Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

sveikos,
mano rastinukei katytei margytei padarytas šiandien rentgenas, tai jokių lūžių nematyti (kam įdomu, galiu rentgeno foto atsiųsti)... jokie tyrimai nerodo nieko blogo. tai vadinas tik išsinarino, užsigavo ar kas jai ten buvo ir nutrūko nervai ar kas ten tokie blush2.gif kraujotakos ten nėra jokios... tai tik amputacija nusimato. tik dar viena bėdelė, vakar katytė dar ir kaliciviroze susirgo, tai reik pasveikt dar. skirti antibiotikai, nes pūlinukai jau pasimatė ant nosytės. bet ji jaučiasi gerai, valgo, gauna vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(sniegila @ 2014 10 11, 11:27)
Vilkra, manau,kad taip ir bus.  4u.gif Svarbiausia - tuo tiketi.  4u.gif

Visoms gero savaitgalio!

O grožis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 11, 16:13)
sveikos,
mano rastinukei katytei margytei padarytas šiandien rentgenas, tai jokių lūžių nematyti (kam įdomu, galiu rentgeno foto atsiųsti)... jokie tyrimai nerodo nieko blogo. tai vadinas tik išsinarino, užsigavo ar kas jai ten buvo ir nutrūko nervai ar kas ten tokie blush2.gif kraujotakos ten nėra jokios... tai tik amputacija nusimato. tik dar viena bėdelė, vakar katytė dar ir kaliciviroze susirgo, tai reik pasveikt dar. skirti antibiotikai, nes pūlinukai jau pasimatė ant nosytės. bet ji jaučiasi gerai, valgo, gauna vitaminų.

mažylei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tuomce, kokios grazios nuotraukos! gera fotografe esi!
Vidam, bet jei barmena pagriebsi,kas kitoms sampaniuko atnes? mirksiukas.gif
Ieva, mazylei stiprybes iveikti visas ligas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegila @ 2014 10 11, 17:10)
Vidam, bet jei barmena pagriebsi,kas kitoms sampaniuko atnes?  mirksiukas.gif

Čia vilkra taikosi į barmeną mirksiukas.gif ji gi dabar pamišusi dėl kačių, nori visų iš eilės biggrin.gif
O man gana šampano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 11, 16:27)
Čia vilkra taikosi į barmeną mirksiukas.gif ji gi dabar pamišusi dėl kačių, nori visų iš eilės biggrin.gif
O man gana šampano smile.gif

Atsiprasau- supainiojau blush2.gif
Bet smagu,kad yra neatsisakanciu barmeno paslaugos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegila @ 2014 10 11, 17:10)

Vidam, bet jei barmena pagriebsi,kas kitoms sampaniuko atnes?  mirksiukas.gif

A man, kas- šampano pačios moka įsipilti....

user posted image
Atsakyti
Laba diena,

Parsivežiau vaikį, jeee drinks_cheers.gif Ištvėrė vyriškai ilgą kelionę mašinomis ir lėktuvu. Tikrai pakūdęs, bet nebaisiai biggrin.gif

Magnuna, tau pats didžiausias ačiū už angeliukus. (Ryt parodysiu)Tokių originalių dar ir nesu mačiusi, o ir tas jų aprašymas thumbup.gif Dėkoju tau už viską. Dabar lauksma tavęs į svečius

Šampano ir aš norėtau, senokai besriubčiojau ax.gif

Renatelexx, tikiuos egzaminas, kad ir koks jis buvo - būvo išlaikytas sėkmingai.

Ievut, skaičiau kad katytei gresia amputacija, labai gaila, o palikti taip kaip yra neišeina?

Nebepamenu ką norėjau pakomentuoti unsure.gif

Tuomcės augintiniui girdėjo pasisekė ir lyg tai Erendiros... valiooo

Man rods kažkieno gimadienas praleidau... Kivio ir jei neklystu Bugi, tad su guliašiadieniu drinks_cheers.gif

Tikrai didžiulis ačiū visoms už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 spalio 2014 - 17:02
SVeiki,

busycat - nors prie tavo sūnaus istorijos prisijungiau kažkur jau prie laimingos pabaigos, bet visvien džiaugiuosi kartu biggrin.gif Kažkaip nematau tavo katinų nuotraukų - anksčiau daaug būdavo cool.gif Kur Kiera, kur ryžas? Ar ir čia kas nors pasikeitę?

