Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

kas man gali atsakyti, kas cia per daiktas? tie balti taskeliai???? doh.gif ju vis daugeja... nesuprantu is kur ir kas?? cia mes susirgom kazkuo ar ka?
user posted image

ir gal kas zino kaip vadinasi sita zuvyte? visas jau zinau isskyrus sita, kokius 3 pavadinimus radau ir nezinau kuris tikrasis, noriu but garantuota...
user posted image
Atsakyti
su zuvyte jau viskas aisku, liko issiaiskint kas tie balti taskeliai? gal kas sraiges esat tureje, gal cia ju uzviso? ar koks pelesis? nesigrando, skyla pusiau - labai gerai prilipe.. ka daryt kaip isnaikint??
gal pas kazka kazkas panasaus yra buve, pradejo dauget kai temperatura pakeliau iki 27, dabar vel numazinau iki 24 - atrodo nedaugeja taip stipriai..
Atsakyti
o kam tą temperatūrą keitaliojat?
Labai atispindi nuo stiklo nuotraukoj, sunku įžiūrėt
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 10 12, 11:20)
o kam tą temperatūrą keitaliojat?
Labai atispindi nuo stiklo nuotraukoj, sunku įžiūrėt

na norejau ipilt naujo vandens is krano, tai truputi pakeliau temperatura, kad supylus salto, labai nesijustu blush2.gif

istraukiau kokosa user posted image
tie balti tai neliesti, tie tokie skaidresni bandyti su britvute nulupti, bet perpus suskilo ir viskas, labai gerai prikibe, net kempine nepadejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 12 spalio 2014 - 10:38
QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 12, 10:29)
na norejau ipilt naujo vandens is krano, tai truputi pakeliau temperatura, kad supylus salto, labai nesijustu  blush2.gif

Nedarykit taip, trys laipsniai yra gana daug, žuvims tikrai nėra sveikia tokie šuoliai. Gi nesunku įpilt panašios temperatūros vandens
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 10 11, 22:26)
įmesiu keletą nuotraukų, kad ne tik plepalai būtų

Nu labai sauni sita tema-smagus plepalai, daug graziu foto, o kam reik detalios info, tai pirmam puslapy thumbup.gif
QUOTE(11alpina @ 2014 10 11, 22:26)
Šeimyna budriai saugoma tėčio

Sauni seimynele, puikus kadras wub.gif thumbup.gif
p.s.koks cia fotikas rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 12, 11:29)
na norejau ipilt naujo vandens is krano, tai truputi pakeliau temperatura, kad supylus salto, labai nesijustu  blush2.gif

Oi Tu grazioji pamaiva! Duodi bajerio thumbup.gif Negana kazkokio kakalo susipylei, tai dab dar ir temperaturini soka zuvims organizuoji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 12, 10:40)
Sauni seimynele, puikus kadras  wub.gif  thumbup.gif
p.s.koks cia fotikas  rolleyes.gif ?

Ši nuotrauka daryta su Nicon D3200+Tamron 70-300 mm F/4-5,6 objektyvu
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 12, 11:40)
Oi Tu grazioji pamaiva! Duodi bajerio thumbup.gif  Negana kazkokio kakalo susipylei, tai dab dar ir temperaturini soka zuvims organizuoji  bigsmile.gif

zinau, kad vargses jos pas mane, bet nieko nepadarysi, gaus priprasti, o ir as is klaidu mokysiuos...
man svarbu dabar tie kazkokie kiausiniai balti, is kur jie..
ir dar toks klausimas pries galutinai apsisprendziant - i akvariuma negali sviesti tiesioginiai saules spinduliai, o tiesiogine sviesa gali buti (ta prasme gali stovet kazkur prie lango, kur nera saules???
Atsakyti
Gali būti ir žuvų ikrai, kas ten žino
Aš jus tikrai palaikau, žnau kaip sunku pradėti nuo nulio. Na bet paskaitykit prieš darydama, juolab kad tikrai ne kartą buvo kalbėta apie vandens keitimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 12 spalio 2014 - 10:54
QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 12, 11:50)
zinau, kad vargses jos pas mane, bet nieko nepadarysi, gaus priprasti, o ir as is klaidu mokysiuos...
man svarbu dabar tie kazkokie kiausiniai balti, is kur jie..
ir dar toks klausimas pries galutinai apsisprendziant - i akvariuma negali sviesti tiesioginiai saules spinduliai, o tiesiogine sviesa gali buti (ta prasme gali stovet kazkur prie lango, kur nera saules???

Ne pats geriausias atvejis. Dumbles greiciau. Naturali sviesa svarbi augalams, o zuvims - dzin. Kartais augalams ir tiesiogine saule padeda, bet tik ne visa laika, kad pliekstu
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 10 12, 11:56)
Ne pats geriausias atvejis. Dumbles greiciau. Naturali sviesa svarbi augalams, o zuvims - dzin. Kartais augalams ir tiesiogine saule padeda, bet tik ne visa laika, kad pliekstu

viskas nusprendziau - keliaus akvariumas i kita vieta, ant palanges smile.gif auginsiu augalus kartu...
Papildyta:
QUOTE(11alpina @ 2014 10 12, 11:52)
Gali būti ir žuvų ikrai, kas ten žino
Aš jus tikrai palaikau, žnau kaip sunku pradėti nuo nulio. Na bet paskaitykit prieš darydama, juolab kad tikrai ne kartą buvo kalbėta apie vandens keitimą.

o del tu pasiskaitymu, tai zinokit jau tiek prisiskaiciau, kad niekas nebeaisku... kokius 4 forumus nagrinejau... bet visi tik sako pasiskaitytkit, pasiskaitykit, o kai kokias 4 valandas skaitai visa foruma ir gale paraso, parduodu akvariuma, nes ismire mano ciklidai - nebenoriu nieko skaityti, norisi tiesiog paimt ir pasiklaust pas ka jie dar gyvi smile.gif))) doh.gif
issiaiskinau kas pas mane per zuvys - bet niekur nerandu kur pasiskaityt kas ka deda- ikrus, kiausinius ar dar ka nors ir kaip berniukus nuo mergyciu atpazinti??? gal kas pades?
1. pseudotropeus demasoni
2. labridochromis caeruleus (kolibris)
3. metraclima estarae (pseudotropheus red zebra)
4. pseudotropeus acei
5. labeotroheus fuelleborni
Atsakyti