QUOTE(diinka @ 2014 10 13, 10:25)
Laba,
Zundyte, tikiuosi katytei viskas bus gerai...foto atsiuntė ir man...nemalonuis vaizdelis...
Tuomce, labai daili Katia, manau ras ji dar namus
Busy, smagu kad vaikis jau namie...kaip sajko namuose ir sienos padeda, o kodėl Kiaros taip skupiai ?
Erendira, suduok Pamplemusui nuo kirminų...visą savaitgalį sukau galvą..prisiminiau, prieš 4 metus turėjau vilnietį globotinį Zuikį (tiesa paskui pavirto Zuike
Papuolė pas mane 2 kart nukirminintas, po kelių dienų patapo vangus, vis ant radiatoriaus susipakuodavo (jau kurenom) , valgė, temp. normali, bert vis kliūvo...vieną dieną irvėmė tokių normalių askaridžių.....nusikirminavom ir po kelių dienų atsigavom

Zundyte, tikiuosi katytei viskas bus gerai...foto atsiuntė ir man...nemalonuis vaizdelis...
Tuomce, labai daili Katia, manau ras ji dar namus
Busy, smagu kad vaikis jau namie...kaip sajko namuose ir sienos padeda, o kodėl Kiaros taip skupiai ?

Erendira, suduok Pamplemusui nuo kirminų...visą savaitgalį sukau galvą..prisiminiau, prieš 4 metus turėjau vilnietį globotinį Zuikį (tiesa paskui pavirto Zuike

nuo kirminų gavo ketvirtadienį antrą pusę tabletės (dar prieš tai buvo pusė, prieš kokias 12 d.). Užtai ir panikuoju...