QUOTE(Staiga @ 2007 11 16, 16:08)
Kai reiks pagalbos atrankoje-nesikuklink, TV3 gelbėtojų komanda-Karusia, Barsukėlė ir Staiga-atvyks
QUOTE(barsukele @ 2007 11 16, 17:27)
Pasiruošę darbui ir gynybai
Tik pašaukit-ei,aūūū,atskubėsim mes laiku
Nu tai ovkoz
O dar grįžtant prie atleidimo, juk tema apie tai, ne apie ožių bandas:)))
besigilindama į viską ir vedama mano vidiniais koridoriais už rankos labai nuostabaus žmogaus, aš staiga suvokiau, kad visos mano gyvenimo problemos dėl mamos auklėjimo:) nu ir ką, pasijaučiau baisiai nelaiminga, pagalvojau, štai ji, kaltininkė, per ją viskas;)) ir kurį laiką tikrai pykau. bet tas pats nuostabus žmogus, mane už rankos vesdamas per tuos pačius vidinius koridorius, leido man suprasti, kad mama taip pat turėjo vaikystę, ją irgi kažkas auklėjo, ji pati turėjo nuoskaudų, vėliau, užaugus, irgi nebuvo lengva, ji labai stengėsi, kad mes su sese būtume gražios ir papuoštos, kad visko užtektų. Na, žodžiu, man staiga atėjo suvokimas, kad ir mama juk gali jaustis panašiai kaip aš, tik aš vaikystėj tai dar ir visko sočiai turėjau, o ir vėliau galėjau sau mokytis, nesukdama galvos dėl finansų ir t.t. O paskutinis taškas buvo padėtas, kai Yalomo knygoj perskaičiau mintį -
ir mamos turi svajonių
nu ir va, susigėdau ir savaime taip gera širdyj paliko, jokių nuoskaudų, jokio pykčio, jokių kaltinimų. atėjo supratimas, kad tiek daug gavau iš jos, o kad esu kind of looser, tai pati kalta:)) ir net ne kalta, tiesiog tokia aš ir toks mano gyvenimas;)