QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 08:42)
ir Vidam spaustanosė Magija
Manau , kad ne viena pasigesit ir klausit apie Magiją, tai manau turiu paaiškinti, kad Magija jau ne mano...grįžo į savo gimtus namus

Veisėjai labai nepatiko mano parašymai SM dėl sunkaus jos kvėpavimo,dėl užsikišusios nosiukės. Jau spalio 5 dieną gavau el .laišką.
Laba diena,
rasau jums su pasiulymu. Ziuriu kad kuo tuoliau tuo jus vis labiau
gailites isigije Magija.Siulau jums grazinti ja man ,atvezkit ir as ja
priimsiu.
Forume jus galite rasyti viska ka tik norite.Nematau teigiamu emociju is jusu,tik vien gailestis,baime,nerimas. Ar jus
pati galesit taip gyventi ? Mano pasiulymas galioja,pagalvokit.
Ir penktadienį, jai palaksčius ir po jos priepuolinio dusimo, vėl išgirdus tokį pasiūlymą, pasitarus su dukra nusprendėm ją nuvežti.
Veisėja vėliau parašė, kad su ja viskas tvarkoje ji sveika, jokių kvėpavimo sutrikimo nėra ir pinigų aišku negrąžins.
Oi čia daug ką dar galiu parašyti, bet tiek to. Aišku, jaučiuosi apgauta , nes buvo pasakyta kad jokių sunkumų kvėpuojant nėra.Pirkėjęs turi žinoti kas jo laukia ir nuspręsti ar galės su tuo susitaikyti. Išvada padariau, kad negali niekuo tikėti,ypač ten kur sukasi pinigai, pats turi būti apsiskaitęs, apsikaustęs iš visų pusių.
Veisėjos žodžiais, aš per daug jautriai į viską reaguoju. Taip , tokia jau esu...reiškia negaliu auginti persų su užspaustomis nosytės šnervėmis. Nes man gaila gyvūnėlio ir tikiu, kad kada nors bus uždrausta tokius vargdienius veisti. Jau dabar Vilniuje daromos plastinės operacijos tokiems ekstremalams, taip kad veterinarams atsiranda dar vienas pasipelnymo šaltinis vargšų gyvūnėlių sąskaita.
Taip, kad pusantro mėnesio pabuvau globėjos kailyje. Aš nukentėjau emociškai, o vaikai-finansiškai. Tik laiminga tuo, kad neapsargdinau Magijos, nes ir tokie kaltinimai skambėjo, nors trečioje dienoje po gavimo jau vežiau pas vetą, pas ką tik galima konsultavausi ką daryti, kaip jai palengvinti.Ir nei viena veisėja nesiteikė paaiškinti dėl ko taip yra, nors žinojo.
Šie metai man tikrai labai sunkūs emociškai...tikrai pavargau..o dabar gal ir keistai kai kam nuskambės, bet jaučiu tokią ramybę ir visai nesinori jokio gyvūno...