Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vidam @ 2014 10 07, 18:01)
O man vyresnę katę baisu būtų imti tik dėl to, kad jau neilgai tektų džiaugtis, juk tiek metų nugyventa svetur g.gif

O bet tai ar jos daug turi šansų kam patikti?
Pažiūrėk į Tašę, jei ne MB - tai ir būtų kur su kiaukutiniu kailiu šlapimo tvaiku dvokdama užmesta. Bet šiaip tai aš jos užsimaniau. Tik nemaniau, kad tokia princesina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 07, 19:52)
O bet tai ar jos daug turi šansų kam patikti?

Savaime suprantama, labai gerai kad yra tokių žmonių kaip jūs thumbup.gif O iš to kiauto išsilukšteno graži princesė wub.gif

Atsakyti
Sveikos, mergaitės. 4u.gif Kelios dienos buvo gan įtemptos, viską suskaitydavau, bet pakomentuoti jėgų nelikdavo. Bandau prisivyti.
Suskė- Mimoza- Sofi labai atsigavusi 4u.gif O jau mažyliai ( man ypač ryžikai wub.gif ) kokie mieli, labai buvo smagu akis paganyti. thumbup.gif
ragnez, aš irgi nervindavausi, kai juodą šunę fotkindavau, juodą gražiai tikrai ne visad man pavykdavo įamžinti gražiai. Bet va Erendiros juodieji Zuzia ir Pamplemusiukas kokie wub.gif
Čyžikas koks mielas ryžiukas wub.gif
extriuko juodieji labai jaukiai įsitaisę wub.gif
Tašė ištikimai koją apsikabinusi lotuliukas.gif
Grikiuko ir Kruopos žaidimai thumbup.gif Žiūriu, irgi "Linksmąsias pėdutes" naudojat. Žaidžia?
Nikutė- masažistė wub.gif
Pedrito nagai koookie bigsmile.gif
Kivis visokiom pozom ir visur žinantis savo vertę bigsmile.gif
Magija draskyklę apsikabinusi apuokiukė wub.gif
Kysius susidomėjusiu žvilgsniuku ir rožine nosyte wub.gif
Murkė labai išraiškinga katytė 4u.gif
Niurkytina Fibi labai gerai apsimetė, norisi pačiupinti biggrin.gif
Džiaugiuosi už Gliuką, suradusį savo "tėvus" thumbup.gif
Miegaliai Kolumbas ir Pupsė mane irgi traukia lovon biggrin.gif
Atleiskit, ką praleidau ax.gif
Valiooo! Visos šypsenėlės praėjo cenzūrą! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 07 spalio 2014 - 20:44
Labai noriu savo katę paniurkyt. Ir nieko man neišeina. Išmeta tokį garsą - mmmmmmmmmmmmmmfff. - Nu jau ne - tai reikštų ir nueina. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 10 07, 21:43)
Sveikos, mergaitės.  4u.gif Kelios dienos buvo gan įtemptos, viską suskaitydavau, bet pakomentuoti jėgų nelikdavo. Bandau prisivyti.

Na Tavo ir citatos thumbup.gif vargsele, gal susirasai, pries cituodama viska? Jau taip nuosirdziai suraso viska biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Dar tik Ainu pamirsai registracijai ikelti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 10 07, 21:48)
Na Tavo ir citatos  thumbup.gif  vargsele, gal susirasai, pries cituodama viska? Jau taip nuosirdziai suraso viska  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

Tikrai, Aist. Pavydėtina atmintis. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 10 07, 20:48)
Na Tavo ir citatos  thumbup.gif  vargsele, gal susirasai, pries cituodama viska? Jau taip nuosirdziai suraso viska  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

Stengiuosi pioneer.gif Nesirašau, atsidarau kompe du langus: viename skaitau, kitame rašau 000164.gif
Neturiu naujų Ainu foto, bet gal senesnių įmesiu ir užskaitysit? wink.gif
Kačiukai:
user posted image
Miegas:
user posted image
Savarankiškumas:
user posted image
Hierarchija:
user posted image
Mudvi abidvi:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2014 10 07, 20:47)
Labai noriu savo katę paniurkyt. Ir nieko man neišeina. Išmeta tokį garsą - mmmmmmmmmmmmmmfff. - Nu jau ne - tai reikštų ir nueina.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif

Niu žinok tadum turiu neatremiamą pasiūlymą bigsmile.gif Kitos katės negalite įsigyti, nes Tašei depresija- stresas. O va šuo!!! Ir Tašei ne lygis su šunim būtų konkuruoti, ir niurkymui idealus padaras- visada pasiruošęs glamonėms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 10 07, 23:08)
Stengiuosi  pioneer.gif  Nesirašau, atsidarau kompe du langus: viename skaitau, kitame rašau  000164.gif 
Neturiu naujų Ainu foto, bet gal senesnių įmesiu ir užskaitysit?  wink.gif

