Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Dabar bijau ,kad vėl negražintų verysad.gif O jei visgi visas gerai-taigi čia visų jūsų nuopelnas,juk visos jūs po trupinėlį gelbėjot Gliuką,platininis katinas jis doh.gif Dieve ,kaip norėčiau nusiųsti naujiems šeimininkams nuotrauką ,kaip jis atrodė į kliniką pakliuvęs,kad žinotų,kad šitiek buvo dėl jo katino padaryta ir kiek žmonių jį gelbėjo keturis mėnesius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 07, 12:14)
Sveikos naujuose atnaujintuose namučiuose 4u.gif ačiū Kivukai 4u.gif

Magija skuba registruotis  smile.gif

Sveikutės.
Magija labai nužaidus drąskyklę.
smile.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(VeroniQ @ 2014 10 07, 13:21)
Kadangi katyte su manim du menesius, bet namuose dar tik dvi savaites, tai nagus karpiau karta. Kategoriskai priestaravo, tai teko suvyniot i rankslostuka. Vienu zodziu kol kas nieko gero.
Bet va megsta labai grietine (kartais duodu pasilepint nes neviduriuoja nei ka). O dar net nustebus buvau, kad matytumet kaip kirto šviežą minkštą IKI batoną biggrin.gif
pati apemiau valgyt ir nusprendziau maza gabaliuka duot, kaip patiko.. tai dar smuliai prilauziau. smile.gif

Vis, kadangi man aktualus nagų karpymo klausimas, svarstau, kaip jūs tą supakavimą padarote - suvyniojimą į rankšluostį.
Maniškė laaaaabai pasipiktintų - bemaž kaip Kivis.
Purkštautų pusę dienos.
Tas karališkasis princesinis kraujas... doh.gif

Murkė labai gražutė. Grikiuks su Kruopce labaai užimti katai.
Kysius. wub.gif
Atsakyti
Oho, kokia ilga Granto istorija. Sudėtingai kartais klostosi tas katinų gyvenimas... smile.gif

Kai pažiūriu į begales rastinukų-pamestinukų, niekaip nesuprantu, kaip jie visi po truputį randa šeimininkus, juk jų tiek daug ir kasdien daugėja... Aišku, nuostabių aktyvių žmonių dėka, viskas įmanoma. Smagu, kai čia parašot, kad nauji šeimininkai atsirado.

Parodau ir aš vieną mažylę, nes taip man dėl jos širdį skauda.
user posted image
Kaime ji gyvena, bet tokio gerumo, tokio jaukumo, wub.gif kad tikrai nusipelno tikrų namų. Kaime ją prižiūrintis šeimininkas pasiliks tik jos mamą (nepripažįsta, kad vienam kieme gali būti dvi katės doh.gif ) Ta senoji jau visai papiktinta - veja dukrytę nors tai tik 7 savaitės. Mažylė šaunuolė, nenusimena - labai savarankiška - pati daro į smėliuką, ėda visokį maistą, dūksta net su savo uodegyte. Bet aišku, kad šilumos trūksta - eina pas kiekvieną, nori ant rankų, o jei dar vaikai su ja žaidžia - išvis pamiršta ir valgį, ir miegą smile.gif
Aišku, sakysit, kad imčiau pas save. Ką čia tik vieną katę laikyt biggrin.gif Bet galgi pavyks rast namučius, kuriuose ji bus vienintėlė ir nepakartojama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 07, 16:57)
Dabar bijau ,kad vėl negražintų verysad.gif  O jei visgi visas gerai-taigi čia visų jūsų nuopelnas,juk visos jūs po trupinėlį gelbėjot Gliuką,platininis katinas jis doh.gif Dieve ,kaip norėčiau nusiųsti naujiems šeimininkams nuotrauką ,kaip jis atrodė į kliniką pakliuvęs,kad žinotų,kad šitiek buvo dėl jo katino  padaryta ir kiek žmonių jį gelbėjo keturis mėnesius wub.gif

Prisipažinsiu. blush2.gif
Kai FB skaičiau Gliuko istoriją, tai geroką posmą nužliumbiau... verysad.gif console.gif console.gif
Ir negaliu pasakyt, kas "užkabino" - ar kad toks mažius, o tiek išgyveno ir kad taip gyventi norėjo, ar kad jam pasisekė zundytę sutikt.
Zundyte, tikrai nebijok. Atmink minčių ekologiją - viskas bus tik gerai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 spalio 2014 - 16:21
Kokia gražutė mažylė 4u.gif

Maniškiai tai registruojasi miegantys doh.gif ,matyt orams vėstant vis taikosi prie manęs prisiglaust,Kolumbas vakar net po antklode palindo pats ir išgulėjo visą amžinybę - 10 minučių doh.gif ir buvo nupaparacintas
user posted image

