Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2014 10 12, 07:42)
Sūnus po operacijos, pašalino blužnį. Dabar sveikstam 4u.gif
...

stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Kas ti do akcijos... geras katianas tik tada geras, kai centimetras rodo 100 per liemenį, bieee beee.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 spalio 2014 - 08:18
QUOTE(busycat @ 2014 10 12, 07:42)
*Tuomce, tai čia Katiuša pas jus pasilieka? Kaip Bugi su Zugi nustikeisusios jos atžvilgiu?
**Beje labai gražios nuotraukos su paukštuku wub.gif tobulėji

* Aha, panašu kas Katia liks, nes nu niekam jos nereikia, jei neatsiras norinčių tai ji ir bus pas mus, bet tuomet jokių globų.. Katės kaip ir apsipratusios tarpusavyje, tiek kai nėra pilkiaus, tai Katiai reikia kažkaip išsikraut, jei nepažaidi, ji pradės kabinėtis prie kačių smile.gif
** Man pačiai patiko rezultatas, tik norėčiau tam objektyvui nupirkt skylight filtrą, būtų ir apsauga tuo pačiu.
Atsakyti
Labuks 4u.gif
QUOTE(renatelexx @ 2014 10 11, 16:01)
aš po egzamino, galvoju, kad gal išlaikiau, nors rezultatai po savaitės..

Tai aišku, kad išlaikei, kaip gi kitaip 4u.gif
QUOTE(busycat @ 2014 10 11, 18:01)
Parsivežiau vaikį, jeee  Ištvėrė vyriškai ilgą kelionę mašinomis ir lėktuvu. Tikrai pakūdęs, bet nebaisiai 
Magnuna, tau pats didžiausias ačiū už angeliukus. (Ryt parodysiu)Tokių originalių dar ir nesu mačiusi, o ir tas jų aprašymas  Dėkoju tau už viską. Dabar lauksma tavęs į svečius

Tai šaunu, kad vaikis sėkmingai pargrįžo 4u.gif štai ką reiškia jaunas organizmas - vos tik nuo operacinio stalo ir jau norisi lėkti, bėgti su draugais būti thumbup.gif Smagu kad lauktuvės patiko ax.gif ir į svečius būtinai atvažiuosiu kadu - negalėčiau praleisti progą visą tą grožį, kur mums nuotraukose rodai pamatyti, Gabaną nuglostyti, Kiarą su Botu paglėbesčiuoti ir svarbiausia gyvai pasimatyti biggrin.gif
QUOTE(vilkra @ 2014 10 11, 19:55)
Na- mano namuose tikrai tik dvi kiaulikės...  Aš čia kažkaip kačių temoj be kačių...

Vilkra - taigis svarbiausia ne katė namuose o katė dūšioje 4u.gif
QUOTE(Erode @ 2014 10 11, 23:35)
P.S. Tašė - mes ją dabar meška vadinam - akcijoj tai nebedalyvauja... 
Vos pilvuką neša... MB norėjau mušt už tai...

O mes su Grikiu vistik akcijoje sudalyvavom - vakar abudu kartu svėrėmės, rezultatas - minus 3 kg. Mano asmeninis rezultatas -3 kg, Grikio - 0 kg unsure.gif kaži čia užsiskaito g.gif
QUOTE(busycat @ 2014 10 12, 09:07)
Kas ti do akcijos... geras katianas tik tada geras, kai centimetras rodo 100 per liemenį, bieee

Ui, tuomet aš labai geras katinas ax.gif
user posted image
Tuomce - gal kai nuspręsi, kad Katiuša lieka pas tave ims ir atsiras norėtojai, žinai gi kaip būna - tik nuspręs ką nors, žiūrėk ir viskas kitaip apvirsta. P šiaip tai Katiuša - man labai daili kataitė wub.gif
Ieva - na dabar svarbiausia mažylei iš ligų išsikapstyti, o po to jeigu letenytė jau negyva tai amputacija vistik geriausia išeitis, kad kojytė vaikščiojant nekliūtų. Dabar linkim katytei susveikti ir sustiprėti 4u.gif

Katinų ruletė - Busy atsiųstas žaislas mūsuose labai populiarus tapo biggrin.gif Aš ten vidun dar sausiukų įmetu tai ot linksmybės katainiams būna biggrin.gif
user posted image
Gudriausi pasirodė Kruopa su Mauru - šitie tai akimirksniu suprato kas ir kaip ir tuoj pat visus sausiukus išsitraukia
user posted image
Mikutė dar neperprato kaip reikia sausiukus iš vidaus išsitraukti g.gif
user posted image
ir laukia kol Mauras išridens sausiuką ir tuomet sau pasiglemžia unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Kiara nereik 100 apimties, reik standartu, zmoniu 90-60-90, o katinu atsimink 60-90-60, va visai kaip pas Griki wink.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės.

Šiandie namie, spontaniškai niekur neišėjom, užtat vakar pažiūrėjau filmą iš kokių 100 prisisiųstų.
Apie Pompėją, bet kažkaip toli nuo originalo... Na, bet neblogas.
Tašė nugriuvus pas MB į glėbį ir ten visa baisiausia apsipatenkinus miega kaip sriuba išsileidus... Dabar ryte turi ją glostyt, nes katytei labai trūksta pasiglostymų ir pvz. ne nakties metu jų irgi neužtenka. Ateina ant pilvo atsigulti ir minko pilvą, turi glostyt ilgai ilgai, kol beveik užsnaudžia. Tada atsigula skersai pilvo ir vėl glostyt. Aš ryte palydėjau iki bliūdų, buvo 5,50 val, tai nepykau, nes ar katei egzistuoja savaitgalis? Padėjau ėsti, tai atlėkė į lovą iš paskos - kaip nepaglostei?
Pasiglostė, sakau, kad jau gal eik, nes juk padėjau ėst. Nuėjo, tada MB pradėjo knarkt ir turėjau deportuotis pas mažių lovon. O jei trūko paglostymų dienos metu, tai atsigula ant kelio kaip plekšnės išklotinė ir laukia - čia man mažai buvo, nematai? schmoll.gif

Mažiukas lauke su klasioke ir klasioku bėginėja. Oru džiaugiasi.

Pyragas iškepė. Gal kas svečiuosna? g.gif

Tuomce, prašom minčių ekologijos - atsiras tie norėtojai, pamatysi. Nesakyk, kad niekas jos nenori, aš noriu, nes man rainės visada gražiausios. Dar ta meinė ir Daša iš galvos neišeina, o MB vis klausinėja apie Zundytės katę su gumbeliu.Tikrai, aš noriu, tik mano nepriklausoma katė stabdo mane... O jei rasčiau tik išklotinę kažkurios? unsure.gif verysad.gif blink.gif

Magnuna, iš pradžių pagalvojau, iš kur tu turi tuos juodus katus, o ten Mikutė su Mauru...

Grikio dieta - man patinka, nes nu aš esu mačius katuką, kuris dietinosi ir... priaugo... doh.gif
Tada buvo deportuotas kaimo sodybon, savaitę beveik neėdė ir ėmė vaištinėti laukan. Ir apkūdo, negali sakyti. Bet jis tuno konservo vergas. doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Oi ta Tašė... biggrin.gif Įtariu, kad jūsų šeimoje didžiausią prioritetą Tašei turi "plaukuota koja" hihihi.gif

Pyrago norėč, ale į tep riebi schmoll.gif biggrin.gif

Magnunos angeliukai:

"Kai atsimerksiu - išpildysiu tavo norą, o kai užsimerksiu - neišsakytą svajonę"

user posted image

Magnuna, ačiūūūūū wub.gif
Atsakyti
Dieviški angeliukai wub.gif wub.gif <magnuna ,kur juos pirkai?Turiu draugę ,kuri angelus kolekcionuoja ,tikrai nupirkčiau,būtų gera dovana Kalėdoms wub.gif wub.gif
Atsakyti
Klausimas medikėms ir joms prijaučiančioms:
Ką daryti po per didelio fizinio krūvio, pervargus (buvo pasidarė silpna ir tamsoka akyse) labai skauda galva per smilkinius, pykina. spaudimas ir pulsas normos ribose 127 86 76

kuo sau pagelbėt tokios situacijoj?
Atsakyti
Tuomce,gal pakaks šiltos melisų arbatos puodo ,ir gerai išsimiegot?Jei skauda raumenis ,gali sučiulpt Traumelio tablečikių,nors tris kartus dienoje,bet vistiek svarbiausia miegas,išjunk kompą, susisuk į antklodę iki ausų ir miegok ax.gif
Atsakyti
Raumenys atlaikė, neskauda, bet va galva plyšta, pulsuoja tiesiog kairės pusės smilkinį ir pykina. Einu darytis arbatos, turiu šviežią mėtą ant palangės ir melisos arbatos (pakeliuose), kuri naudingesnė?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Busy smagu, kad sūnus jau namuose 4u.gif

Katiuša tokia rimta grazuolė katė wub.gif

Magnunos katinų kompanija su rulete bežaidžiantys thumbup.gif
Tik Grikio trūksta ax.gif

Meduolis, pats sugalvojo sudalyvaut akcijoj, nors jam visai nereikia..mažai valgo, nervina mano mama, nes neaišku ar čia šiaip, ar jau kokios ligos pradžia g.gif
bet žaidžia, laksto, tai gal viskas gerai

Tuomce pailsėk 4u.gif
Atsakyti