Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(diinka @ 2014 10 13, 10:25)
Laba,

Zundyte, tikiuosi katytei viskas bus gerai...foto atsiuntė ir man...nemalonuis vaizdelis...
Tuomce, labai daili Katia, manau ras ji dar namus
Busy, smagu kad vaikis jau namie...kaip sajko namuose ir sienos padeda, o kodėl Kiaros taip skupiai ? g.gif

Erendira, suduok Pamplemusui nuo kirminų...visą savaitgalį sukau galvą..prisiminiau, prieš 4 metus turėjau vilnietį globotinį Zuikį (tiesa paskui pavirto Zuike smile.gif  Papuolė pas mane 2 kart nukirminintas, po kelių dienų patapo vangus, vis ant radiatoriaus susipakuodavo (jau kurenom) , valgė, temp. normali, bert vis kliūvo...vieną dieną irvėmė tokių normalių askaridžių.....nusikirminavom ir po kelių dienų atsigavom biggrin.gif  4u.gif

nuo kirminų gavo ketvirtadienį antrą pusę tabletės (dar prieš tai buvo pusė, prieš kokias 12 d.). Užtai ir panikuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 spalio 2014 - 09:33
QUOTE(Erendira @ 2014 10 13, 10:32)
nuo kirminų gavo ketvirtadienį antrą pusę tabletės (dar prieš tai buvo pusė, prieš kokias 12 d.). Užtai ir panikuoju...

cestalį ? (man dažnai nesuveikia) o ar kas nors buvo išmatose ?

daugiau nieko panašaus mano "praktikoj " nebuvo... kad valgytų ir būtų pasyvus...temperatūrą matavai? nunukritus?, gal geriau būt vitamininė pasta, o geriausia vit. C suleisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 13 spalio 2014 - 09:39
QUOTE(diinka @ 2014 10 13, 10:34)
cestalį ? (man dažnai nesuveikia)  o ar kas nors buvo išmatose ?

daugiau nieko panašaus mano "praktikoj " nebuvo... kad valgytų ir būtų pasyvus...temperatūrą matavai? nunukritus?, gal geriau būt vitamininė pasta, o geriausia vit. C suleisti

Drontalį. Nieko nemačiau kakuose, bet, žinai, kol atsirenki kurie kurio katino doh.gif temperatūros nematavau, nes tik gyvsidabrinį turiu termometrą doh.gif bet šiaip, tai šiltas jis, MB sako, kad karštas blink.gif pirksiu šiandien vit, ryt vistirk ką nors gausim į kulšį...

Man tas apsunkimas jo sutapo su žaidimais ausų krapštukais - Zuzia dosniai jų iškrapštydavo visiems iš indelio doh.gif ... radau vieną na, visiškai sutrupintą, tai suslėpiau, bet, gal, sakau, prisirijo, pastrigo kas... bet jau seniai būtų apsivėmęs ir apsividuriavęs g.gif nors, jei dalinis praeinamumas yra g.gif dar šianien tokį garsą leido lyg dantimis griežtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 spalio 2014 - 10:00
QUOTE(Erendira @ 2014 10 13, 10:56)
  dar šianien tokį garsą leido lyg dantimis griežtų  g.gif

O ar jam jau visi dantukai išdygę ? ar apžiūrėjai burnytę, gal koks dantukas negerai auga ar remiasi kur? jei būtų nepraeinamumas tai vemtų. O dabar dar ir vaistai nuo kirminų slopina ir sukelia blogumą.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 13, 10:56)
Drontalį. Nieko nemačiau kakuose, bet, žinai, kol atsirenki kurie kurio katino  doh.gif temperatūros nematavau, nes tik gyvsidabrinį turiu termometrą  doh.gif  bet šiaip, tai šiltas jis, MB sako, kad karštas  blink.gif pirksiu šiandien vit, ryt vistirk ką nors gausim į kulšį...

Man tas apsunkimas jo sutapo su žaidimais ausų krapštukais - Zuzia dosniai jų iškrapštydavo visiems iš indelio doh.gif ... radau vieną na, visiškai sutrupintą, tai suslėpiau, bet, gal, sakau, prisirijo, pastrigo kas... bet jau seniai būtų apsivėmęs ir apsividuriavęs  g.gif  nors, jei dalinis praeinamumas yra  g.gif  dar šianien tokį garsą leido lyg dantimis griežtų  g.gif

maniškiai ne vieną sugraužė krapštuką....nieko
panašu į kirminus....va žėk Runciukui kiek varėm....aš manau, gal yra tu kirminų atitinkamos stadijos, kada suveikia tabletkos g.gif nes kiek kartų yra buvę, gauna po 3 kart nieko neiškakoja, o p[askui apsivemia kirminais...kaip ir su runciaus sugyventinėm...sudaviau po 3 kart...o sterilizuojat, pradėjo askaridės eiti g.gif

tikėsimės kad nieko rimto...ir greit (ir pigiai) išaiškės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 10 13, 11:13)
maniškiai ne vieną sugraužė krapštuką....nieko
panašu į kirminus....va žėk Runciukui kiek varėm....aš manau, gal yra tu kirminų atitinkamos stadijos, kada suveikia tabletkos g.gif  nes kiek kartų yra buvę, gauna po 3 kart nieko neiškakoja, o p[askui apsivemia kirminais...kaip ir su runciaus sugyventinėm...sudaviau po 3 kart...o sterilizuojat, pradėjo askaridės eiti  g.gif

