Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite nugalėti neapykantą

QUOTE(Nega @ 2008 04 25, 15:04)
Norako, kokia graži ir prasminga mintis wub.gif  Žinau, kad Dievas mane myli bet kokią ir bet kada  smile.gif  Parašei, ir taip gera širdy paliko smile.gif Ačiū.

Ačiū, Nega, visad rašau iš širdies, visad tik tai, ka pati patyriau, kas man tiesa, ką jaučiu, kas man ne tik teorija, man taip gera, kad ir jei kažkam gera 4u.gif , o dar jei aš galiu prisidėti rolleyes.gif
Žinai, aš irgi oi kiek daug pamokų neišmokstu, bet mokausi pamokas pamilti, tad ir aš tokiam pačiam suole, tik trečioje eilėje nuo lango 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Staiga @ 2008 04 25, 17:07)
verysad.gif  verysad.gif Na va, prisišnekėjau, o esu tokia draugiška,  verysad.gif

Esi, Staiga, esi, kaip tu sakei, ne veido išraiška draugystę rodo 4u.gif , mane irgi pikta laikė, ir lygiai dėl tų pačių priežasčių - dėl susikaupusio klausiančio veido doh.gif ("t.y." nesišypsančio, t.y. kitiems lygu pikto biggrin.gif ), juk mes ženklus visad savaip traktuojam...
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2008 04 25, 15:30)
Na va, vadinasi aš irgi taip pat galiu tavęs bijoti, nes neatrodai draugiškai smile.gif Tik tokiais epitetais nesišvaistyčiau lotuliukas.gif Man pastaruoju metu visai nefunkcionuoja smegenys tinkamai, dauguma atrodo nedraugiški, pradedu galvoti, kad čia su manim kažkas negerai, nes su dauguma negali būti kažkas netvarkoj, greičiau su tuo, kuriam taip atrodo. g.gif

Ai, bet sunkus metas man dabar, tikiuosi kaip nors praeis ir kuo greičiau.. Visi žadėjo, kad 2008 bus geri metai, bet man tai tragedija kažkokia.

Lane, žiūriu aš į tave ir grožiuosi, kiek tau sunku, bet tu vis stengiesi 4u.gif , vis ieškai, tik nekaltink savęs, jei mintys visokios aplanko, man kažkaip atrodo, kad tu save kaltini, kad vis dar neesi tokia gera, kokia save tobulą įsivaizduoji, esi kokia esi, ir esi graži 4u.gif
jie ne bus, jei yra 4u.gif
Atsakyti
Ir aš Lane grožiuosi 4u.gif Ir matau ją kaip tam žydram avatare meditacijoj sustingusią pajūry 4u.gif
Atsakyti
Malonu girdėti kažką gražaus apie save..
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 04 25, 20:41)
Malonu girdėti kažką gražaus apie save..

Esi stiprus žmogus. Ir gilus. Todėl ir tenka tau dideli išbandymai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 04 25, 20:57)

Esi, Staiga, esi, kaip tu sakei, ne veido išraiška draugystę rodo  4u.gif , mane irgi pikta laikė, ir lygiai dėl tų pačių priežasčių - dėl susikaupusio klausiančio veido  doh.gif ("t.y." nesišypsančio, t.y. kitiems lygu  pikto biggrin.gif ), juk mes ženklus visad savaip traktuojam...
Lane, žiūriu aš į tave ir grožiuosi, kiek tau sunku, bet tu vis stengiesi  4u.gif , vis ieškai, tik nekaltink savęs, jei mintys visokios aplanko, man kažkaip atrodo, kad tu save kaltini, kad vis dar neesi tokia gera, kokia save tobulą įsivaizduoji, esi kokia esi, ir esi graži  4u.gif

Priimkit ir mane į pikčiurnų-niurnų paradą, girdėjau kelis atsiliepimus iš savo draugų, kai jų klausė, kaip su manim gali bendrauti, jei visada tokia susiraukusi ir pikta unsure.gif tada pažvelgiau iš šalies ir tikrai doh.gif Bet kai visos čia tokios, tai ir susikalbam, gal dėl to, kad nematom viena kitos cool.gif

