Labuks
QUOTE(renatelexx @ 2014 10 11, 16:01)
aš po egzamino, galvoju, kad gal išlaikiau, nors rezultatai po savaitės..
Tai aišku, kad išlaikei, kaip gi kitaip
QUOTE(busycat @ 2014 10 11, 18:01)
Parsivežiau vaikį, jeee Ištvėrė vyriškai ilgą kelionę mašinomis ir lėktuvu. Tikrai pakūdęs, bet nebaisiai
Magnuna, tau pats didžiausias ačiū už angeliukus. (Ryt parodysiu)Tokių originalių dar ir nesu mačiusi, o ir tas jų aprašymas Dėkoju tau už viską. Dabar lauksma tavęs į svečius
Tai šaunu, kad vaikis sėkmingai pargrįžo

štai ką reiškia jaunas organizmas - vos tik nuo operacinio stalo ir jau norisi lėkti, bėgti su draugais būti

Smagu kad lauktuvės patiko

ir į svečius būtinai atvažiuosiu kadu - negalėčiau praleisti progą visą tą grožį, kur mums nuotraukose rodai pamatyti, Gabaną nuglostyti, Kiarą su Botu paglėbesčiuoti ir svarbiausia gyvai pasimatyti
QUOTE(vilkra @ 2014 10 11, 19:55)
Na- mano namuose tikrai tik dvi kiaulikės... Aš čia kažkaip kačių temoj be kačių...
Vilkra - taigis svarbiausia ne katė namuose o katė dūšioje
QUOTE(Erode @ 2014 10 11, 23:35)
P.S. Tašė - mes ją dabar meška vadinam - akcijoj tai nebedalyvauja...
Vos pilvuką neša... MB norėjau mušt už tai...
O mes su Grikiu vistik akcijoje sudalyvavom - vakar abudu kartu svėrėmės, rezultatas - minus 3 kg. Mano asmeninis rezultatas -3 kg, Grikio - 0 kg

kaži čia užsiskaito
QUOTE(busycat @ 2014 10 12, 09:07)
Kas ti do akcijos... geras katianas tik tada geras, kai centimetras rodo 100 per liemenį, bieee
Ui, tuomet aš labai geras katinas
Tuomce - gal kai nuspręsi, kad Katiuša lieka pas tave ims ir atsiras norėtojai, žinai gi kaip būna - tik nuspręs ką nors, žiūrėk ir viskas kitaip apvirsta. P šiaip tai Katiuša - man labai daili kataitė
Ieva - na dabar svarbiausia mažylei iš ligų išsikapstyti, o po to jeigu letenytė jau negyva tai amputacija vistik geriausia išeitis, kad kojytė vaikščiojant nekliūtų. Dabar linkim katytei susveikti ir sustiprėti
Katinų ruletė - Busy atsiųstas žaislas mūsuose labai populiarus tapo

Aš ten vidun dar sausiukų įmetu tai ot linksmybės katainiams būna

Gudriausi pasirodė Kruopa su Mauru - šitie tai akimirksniu suprato kas ir kaip ir tuoj pat visus sausiukus išsitraukia

Mikutė dar neperprato kaip reikia sausiukus iš vidaus išsitraukti

ir laukia kol Mauras išridens sausiuką ir tuomet sau pasiglemžia