tikėsimės kad nieko rimto...ir greit (ir pigiai) išaiškės 4u.gif

Šiaip tikrai jų neatmetu... su Runcium kiek buvę reikalų tuo klausimu. Juolab kūdas kaip dviratis doh.gif Nelabai sukau sau galvą dėl to, nes dirbtinukas, aktyvus, o ir kiti sirguliavo... dabar gi žiūriu - kaulų vyniotinis blink.gif Bet ėda. Specialiai jam rojalio mažiukinio nupirkau, kad daugiau suėstų ir iš Runciaus neatiminėtų

gerai būtų iki rytojaus vakarą išmatų nutykot, bet reiktų atskirti, netikiu, kad užklupčiau kakojant, o jei ne - neaišku, kieno kas rolleyes.gif

Gerai būt, kad pigiai gautųsi... o tai jei ne vienas, tai kitas, jau apsigyvensiu toje klinikoje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 spalio 2014 - 10:29
Erendira ,rašyk ,kiek kainuos ,kiek galėsim padėsim 4u.gif ,bet aš vistik irgi link kirminų linkstu,Runceliui gi irgi ilgai tie kirminai ramybės nedavė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 13, 09:42)
Oj ,ta Kruopa wub.gif visada smagiai paskaitau Kruopos nuotykius thumbup.gif <kaip ir Tašės-turit,Merginos,talentą rašyti thumbup.gif  thumbup.gif

O maniškiai atidarė prašymosi į balkoną sezoną doh.gif -dabar duris jau laikau uždarytas,nes gi namuose šalta,tai rytais kelia mane iš lovos ,kad į balkoną išleisčiau,o paskui medituoja ten
Ryt pas mus turi būt šventė-turėtų laipynę katams atvežti,tik ją dar surinkti reikės doh.gif ,bus man darbo,o paskui tikiuosi vaizdų bus..Sesė juokiasi ,sako ,o ką jei nelips ant tos laipynės,kas tadum?Nu bet naujas daiktas ,turėtų išbandyt iš smalsumo ax.gif  ,o paskui gal ir patiks  blush2.gif Superkatė padarė ,"indpašiv",taip sakant,nusižiūrėjau pas vokiečius ,patiko ,paklausiau ar padarytų panašią ,nu ir ką ,padarė,žiūrėsim ,ar įvertins,o jei ne ?

Pampliukui sveikatytės 4u.gif ,o gal tiesiog suaugo vaikis?

Pampliukui pačios geriausios sveikatos.

Kruopa pasirodo, yra gana reikli... Mane Tašė atakavo nuo 5...
Deportavau.

Ar galiu klausti, Zundyte, kiek kaštavo ta lipynė?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 13, 11:41)
Erendira ,rašyk ,kiek kainuos ,kiek galėsim padėsim 4u.gif ,bet aš vistik irgi link kirminų linkstu,Runceliui gi irgi ilgai tie kirminai ramybės nedavė 4u.gif  4u.gif

Zundyt, 4u.gif tikrai dar susitvarkysiu pati, tik šiaip pasibėdavojau blush2.gif (mintyse apgailėjusi rankinuką, kurio verkiant reikia, bet nemirtina gi mirksiukas.gif ) geriau jau, kai prireiks, remiam pečius tikriems bėduliams, bet labai ačiū tau 4u.gif

Diinka, esi gal kokių įvairesnių vitaminų pabandžiusi? nelabai aš tos virbac pastos randu aplinkui, gal kokių kitų veiksmingų yra? gal apie šiuos ką žinai?

http://www.vet1.lt/t...s-ir-katms.html
Atsakyti
nelabai, tabletkų jokių nenaudojam (tik persams kailiui - odai) o šiaip tą vit. pastą, nebūtinai virbak-o ir leidžiamus- vit. C pati nusiperku, o pas vetus suleidžia (ir į namus dar duoda kaži kokių kitų , dar nusipirkau kažkada papigiai (akcija buvo) žuvų taukų, tai tų dar karts nuo karto pašeriu
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 13, 10:48)
Ar galiu klausti, Zundyte, kiek kaštavo ta lipynė?

daug,653Lt doh.gif ,dar 30 reiks sumokėt kurjeriams už atvežimą,nu bet tikiuosi ,kad įvertins blush2.gif O kaina nemaža ,nes ir laipynė nemaža,ir pagal individualų projektą darė,sutvirtintos visos jungtys ,kaip dideliems katinams ,ir dar virvė medvilninė,tai gal jau ne taip ir daug,
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 13, 11:48)
Zundyt4u.gif tikrai dar susitvarkysiu pati, tik šiaip pasibėdavojau  blush2.gif  (mintyse apgailėjusi rankinuką, kurio verkiant reikia, bet nemirtina gi  mirksiukas.gif ) geriau jau, kai prireiks, remiam pečius tikriems bėduliams, bet labai ačiū tau  4u.gif

Diinka, esi gal kokių įvairesnių vitaminų pabandžiusi? nelabai aš tos virbac pastos randu aplinkui, gal kokių kitų veiksmingų yra? gal apie šiuos ką žinai?

Erendira, ar esi pasirinkus tą rankinę?
Atsakyti