O dėl minčių visokių tai galiu pasakyti, kad čia yra didžiausia Dievo rykštė, kuria žmogus pats save savanoriškai ar iš nežinojimo plaka. Atrodo, atgniaužk ranką ir išmesk, bet....... su Super klijais prilipnta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 04 26, 09:58)
Priimkit ir mane į pikčiurnų-niurnų paradą, girdėjau kelis atsiliepimus iš savo draugų, kai jų klausė, kaip su manim gali bendrauti, jei visada tokia susiraukusi ir pikta unsure.gif  tada pažvelgiau iš šalies ir tikrai  doh.gif Bet kai visos čia tokios, tai ir susikalbam, gal dėl to, kad nematom viena kitos cool.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Naujienų išmokau, kad yra daug žmonių, kurie nors ir susiraukę, bet yra iš tikrųjų draugiški ir geranoriški smile.gif Nors aišku, kad taip.. kad ir su manim, jeigu aš pikta ir užsiraukus, užtenka nesupykti dėl to ir gražiai su manim kalbėti, po kelių minučių aš irgi tampu maloni ir miela.
Atsakyti
Na va, dar vieną dalyką išsiaiškinom-kad beveik visos išoriškai esam surūgėlės bjaurybės lotuliukas.gif O auksas ir pelenuose žiba. Tik kam kažin tas apvalkalas g.gif Gal tiesiog šypsokimės, sako lietuviams tai laaabai nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai žinau, kodėl tokia esu, čia mano apsauga nuo žmonių. Bendrauju visai ne su mielu noru, o tik todėl, kad reikia, nes visi žmonės privalo vieni su kitais bendrauti ir negyvenu negyvenamoj saloj..

Aš geriau gyvenčiau kur nors gamtoje, bendraučiau su gyvūnais, studijuočiau knygas ir viskas.
Atsakyti
Va kaip tu čia įdomiai išdėliojai g.gif Man regis, nieko tu neprivalai. O taip kaip yra tikrų tikriausia prievarta, ji, matomai, ir slegia. Teks tau arba žmones keisti arba kažkaip išspausti iš savęs bent kiek sau malonesnį bendravimą su jais. juk jie nieko nepadarys, o tu gali, tu gabi, tu išmintinga, tu privalai pasirūpinti savimi, kad nebūtų prievartos.
Atsakyti
Žinot, kieno reikia klausti, kaip nugalėti neapykantą, o gi vaikų g.gif Kažkoks nerealus stebuklas, gali laikas nuo laiko primušti mylimiausią jo/jos gyvūnėlį, motiną, gali kiekvieną dieną jį/ją įžeidinėti, žeminti, stumdyti, gali nuolat rėkauti ir kaltinti visais iš eilės nebūtais dalykais, o jis/ji vis tiek tave mylės, nes tu jo/jos tėvas/motina ir jokiu būdu nenorės, kad kas tau atsitiktų, stengsis patarti, paguosti ir pamirš per kelias sekundes viską, ką esi padaręs/-iusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 04 26, 12:26)
Žinot, kieno reikia klausti, kaip nugalėti neapykantą, o gi vaikų g.gif Kažkoks nerealus stebuklas, gali laikas nuo laiko primušti mylimiausią jo/jos gyvūnėlį, motiną, gali kiekvieną dieną jį/ją įžeidinėti, žeminti, stumdyti, gali nuolat rėkauti ir kaltinti visais iš eilės nebūtais dalykais, o jis/ji vis tiek tave mylės, nes tu jo/jos tėvas/motina ir jokiu būdu nenorės, kad kas tau atsitiktų, stengsis patarti, paguosti ir pamirš per kelias sekundes viską, ką esi padaręs/-iusi blink.gif

Lane, ir kodėl sakei, kad tau trūksta meilės (tavyje)? Tu taip gražiai čia apibūdinai meilės esmę... Skaičiau, skaičiau ir skaičiau... rolleyes.gif Dangau mano, kiek daug tavyje tokios nuostabios meilės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 25, 00:12)
Welkam šaukštą deguto pagardinimui 4u.gif

veidrodyje degutą pamatei? bigsmile.gif
Atsakyti