Vilkra - o tavo namuose dabar tik jūsų kiauliukė? Irgi nutrūko mano info kažkur..

QUOTE(Colomba @ 2014 10 11, 15:58)
Galima tabletę suduoti kai sueina 2 mėn, bet svarbu, kad katinas neviduriuotų ir būtų sveikas. SKiepyti irgi galima nuo 2men, bet skiepas nuo pasiutligės galimas tik nuo 3 mėn.

O labai blogai jei tabletę nuo kirminų suduota 1,5 mėn? Nusiunčiau sesę su misija į kaimą, kad mano šefuojamai mažiukei suduotų, nes toooks pilvukas išsipūtęs, kaip burbulas. Gi tikrai kažkas ten negero g.gif

Paskaičiau istoriją apie rastinukės operaciją ir radinius pilve blink.gif Kaip per kokį Discovery kanalą nuskambėjo. Jetus kiek visokių anomalijų šiam pasauly.... Linkiu jai greičiau sveikt ir kad jau prasidėtų gerasis jos gyvenimo etapas...

Fibi vakar mane irgi nustebino - matyt be mano žinios pradėjo dalyvaut čia plačiai paplitusioj kūdėjimo Akcijoj - puolė ėst iš bliūdo išdarinėtos cukinijos vidurius t.y. tas visas sėklas ir minkštimą lotuliukas.gif Gaila nufotkint nespėjau...
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 11, 19:46)
SVeiki,

Vilkra - o tavo namuose dabar tik jūsų kiauliukė? Irgi nutrūko mano info kažkur..

Na- mano namuose tikrai tik dvi kiaulikės... Aš čia kažkaip kačių temoj be kačių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 11, 18:46)
SVeiki,

busycat - nors prie tavo sūnaus istorijos prisijungiau kažkur jau prie laimingos pabaigos, bet visvien džiaugiuosi kartu  biggrin.gif  Kažkaip nematau tavo katinų nuotraukų - anksčiau daaug būdavo  cool.gif Kur Kiera, kur ryžas? Ar ir čia kas nors pasikeitę?

Niekas nepasikeitė, tiesiog nebuvo nuotraukų biggrin.gif Buvo užpuolę mokslai, darbai, rūpesčiai blush2.gif

Dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 11, 18:46)
Paskaičiau istoriją apie rastinukės operaciją ir radinius pilve  blink.gif  Kaip per kokį Discovery kanalą nuskambėjo. Jetus kiek visokių anomalijų šiam pasauly.... Linkiu jai greičiau sveikt ir kad jau prasidėtų gerasis jos gyvenimo etapas...

ačiū ,buvau šiandien gydykloj ,kalbėjau su Rimante,tai sakė ,kad tokius dalykus tik filme buvo mačius iki vakar vakaro ,o katytė tai atigaudinėja po operacijos ,pakalbinau,paglosčiau nosiuką per narvelio strypus ,tai pakėlė galvą,bet dar pilnai iš narkozės neišėjusi buvo ,va tik dabar para po operacijos buvo verysad.gif na ,čia dabar tik nuo Dievulio priklauso,kaip jai seksis sveikti ,aš labai tikiuosi ,kad pasveiks ir suras namus 4u.gif Gali ta bėda kartotis,nes ten labai sunkiai užsilopė tas pilvas,bet tikėkim devyniais katės gyvenimais ir viskas bus ggerai,palikau dar traumelio suleisti,blogiau nebus:)

QUOTE(vilkra @ 2014 10 11, 18:55)
Na- mano namuose tikrai tik dvi kiaulikės...  Aš čia kažkaip kačių temoj be kačių... unsure.gif

su katėm ,Vilkra ,su katėm 4u.gif ,tik dar svajonėse,niekur nepabėk,čia tavo namai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti