs.

Aš tai užmotyvavau save dabar bėgti knistis į gėlyną kieme. Irgi ilgai  ir nuobodžiai save verčiau-tingiu lyg šuva prieš saulę gulėdams. Bet reik prieš žiemą viską apliuobti. Gausaus apsipirkimo turguje-nepatrūkti nešant. lotuliukas.gif

Va, va... dab jau TOKIA motyvacija MP inkale, kad jau televizoriaus gaubtas ant sofos nukeltas! Sake, kad neverta eikvot akumuliatoriaus del poros pipiriuku ir bulviu maisu biggrin.gif
Kazkodel nebetraukia manes nei tas geras oras, nei turgus schmoll.gif Geriau akva kuopsiu lotuliukas.gif . Iki pirmadienio. Nes pirmadieni Zanavyku turguj iseigine. rolleyes.gif
-----
Nomb, jei neturit patirties ir tik startinsit akva,- geriau neprasidekit su pogrunciais schmoll.gif Cia jau is aukstojo pilotazo srities. Jums uzrugs garantuotai!! Nuo paprasto mazdaug 3-4 milimetru frakcijos zvyriuko startuokit, o paskui duosis matyt kaip nesekasis smile.gif
Jei bus rimtesniu augalu jiems po saknim ikist durduliuka verta! Bet net ir to reikia biski pasicinkint, nes tas moliukas labai greit tirpsta; ilgai derinant uzters vandeni. Neperbaisiausiai, bet...
Ir tikrai nebutina tuoj pat visokiu trasu prikaisiot. Tegul viena moterisko kalendoriuko cikla pabuna kaip yra. Tada "isikabins". Ir matysis ar ko nors truksta. Be to, per ta laika pasimatys i kuria puse linksta, tai gal noresis kazka persodint ir t.t. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 11, 11:58)

Nomb, jei neturit patirties ir tik startinsit akva,- geriau neprasidekit su pogrunciais  schmoll.gif  Cia jau is aukstojo pilotazo srities. Jums uzrugs garantuotai!! Nuo paprasto mazdaug 3-4 milimetru frakcijos zvyriuko startuokit, o paskui duosis matyt kaip nesekasis smile.gif
Jei bus rimtesniu augalu jiems po saknim ikist durduliuka verta! Bet net ir to reikia biski pasicinkint, nes tas moliukas labai greit tirpsta; ilgai derinant uzters vandeni. Neperbaisiausiai, bet...
Ir tikrai nebutina tuoj pat visokiu trasu prikaisiot. Tegul viena moterisko kalendoriuko cikla pabuna kaip yra. Tada "isikabins". Ir matysis ar ko nors truksta. Be to, per ta laika pasimatys i kuria puse linksta, tai gal noresis kazka persodint ir t.t.  cool.gif

Kažkaip, kaip mano mintys išdėstytos drinks_cheers.gif Patirties kažkiek jau turiu, nebe pirmas akvas ax.gif ir gruntų įvairių turėjau, dar nei vienas neužrūgo schmoll.gif , bet pogrunčių jokių niekad nedėjau, jei jau kuriam augaliukui striuka, tai pakišu rutuliuką ir vsio. Tai galvoju, kad kaži ar verta terliotis, o be to ir tingisi blush2.gif Aišku įgyčiau naujos patirties g.gif , jei po to netektų gailėtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2014 10 11, 12:17)
Kažkaip, kaip mano mintys išdėstytos  drinks_cheers.gif  Patirties kažkiek jau turiu, nebe pirmas akvas  ax.gif ir gruntų įvairių turėjau, dar nei vienas neužrūgo schmoll.gif , bet pogrunčių jokių niekad nedėjau, jei jau kuriam augaliukui striuka, tai pakišu rutuliuką ir vsio. Tai galvoju, kad kaži ar verta terliotis, o be to ir tingisi  blush2.gif Aišku įgyčiau naujos patirties  g.gif , jei po to netektų gailėtis  blink.gif

Kazkada buvau antra dugna simtiniam pasidares ir dar burbuliacija tarp tu dugnu! Dariau pagal "talmuda". Turejo but, kad burbuliukai is grunto kyla, o oras atseit sakneles skalauja; bet gavosi tai siaip sau blush2.gif Tada dejau centimetra durbiu ir normalaus grunto gal kokius 7 cm. ant virsaus uzpyliau. Nu ir meslas!! verysad.gif Tik darbo nzn kiek valandu sugaisau. Paskui ismeciau ta antra dugna ir purpurines kriptos pradejo tiesiog dziungles imituot thumbup.gif
Patirties prasme tai gal ko tai ir pasisemiau, bet rezultatas... Tik normale sodinant buvo teigiamas. Ir nereik te jokiu navarotu! schmoll.gif
Aisku, biski supyks tos kur CO baliona 4u.gif uz puse milijono isitaisiusios; bet pasakysiu taip: jobteli puzliuka (i pilva) ir viskas taip graziai prazista... biggrin.gif
Atsakyti
JAU! rolleyes.gif
Prasikuopiau. Ir MP pati tas bulves parsitempe thumbup.gif Nu ne 2 maisus, bet tiek kiek parvilko... as skusciau maziausiai puse metu. (Nes pas mus ner kam peiliu pagalast) schmoll.gif Is karto sakiau, kad nx gadint akumuliatoriu jei kupranugario zmona poilsiauja biggrin.gif biggrin.gif
Man pipiru parnese!! Ir net ne vien tu raudonu, o ir jalapeno vos ne uz centus gavo! (Tik man kol kas nerodo, kad visko per viena karta nesuesciau). Bet as zinau kaip atrodo jalapenas! Tik gyvo nemaciau, bet... kartais sauna psixas pagamint pica, tai jalapenas (tiesa tik marinuotas ir uz maza bonkute 16 Lt ir uztenka 3 kartams) pats geriausias pipiriukas norint, kad man kuo daugiau "pticos" liktu. ax.gif O dar krutesni tai yra "Paperoni". Situ neragavau, bet pardej maciau. Tokios mazyyytes marinuotos morkytes, o kainuoja kaip kosminiai laivai Sojuz-Apolon kartu sudejus. Ir dar su visa Valentina Tereskova biggrin.gif
Atliko pora graziu valisneriju. Bet susodinau atgal, nes del tiek neverta tiurlintis. Niu bet uz poros savaiciu tai jau Kaune ruoskit dugnelius. Dovanosiu. Ir tu kur pavadinima vis pamirstu irgi bus atliekamu. Labai simpatiski augaliukai! Ypac kol dar mazi.
Pora uolu teko istraukt. Pavirsiui negyvu baltu taskiuku belenkiek radau... unsure.gif Kirminukus turbut nugramdziau. Rudadumbli irgi. Kazkaip keistokai lengvai pasidave g.gif
Atsakyti
Linksma cia sian pas mumis! thumbup.gif Dafiga kas paraso... Tikra parasa...
Nu gerai, Kykute nesugebejo isest tai as pats issiesiu.
P.S. Susitinkam neriniuse-mezginiuose. Man ten moderatores darba siulo biggrin.gif 200 litu (i metus) ir nieko daryt nereikia. + arbatpinigiai ir specdrabuziai ax.gif Klasiska! lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip man patinka sitas forumas 😃.Dazniausia,,supermama"Arvydas biggrin.gif pats su savim pabendrauja lotuliukas.gif .Praskaidrina musu-tyleniu kasdienybe thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuke: 11 spalio 2014 - 20:46
įmesiu keletą nuotraukų, kad ne tik plepalai būtų
Šeimyna budriai saugoma tėčio
user posted image
ir mama aišku
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti