Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2014 10 13, 14:55)
Erode, tai tikiuosiu "sumedžioti" Pampliūto "kūrinį" analizams  biggrin.gif

Žinok, dar klausimas, ar nieko nepamačiusnieko ir nebuvo. Va, matilda lug nieko neiškakokjo, o ėmė ir apsivėmė... tada jau pasimatė. Bet jai taip sunku įsiūlyt tabletę  doh.gif
Paskutinįkart Pampliui su pasta sušėriau, ta veliasi tokia, tai prarijo. Gak ir Matildai pamėgint  g.gif

Bet Erendira, Matilda tai lauke gyveno, o Tašiuncė tai bute visąlaik, sakai, nesvarbu, vistiek gali būt?
Nesušersiu tos tablietkos aš jai, vos vetė sušėrė, o dar jai reik 2...
doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 13, 21:39)
Bet Erendira, Matilda tai lauke gyveno, o Tašiuncė tai bute visąlaik, sakai, nesvarbu, vistiek gali būt?
Nesušersiu tos tablietkos aš jai, vos vetė sušėrė, o dar jai reik 2...
doh.gif  schmoll.gif

O su specialiu svirkstuku bandet? yra toks su znypliukem svirkstukas ,i kuri tablete isistato ir tada nesunku ja i gerkle sustumt. Nors as tai visiems saviems su pirstu sukisu. Be to,dar yra pastos nuo kirminu,jas tikrai lengviau suduoti. prisisiurbi pagal svori i 2 ml svirkstuka ir susvirksti i burnyte. o karta vienam tokiam labai uzsispyrusiam katinui sumaisem sutrinta tablete su vistaminine asta ir uztepem ant letenos. nelabai patenkintas buvo,bet nusilaize. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2014 10 13, 20:33)
Sveikos,

Meduolis, pernai, kai ji pasiėmiau, paraėjus 2-3 savaitėms, pasidarė vangus, gulėdavo, toks liūdnas...nežinojau, ką daryti, kol susivokiau...vieną dieną pradėjo vemti kirminais..

Vaje, renatelexx. O koshmaras.. doh.gif blink.gif . Mažu Tašė ir tokia tinginiuncė dėl kirminų? g.gif

Diinka su Tuomce, surašytumėt traktatą kas efektyviau geriau ir mažiau kenksminga.
Gal čia būtų ir kokis palengvinimas karingų kačių šeimininkams? Na, ten kokia pasta ar lašinami ant kailio vaistai, kuo skiriasi ir tt ir kt.
Nors, gal yra jau tema, kam kartotis, žinoma, bet jūs merginos su patirtim. Tai ir klausinėjam.
Atsakyti
QUOTE(sniegila @ 2014 10 13, 22:55)
O su specialiu svirkstuku bandet? yra toks su znypliukem svirkstukas ,i kuri tablete isistato ir tada nesunku ja i gerkle sustumt.  Nors as tai visiems saviems su pirstu sukisu. Be to,dar yra pastos nuo kirminu,jas tikrai lengviau suduoti. prisisiurbi pagal svori i 2 ml svirkstuka ir susvirksti i burnyte. o karta vienam tokiam labai uzsispyrusiam katinui sumaisem sutrinta tablete su vistaminine asta ir uztepem ant letenos. nelabai patenkintas buvo,bet nusilaize. smile.gif

Nebandžiau, nemanau, kad pavyks, nes mano katė yr karingumo įsikūnijimas. Kuris ją čia laikys? Ne, turėsim vėl vetą namuosna kviestis. O, paskutinė idėja man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 13, 22:55)
Vaje, renatelexx. O koshmaras.. doh.gif  blink.gif . Mažu Tašė ir tokia tinginiuncė dėl kirminų? g.gif

Tase jau solidi dama, gal amzius ir svoris ipareigoja daugiau tingeti ax.gif
maniskis tada buvo 5 men.kaciukas
Atsakyti
Labai ačiū, diinkai ir kitoms už patarimus nukirmėlinimo klausimais. 4u.gif Aš tokia truputį paranojikė šiuo atžvilgiu, ir šunį, ir katę nukirmėlinu kas 4 mėnesius.
Runcelio kardinalūs pokyčiai thumbup.gif
Leila- Matroskina gal prisijaukins Fibi, gal dar laiko reikia 4u.gif
sniegila, prajuokinai su tuo išeinančiu katinu, bet pasilikusia vuodega lotuliukas.gif
zundytės Pupsė ir Kolumbas gražuoliai meškiukai wub.gif niu ir vuodegos įspūdingos thumbup.gif
Galvoju, kaip čia man tų vuodegų gauti. unsure.gif bo, kaip suprantu buvo poreikis, va radau, gal tiks? ax.gif Čia prieš mėnesiuką senamiestyje šitaip vaikštinėjau su vuodegomis tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
dirbu cool.gif todel ypac trumpai rolleyes.gif

Kokia jaukūs man Aist namai, tai ir norėtus ant tos lovos apsikabinus Ainu prigult wub.gif

Runcuncuko metamorfozės thumbup.gif

Fibi tikrai apsipras mirksiukas.gif atsimenu kaip Smilga stresavo dėl Dinos, o štai kokią dabar nuostabią porelę turi wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viską sąžiningai perskaičiau ką prirašėte smile.gif Visi gražuoliukai thumbup.gif. Ligoniukams daug daug sveikatytės linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na o vakar buvo trys metai kai parsinešiau Pūkelytę (jai tada gal kokie metukai buvo), tai kaip ir gimtadienis jos , nes tikslaus nežinau. Gavo papildomą porciją guliašiuko, nors jau pati kaip baltoji meškutė , storuliukė. Bet jetus kaip greit bėga metai. kažkada net ir pagalvot negalėjau, kad bus namie trys katinai doh.gif
Sesers irgi gyvenimas tais metais apsivertė, ne tik kad nusipirko butą ir išėjo iš to bendrabučio, bet dar ir įkurtuvių proga du katinėlius gavo biggrin.gif . Buvusi jų visų trijų šeimininkė paskambina, pasiteirauja kaip sekasi. Aš tik bijau, kad ji vėl neparsineštų kokio katinėlio. Myli ji juos, bet ne visada gali normaliai pasirūpinti.
Atsakyti
Vajė,tokios damos Gimtadienį pražiopsojom doh.gif

Su Peliadieniu gražiąją Pūkelytę 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

aš šiandien darbe tokia cray.gif tik nuo slogos....

Zundytės Pupos akyšššš thumbup.gif

Pūkelytei happybday.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ainu žaidimai labai smagūs, o jau paskutinis šuolis išvis thumbup.gif smagutė ji man tokia miela kukuliukė wub.gif
Kolumbo su Pupse rytas thumbup.gif ir beje karstyklę turi būti šauni, lauksime nuotraukų kai bus sumontuota ir dar labiau lauksime atsiliepimų ir iš Zundytės ir iš Pupsės su Kolumbu. Aš irgi galvoju kada nors ateityje užsisakyti draskyklę iš superkatės, tik reiks pasimodeliuoti kad pakankamai tvirta būtų ir vietos Grikiui išsitiesti būtų smile.gif
QUOTE(Aist @ 2014 10 13, 12:59)
Magnuna, linksmuolė ta Kruopytė, o Tu- kantrybės įsikūnijimas šeštadienio rytą anksti keltis  

Ui neaaa, kai Kruopa šeštadienį 5 val paradeda į svečius veržtis, būna apmėtyta tapkėmis blush2.gif Bet šiaip aš visada pakankamai anksti keliuosi tai labai nepykstu už ankstyvus žadinimus
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 13, 13:59)
o kaip WC reikaliukai be priekinės kojytės? gali su viena kasti, bet kaip atsiremti??

Maži kačiukai puikiai prisitaiko gyventi be kojytės. Katytė ir bėgios ir žais ir karstysis. Augant likusi viena priekinė kojytė stiprės ir išlaikys katytės svorį. Dau didesnė bėda kai kojos netenka jau suaugęs gyvūnas, kadangi likusiai kojytei staiga reikia atlaikyti visą suaugusio gyvūno svorį. manau kad pvz mano Grikiui tai būtų problematiška prisitaikyti, kadangi ir svoris nemažas ir antsvoris yra. O mažytė katytė greitai adaptuosis. Dėl tuoleto reikaliukų - katytė pati prisitaikys ir atras būdą kaip jai patogiau 4u.gif
QUOTE(Odilija5 @ 2014 10 13, 21:05)
Nuo vakar pas mane 2 katės.
Nežinau kaip jom seksis, nes kol kas nieko gero.

Na aišku čia prireiks laiko abiems susigyventi, bet man rodos kai vienas iš gyventojų yra mažas kačiukas, viskas vyksta lengviau. Aišku Fibi iš pradžių reikš savo nepasitenkinimą ir šnypštaus, bet su laiku susitaikys o gal ir žaisti pradės 4u.gif Parašyk kaip naktelė pradėjo smile.gif
QUOTE(sniegila @ 2014 10 13, 21:47)
Oi, tas savaitgalis... kam poilsis, o kai kas visai nusikale...

laugh.gif ui, ui visi ilsėjosi o kažkas vienas už visus darbavosi thumbup.gif
Erode - dėl nukirminimo - vienas iš būdų kai niekas kitas neveikia, sutrinti tabletę, sumaišyti su priešplaukine pasta ar vitaminine pasta, ar tiesiog riebios grietinės šlakeliu ir ištepti priekinių lapcių vidines puses. Vargšei katytei, šitaip išpurvintai nieko kito neliks kaip tik pulti praustis mirksiukas.gif Man rodos, kažkas jau apie tai rašė, ar man vaidenasi unsure.gif
Erendira - kaip Pampliukas? Ar buvok gydykloj ar šiandien eisit?
Aist pasivaikščiojimas su trim gauruotom uodegytėm wub.gif Taip ir norisi visas tris uodegytes stverti į glėbį wub.gif
Rariuk - tikrai laikas reitai bėga drinks_cheers.gif Greit bus metai kaip Grikiuką parsinešiau rolleyes.gif
Nikuna - laikykis apsikabinus arbatos puodą 4u.gif
Grikis nori pasigirti:
Aš turiu naują oranžinę skylę
user posted image
Senąją išaugau unsure.gif o šita dydelė ir patogi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 14 spalio 2014 - 07:36
Labas rytas,

Atskubu pasveikinti Pukelytę su gimimo diena drinks_cheers.gif Su guliašiadieniu!!!

Palinkėti Pampliukui sveikatos! Erendirai kantrybės 4u.gif

Pagirti Aist uodegas, garbanotas ir trumpas. Ainu wub.gif karalienė

Akyse stovi Pupsės gražus žvilgsnis wub.gif ir Vidam spaustanosė Magija thumbup.gif

Grikio ir Kruopos skanukų medžioklė (net nežinau kaip pavadinti žaislą) medinėje kačių gaudyklėje biggrin.gif Uoj puiki oranžinė skylė thumbup.gif

Tašės istorijos skaitosi kaip karšti pyragiukai - pyst ir suskaičiau g.gif laugh.gif (jaustukas čia - legalus lietuviškas jaustukas hihihi.gif)

Visiems pakasymai už ausų

Sūnus, gija. Ačiū visoms už geras mintis 4u.gif . Tik MB negali pažiūrėt į jo žaizdą, kategoriškai atsisako. Vadinasi aš stipresnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 spalio 2014 - 07:45