Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Rašiau, rašiau o Pukelytę pasveikinti pamiršau blush2.gif
Sveikinam šią nuostabią damą su gimadiena happybday.gif Ir visai ji ne storuliukė o rubensiškų formų dama, kas jai labai tinka wub.gif
Busy - thumbup.gif šaunu, kad vaikis gyja gerai 4u.gif Moterys taikrai drąsesnės tokiuose klausimuose už vyrus. Na o bet tačiau mamos visada meta į šoną savo baimes ir jautrumus kai reik ką nors dėl vaikų daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 14, 09:01)

Busy thumbup.gif  šaunu, kad vaikis gyja gerai  4u.gif  Moterys taikrai drąsesnės tokiuose klausimuose už vyrus. Na o bet tačiau mamos visada meta į šoną savo baimes ir jautrumus kai reik ką nors dėl vaikų daryti  4u.gif

drinks_cheers.gif

Grikio skylė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif iš ko dabar padarei smile.gif
Atsakyti
Na Pūkelytė dėkoja už sveikinimus smile.gif smile.gif smile.gif
Vakare gal pavyks kokią naujesnę nuotrauką įdėti g.gif , gal papozuos damačka biggrin.gif
O Grikio skylės prašyčiau išklotinę parodyti, kaip pagaminta.
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 10 14, 09:14)
Grikio skylė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  iš ko dabar padarei  smile.gif

QUOTE(rariukas @ 2014 10 14, 09:26)
O Grikio skylės prašyčiau išklotinę parodyti, kaip pagaminta.

Skylės gaminimo būdas toks pats kaip ir anksčiau. Šykart nupirkau fliso gabalą, pasiuvau maišą ir į atlenktą kraštą įdėjau paralono juostą. Tik šykart dėjau platų paraloną ir pavartus ant šono gaunasi toks ale namelis ale tuneliukas su laisvu galu, o pastačius laisvą maišo galą suminkau vidun ir gaunasi guolis aukštais kraštais smile.gif Tikiuosi aiškiai parašiau, bo normalesnių nuotraukų neturiu, nes kol kas didelio populiarumo oranžinė skylė neturi, nes dar nešalta ir mano uodegoms šilto guolio dar nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikiname Pūkelytę su peliadieniu!!! birthday.gif

Kada balius? alc.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 14, 09:08)
Sveikos  4u.gif

Sveikiname Pūkelytę su peliadieniu!!!   birthday.gif

Kada balius?  alc.gif

Kivi pražiopsojai verysad.gif , vakar buvo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2014 10 14, 10:17)
Kivi pražiopsojai  verysad.gif  , vakar buvo verysad.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kivis nusiminęs, ant baliaus nespėjo, tik ant pachmielo pataikė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 10 14, 08:42)
ir Vidam spaustanosė Magija

Manau , kad ne viena pasigesit ir klausit apie Magiją, tai manau turiu paaiškinti, kad Magija jau ne mano...grįžo į savo gimtus namus verysad.gif
Veisėjai labai nepatiko mano parašymai SM dėl sunkaus jos kvėpavimo,dėl užsikišusios nosiukės. Jau spalio 5 dieną gavau el .laišką.
“ Laba diena,
rasau jums su pasiulymu. Ziuriu kad kuo tuoliau tuo jus vis labiau
gailites isigije Magija.Siulau jums grazinti ja man ,atvezkit ir as ja
priimsiu.“
‘‘Forume jus galite rasyti viska ka tik norite.Nematau teigiamu emociju is jusu,tik vien gailestis,baime,nerimas. Ar jus
pati galesit taip gyventi ? Mano pasiulymas galioja,pagalvokit
.‘‘

Ir penktadienį, jai palaksčius ir po jos priepuolinio dusimo, vėl išgirdus tokį pasiūlymą, pasitarus su dukra nusprendėm ją nuvežti. Veisėja vėliau parašė, kad su ja viskas tvarkoje ji sveika, jokių kvėpavimo sutrikimo nėra ir pinigų aišku negrąžins.
Oi čia daug ką dar galiu parašyti, bet tiek to. Aišku, jaučiuosi apgauta , nes buvo pasakyta kad jokių sunkumų kvėpuojant nėra.Pirkėjęs turi žinoti kas jo laukia ir nuspręsti ar galės su tuo susitaikyti. Išvada padariau, kad negali niekuo tikėti,ypač ten kur sukasi pinigai, pats turi būti apsiskaitęs, apsikaustęs iš visų pusių.
Veisėjos žodžiais, aš per daug jautriai į viską reaguoju. Taip , tokia jau esu...reiškia negaliu auginti persų su užspaustomis nosytės šnervėmis. Nes man gaila gyvūnėlio ir tikiu, kad kada nors bus uždrausta tokius vargdienius veisti. Jau dabar Vilniuje daromos plastinės operacijos tokiems ekstremalams, taip kad veterinarams atsiranda dar vienas pasipelnymo šaltinis vargšų gyvūnėlių sąskaita.
Taip, kad pusantro mėnesio pabuvau globėjos kailyje. Aš nukentėjau emociškai, o vaikai-finansiškai. Tik laiminga tuo, kad neapsargdinau Magijos, nes ir tokie kaltinimai skambėjo, nors trečioje dienoje po gavimo jau vežiau pas vetą, pas ką tik galima konsultavausi ką daryti, kaip jai palengvinti.Ir nei viena veisėja nesiteikė paaiškinti dėl ko taip yra, nors žinojo.
Šie metai man tikrai labai sunkūs emociškai...tikrai pavargau..o dabar gal ir keistai kai kam nuskambės, bet jaučiu tokią ramybę ir visai nesinori jokio gyvūno...

Atsakyti
Nesupratau, Vidam, tai tu likai ir be Magijos, ir be pinigų? blink.gif Jei ne paslaptis, kiek buvo mokėta? g.gif Ir kas čia per veisėja, kad stebi ir žino tavo nick'ą SM? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 14 spalio 2014 - 09:49
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 14, 10:49)
Nesupratau, Vidam, tai tu likai ir be Magijos, ir be pinigų?  blink.gif

Taip Kivuka. Yra sutartyje punktas, kad jei dėl kokių nors priežasčių negali auginti, tai pardavėjas turi teisę pasiimti gyvūną negražinant pinigų. Nors čia buvo spaudimas iš jos pusės grąžinti. Mano nei karto, nei vienu žodeliu nebuvo užsiminta apie grąžinimą.Tegul lieka jos sąžinei, juk jie pastoviai verkia kokie jie vargšai, kaip eina į minusą ir t.t
Tai žinoma veisėja, gerbiama, nenoriu jos viešinti, nors daug kas žino iš ko ją pirkau.Dukra sako ne tokia jau ten suma kad gadinti nervus ir sveikatą. Tokios sutartys yra, kad veisėjai neatsako už gyvūnus, ko nežinai, tai nežinai...išsinešei už durų ir jau tavo problemos, jei kas ir ne taip apie ką net nežinojai.

Papildyta:
Tiek to , aš tik informavau, kad Magutė jau ne mano ir toliau nenoriu ta tema kalbėti smile.gif esmę paaiškinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 14 spalio 2014 - 10:08
oi unsure.gif
Atsakyti