O Pupsė- šiaip mieganti gražuolė lotuliukas.gif
user posted image

Erode ,su tais nagų kirpimais įvyniojus -tai doh.gif ,aš kai nustojau vyniot ,tai pradėjo duotis tuos nagus kirptis,toks jausmas kad labiau to vyniojimo nemėgsta...pasiimu ant kelių ir aiškinu ,kad reikia nagus kirptis ,ir nieko -sėdi ir laukia kol nukirpsiu ,kartais pasimuisto ,sudraudžiu ir toliau sėdi ,jokios problemos ...Kolumbas dar kartasi paurzgia ,bet palyginus su tuo, kokias arijas išrypuodavo suvynioti ,tai visiškas niekis mirksiukas.gif

PS Tą Gliuko istoriją aš pati ir parašiau blush2.gif ,kažkaip vienu ypu ,bac ir pasirašė,lyg kas būtų diktavęs... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 07 spalio 2014 - 16:26
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 07, 17:11)

Parodau ir aš vieną mažylę, nes taip man dėl jos širdį skauda.

mačiau šitą istoriją FB ir kampą nužliumbiau- tokia ši mažytė panaši į Leslę... kad jai likimas susiklostytų kuo palankiau 4u.gif

Ir , merginos, kaip užsikoduoti nuo kačiukų peržiūros. na, negaliu- noriu visų.. baisu net pačiai..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 10 07, 17:25)
mačiau šitą istoriją FB ir kampą nužliumbiau- tokia ši mažytė panaši į Leslę... kad jai likimas susiklostytų kuo palankiau  4u.gif

Ir , merginos, kaip užsikoduoti nuo kačiukų peržiūros. na, negaliu- noriu visų.. baisu net pačiai..

O man irgi norisi, bet Mb sakė, kad dabar ne.
Kodavausi, ir vistiek FB matau ir visų noriu.
Bet dirbu dirbu dirbu, stengiuos skaityt knygas ir užsimirštu.
Turėčiau valią, kokias 3 kates turėčiau jau.

Gal nesikoduok, aš paleisčiau šį dalyką veikti savaime. Jei atsiras kuo rūpintis, tai ir sustosi.
Jei neatsiras nuostabaus padarėlio - dar reikia sveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 spalio 2014 - 16:31
Vilkra ,kol neturėsi kuo rūpintis ,tai jokie kodavimai nepadės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 10 07, 17:28)
Vilkra ,kol neturėsi kuo rūpintis ,tai jokie kodavimai nepadės 4u.gif

Gal dar anksti.

O aš vis spoksau į vyresnes kates. Su jomis gerokai sunkiau. Bet ir iššūkių daugiau...
Tik vis mane sulaiko tai, kad išgyvens mūsų katė, kad stresuos, nes nemoku sudrauginti, turbūt ir formulės kažkokios specialios nėr.

Kaune išvis radau skelbimą - meino meškėnė 7 metų, bet gal kas jau priglaudė, nes skelbimas 2014 04 mėn...
Rodžiau MB, tai nusisuko...
mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 spalio 2014 - 16:33
QUOTE(Erode @ 2014 10 07, 17:10)
Magija labai nužaidus drąskyklę.
smile.gif  unsure.gif

Ten ne Magija taip nudraskė schmoll.gif ...bet kadangi drąskyklė gera, patogi tai ir liko...niekaip neprisiruošiu pervynioti tų kuolų blush2.gif truputį patvarkau su šniūreliu, bet greit nulupa.

QUOTE(Erode @ 2014 10 07, 17:32)
O aš vis spoksau į vyresnes kates. 
Kaune išvis radau skelbimą - meino meškėnė 7 metų,

O man vyresnę katę baisu būtų imti tik dėl to, kad jau neilgai tektų džiaugtis, juk tiek metų nugyventa svetur g.gif

vilkra bet juk gali katytę pasiimti ir anksčiau negu po pusės metų, tik kaip supratau reikia užtvirtinti maro skiepą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 spalio 2014 - 17:08
Kiek gražių katinėlių pridėta wub.gif wub.gif

Magija tokia gražutė prie draskyklės wub.gif
Mazylė, kuriai reikia namų wub.gif

Murkės kokios ausys ir ūsai bigsmile.gif

Puiku, kad Gliukas rado namus thumbup.gif

mėgstu pamiegoti
user posted image
taip gera budavo kartu
user posted image
Atsakyti
katuku grozis thumbup.gif wub.gif maniskiui neprireike vet pagalbos. jau vaiksto gerai thumbup.gif uztai sunyciui letena prispaude dukra doh.gif
Atsakyti