Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(renatelexx @ 2014 10 10, 20:59)

Vilkra, o kaip remeju tapti?

Ryt paskambinsiu auklėtojui- pasiteirausiu tiksliau- kada jie bėgs... O šiaip- pasakot ir tampat biggrin.gif O po to kaip su tais nubėgtais pinigiukais bus- ar jie grynais neš mokyklon, ar pervesti- pasiaiškinsiu...
Atsakyti
Oj mama mano neskrenda cia blink.gif
O tokiu sliuzu dideliu nemaciau LT nes keistai pasirode slaiuzodamas pradines mokyklos kieme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 10, 18:23)
Nu va ,aš jau po gaudynių,tiesą sakant net gaudyt nebuvo ką,katė tikrai buvusi naminė ,eina prie žmogaus,murkia ir tokia graži-juoda su šikarnom geltonom akim ,šepetais iš ausų,aiškiai išmetė iš  namų,kai maišas papilvėj išaugo verysad.gif ,Vetė  sakė ,kad 95% kad tik išvarža,nes visai minkšta viskas ,teliuskuoja,tai tikriausiai dar šiiandien išoperuos,stacionare palaikysim ,o kas toliau? Žiema artėja ,naminė kieme neišgyvens verysad.gif

Ojezau, Zundyte, o kiek jai metų? Jaunutė?
4u.gif
Atsakyti
mergaitės,išoperavo ta mano katytę ,tai tikrai išvarža,bet ten dar toks labai neeilinis atvejis-toje išvaržoje kaip katytės siamo dvynys negimęs ,tiksliau jo kauliukai...sunkiai ten sekėsi sulopyti ją ,nes raumens mažai,nu bet kaip nors,paims ją į katino svajonę po operacijos ,kadangi neeilinis atvejis,gal radusi namus sustiprės katytė verysad.gif Nu bet man ir sekasi su tokiais gyvūnais-mano pačios katę kai operavo ,tai irgi sakė vetai tokio dalyko dar nematę ,o dabar benamiukė ir vėl tokia,kur mokslui pasitarnauja......aš negaliu augint normalios nesergančios katės ir visi neeiliniai atvejai pas mane,Kolumbas irgi neeilinis ,nes iš visų Lietuvoj siūlomų maistų tinka tik vienas ir pats stipriausias...nu kas per likimas doh.gif ...

Erode ,dantukai pas katytę jau ne visi ,bet tikrai dar jauna katė,nesakė kiek metų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 10 spalio 2014 - 20:35
QUOTE(Azucena @ 2014 10 10, 21:20)
Oj mama mano neskrenda cia  blink.gif 
O tokiu sliuzu dideliu nemaciau LT nes keistai pasirode slaiuzodamas pradines mokyklos kieme  ax.gif

Tikrai yra- nes atsimenu, kai vaikystėj paimdavau- tai rnakoj netilpdavo
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 10, 21:32)
mergaitės,išoperavo ta mano katytę ,tai tikrai išvarža,bet ten dar toks labai neeilinis atvejis-toje išvaržoje  kaip katytės siamo dvynys negimęs ,tiksliau jo kauliukai...sunkiai ten sekėsi sulopyti ją ,nes raumens mažai,nu bet kaip nors,paims ją į katino svajonę po operacijos ,kadangi neeilinis atvejis,gal radusi namus sustiprės katytė verysad.gif Nu bet man ir sekasi su tokiais gyvūnais-mano pačios katę kai operavo ,tai irgi sakė vetai tokio dalyko dar nematę ,o dabar benamiukė ir vėl tokia,kur mokslui pasitarnauja......aš negaliu augint normalios nesergančios katės ir visi neeiliniai atvejai pas mane,Kolumbas irgi neeilinis ,nes iš visų Lietuvoj siūlomų maistų tinka tik vienas ir pats stipriausias...nu kas per likimas doh.gif ...

