Labas rytas
Ainu žaidimai labai smagūs, o jau paskutinis šuolis išvis

smagutė ji man tokia miela kukuliukė
Kolumbo su Pupse rytas

ir beje karstyklę turi būti šauni, lauksime nuotraukų kai bus sumontuota ir dar labiau lauksime atsiliepimų ir iš Zundytės ir iš Pupsės su Kolumbu. Aš irgi galvoju kada nors ateityje užsisakyti draskyklę iš superkatės, tik reiks pasimodeliuoti kad pakankamai tvirta būtų ir vietos Grikiui išsitiesti būtų
QUOTE(Aist @ 2014 10 13, 12:59)
Magnuna, linksmuolė ta Kruopytė, o Tu- kantrybės įsikūnijimas šeštadienio rytą anksti keltis
Ui neaaa, kai Kruopa šeštadienį 5 val paradeda į svečius veržtis, būna apmėtyta tapkėmis

Bet šiaip aš visada pakankamai anksti keliuosi tai labai nepykstu už ankstyvus žadinimus
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 13, 13:59)
o kaip WC reikaliukai be priekinės kojytės? gali su viena kasti, bet kaip atsiremti??
Maži kačiukai puikiai prisitaiko gyventi be kojytės. Katytė ir bėgios ir žais ir karstysis. Augant likusi viena priekinė kojytė stiprės ir išlaikys katytės svorį. Dau didesnė bėda kai kojos netenka jau suaugęs gyvūnas, kadangi likusiai kojytei staiga reikia atlaikyti visą suaugusio gyvūno svorį. manau kad pvz mano Grikiui tai būtų problematiška prisitaikyti, kadangi ir svoris nemažas ir antsvoris yra. O mažytė katytė greitai adaptuosis. Dėl tuoleto reikaliukų - katytė pati prisitaikys ir atras būdą kaip jai patogiau
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 13, 21:05)
Nuo vakar pas mane 2 katės.
Nežinau kaip jom seksis, nes kol kas nieko gero.
Na aišku čia prireiks laiko abiems susigyventi, bet man rodos kai vienas iš gyventojų yra mažas kačiukas, viskas vyksta lengviau. Aišku Fibi iš pradžių reikš savo nepasitenkinimą ir šnypštaus, bet su laiku susitaikys o gal ir žaisti pradės

Parašyk kaip naktelė pradėjo
QUOTE(sniegila @ 2014 10 13, 21:47)
Oi, tas savaitgalis... kam poilsis, o kai kas visai nusikale...

ui, ui visi ilsėjosi o kažkas vienas už visus darbavosi
Erode - dėl nukirminimo - vienas iš būdų kai niekas kitas neveikia, sutrinti tabletę, sumaišyti su priešplaukine pasta ar vitaminine pasta, ar tiesiog riebios grietinės šlakeliu ir ištepti priekinių lapcių vidines puses. Vargšei katytei, šitaip išpurvintai nieko kito neliks kaip tik pulti praustis

Man rodos, kažkas jau apie tai rašė, ar man vaidenasi
Erendira - kaip Pampliukas? Ar buvok gydykloj ar šiandien eisit?
Aist pasivaikščiojimas su trim gauruotom uodegytėm

Taip ir norisi visas tris uodegytes stverti į glėbį
Rariuk - tikrai laikas reitai bėga

Greit bus metai kaip Grikiuką parsinešiau
Nikuna - laikykis apsikabinus arbatos puodą
Grikis nori pasigirti:
Aš turiu naują oranžinę skylę
Senąją išaugau
o šita dydelė ir patogi