Tavo senos - mums naujos thumbup.gif

Ten kur "savarankiskumas" , Ainu su sepeciu pati sau nosi brauko?? blink.gif O kur Judvi Dvidvi tai nu negali sakyt, panasumo yra, tikrai yra thumbup.gif Vejavaikes tokios abi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 10 07, 22:13)
Ten kur "savarankiskumas" , Ainu su sepeciu pati sau nosi brauko??  blink.gif 

Ji ten atėmė iš manęs ir įnirtingai kandžiojo tą niekšą svoločių šepetį rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kendde @ 2014 10 07, 22:13)
O kur Judvi Dvidvi tai nu negali sakyt, panasumo yra, tikrai yra  thumbup.gif  Vejavaikes tokios abi  cool.gif

Čia Druskininkuose "Europa Royale" kieme, tame viešbutyje už papildomą mokestį leidžia apsigyventi su gyvūnais thumbup.gif Aha, vėjuota buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 07, 17:10)
Sveikutės.
Magija labai nužaidus drąskyklę.
smile.gif  unsure.gif
Papildyta:
Vis, kadangi man aktualus nagų karpymo klausimas, svarstau, kaip jūs tą supakavimą padarote - suvyniojimą į rankšluostį.
Maniškė laaaaabai pasipiktintų - bemaž kaip Kivis.
Purkštautų pusę dienos.
Tas karališkasis princesinis kraujas...  doh.gif

Murkė labai gražutė. Grikiuks su Kruopce labaai užimti katai.
Kysius.  wub.gif

Aš tai youtube žiūrėjau. Maniškė nei už ką nesiduoda karpoma, ypač galinių letenų. Nu va kažkaip taip https://www.youtube....h?v=GSXP6BYeS-o
Pyko aišku baisiai, bandė išsivaduoti. Na, o kad labai nepyktų, aš po to ją nunešiau į virtuvę (pridariau duris kad nepabėgtų ir pastačiau prie bliūduko su mėgsamu šlapiu maistu. Pykčio neliko. Bet nu aš dar ją jaukinuosi. Nelabai mėgėja glaustytis. Tik va šiandiena labai gerietė buvo. Maigiau kompo pelytė, tai atėji net atsigulė ant viršaus, tipo miegos.. Nu ir kaip man kilnot tą katę ir mygtukus maigyt biggrin.gif doh.gif
Nu nieko susitarem. atsigule ant klaviaturos lentyneles mano pusej biggrin.gif
Papildyta:
Eh, dbr kai pamatau vargšus prieglobščio ieškančius katukus, net širdį skaudą, jei turėčiau sąlygų, laikyčiau du katinus smile.gif
Daugiau gal ne.. Įsivaizduoju kiek tualete pridirba keli katinai biggrin.gif
O va geras klausimas, ar kas laiko du katinus, turi du tualetus, ar katinai į tą pati eina?
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 10 07, 23:11)
Savarankiškumas:
Hierarchija:
Mudvi abidvi:

Oj kokios smagios foto, ir aprašymai thumbup.gif

QUOTE(Aist @ 2014 10 07, 23:22)
Ji ten atėmė iš manęs ir įnirtingai kandžiojo tą niekšą svoločių šepetį  rolleyes.gif

lotuliukas.gif oj tas šepetys biggrin.gif

Ačiū aist už pagerintą rytinę nuotaiką mirksiukas.gif

Viska suskaičiau, smagu dėl Gliuko, Zundyt, o taip pesimistiškai iš pradžių galvojai ir va, matai, kaip viskas gerai baigės 4u.gif

Dar labai įstrigo Extriaus ar tai Moka ar tai Nata arimuose sėdinti, kaip apkasuose beveik biggrin.gif

Meduolis ir broliukai apsikabinę wub.gif
Dėl niurkymų tai Murzė irgi ne iš niurkytinų kačių bet aš ją pasigaunu stipriai apkabinu ir prisiglaudžiu prie veido, ir tada ji rami būna ir leidžiasi pasiniurkyt, kazkodėl kai veidą prie jos kailio glaudžiu irgi nieko nedaro.

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 08 spalio 2014 - 06:37
QUOTE(VeroniQ @ 2014 10 08, 01:04)
O va geras klausimas, ar kas laiko du katinus, turi du tualetus, ar katinai į tą pati eina?

as laikiau. eidavo i viena. aisku tekdavo keist daug dazniau nei vienam smile.gif

sesuo rado katyte. baba neleido laikyt, nes turi jau katina ir suni doh.gif nuveze i vet, sake maziuke vos 4savaiciu. isprase sesuo, kad priimtu. vis geriau nei lauke... unsure.gif

Pukis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 08 spalio 2014 - 06:55