Zundyte, nesiskųsk, Tavo tokia karma, kad turi pagydyt, ko anam gyvenime nepagydei.

Vargulė. Galgi viskas bus gerai ir ji pasveiks?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 10, 21:32)
mergaitės,išoperavo ta mano katytę ,tai tikrai išvarža,bet ten dar toks labai neeilinis atvejis-toje išvaržoje 

Na- sėkmės katytei- gyti ir stiprėti
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 10 10, 21:08)
Ryt paskambinsiu auklėtojui- pasiteirausiu tiksliau- kada jie bėgs...  O šiaip- pasakot ir tampat biggrin.gif  O po to kaip su tais nubėgtais pinigiukais bus- ar jie grynais neš mokyklon, ar pervesti- pasiaiškinsiu...

Tada sakau, kad noriu tapti remeja smile.gif

Atsakyti
veterinarė atsiuntė nuotraukas to ,ką ten rado ,bet nešiurpinsiu visų blush2.gif ,nėra ten baisu ,bet nesusidūrusiam su tokiais vaizdais gali sukelti negerų emocijų,kaip bet kuri ir žmogiška operacija,jei kas asmeniškai norite pasižiūrėt ,tai atsiųsiu į paštą ,parašykite
Aš kai pradėjau dirbti tai dirbau naujagimių skyriuje ir tada pirmą kartą operacijoje pabuvau ,kai cezario pjūvį darė ,tai kaip dabar atsismenu,kaip negalėjau žiūrėt,vis nusisukti stengiausi,o po 4 metų darbo tai su malonumu stebėdavau ,kaip ten tas operacijas atlieka,taip kad ir šuo kariamas pripranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 10, 21:40)
veterinarė atsiuntė nuotraukas to ,ką ten rado ,bet nešiurpinsiu visų blush2.gif  ,nėra ten baisu ,bet nesusidūrusiam su tokiais vaizdais gali sukelti negerų emocijų,kaip bet kuri ir žmogiška operacija,jei kas asmeniškai norite pasižiūrėt ,tai atsiųsiu į paštą ,parašykite
Aš kai pradėjau dirbti tai dirbau naujagimių skyriuje ir tada pirmą kartą operacijoje pabuvau ,kai cezario pjūvį darė ,tai kaip dabar atsismenu,kaip negalėjau žiūrėt,vis nusisukti stengiausi,o po 4 metų darbo tai su malonumu stebėdavau ,kaip ten tas operacijas atlieka,taip kad ir šuo kariamas pripranta mirksiukas.gif

O aš.. O aš... Kai mokiausi mokykloj ( rekėjo tokia tipo darbinė praktiką atlikinėti ligoninėj) mačiau skrodimą. Vat. ir nepabėgau, ir nenualpau ir po to ėjom su visom merginom pietauti. Buvo išties įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 10, 19:13)

O kas laikosi dietos, prašom pomidoriukų  rolleyes.gif

Geras Kivukas apie visus pagalvojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jau kokis apsipatenkines feisas wub.gif

ZUGI, grozi, prasom valgomo...user posted image

Nu jei karts netiktu...
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras vioms,
Nu ir yvykiu cia visokiausiu...
Dziaugiuosi, kad ligoniukai sveiksta 4u.gif Busycat suneliui daug sveikatos ir kuo greiciau sustipreti 4u.gif
Labai smagu,kad kaciukai rado namucius thumbup.gif .
O as, kaip matau , busiu savaitgaline temos lankytoja smile.gif . Vakarais perskaitau,kad neatsilikciau nuo gyvenimo, o pabendrauti niekaip nespeju smile.gif

Tik va sliuzu,tai geriau rankomis neliesti. Labai stiprus klijai ( gleives). Karta mano suo uzlipo ant jo miske,tai ilgai ant leteneles laikesi. nuplauti nejo ir dar praejo laiko,kol nusitryne bevaiksciojant.
Atsakyti