Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite nugalėti neapykantą

QUOTE(Lane @ 2007 12 09, 14:52)
Su žmogum, dar nemokančio anglų (ar lietuvių ar dar kokios...) kalbos angliškai nesišnekam.. Kai išmoks, tada bus galima pradėt kalbėt..

NT - "nemėtyk kiaulėms perlų"
Tik kai matai žmogų kenčiantį ir negalintį susitvarkyti su savo neigiamom emocijom, juk norisi paaiškinti, padėti. Ir patirtis sako, kad nugarmės, jei tai tęs toliau. Ir ką daryt, jei "angliškai nesupranta"?
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 09, 21:32)
NT - "nemėtyk kiaulėms perlų"
Tik kai matai žmogų kenčiantį ir negalintį susitvarkyti su savo neigiamom emocijom, juk norisi paaiškinti, padėti. Ir patirtis sako, kad nugarmės, jei tai tęs toliau. Ir ką daryt, jei "angliškai nesupranta"?

Į mano net elementarius pasisakymus atsakoma rėkimu, ignoravimu ir įžeidinėjimu. Negaliu niekaip pramušti tos sienos verysad.gif

Prisiskaičiau pasakojimų apie šventuosius, kurie net apmėtomi akmenimis šypsosi ir matau, kad dar reikia ištobulėt iki mokėjimo nebūti sugniuždytai, bet ar netapsiu bejausmiu akmeniu galų gale? unsure.gif Žodžiu, reikia išsiaiškint, kaip veikia šitos absoliučios meilės mechanizmas.
Atsakyti
Ar užsibrėžei tikslą pramušti sieną? Tau reikia ją pramušti? Kodėl? Nori atrasti pati ar įrodyti kitam? Nemanau, kad antras varijantas, o savo atradimams kiti nėra svarbūs. Nebent tavo atradimo patvirtinimui. Tokių yra. Yra ir kitokių.
Neklausyk, ką kalba, žiūrėk kas kalba. (?)
Nežiūrėk kas kalba, paklausyk, ką sako. (?)
Meilė reliatyvi sąvoka, bent kolkas. Kalbant apie žmogiškąją, tai kažkur rašiau toltekų apibūdinimą-nieko asmeniško, tik įžiebimas tavyje meilės sau pačiai. O tai ir yra svarbiausia, mylinti ir mylima nuversi kalnus. Gali dalinti tik tai ką turi, taigi pasaulis švytės aplink, kai mylėsi save. Pamilsti tą žmogų, su kuriuo būdama maksimaliai myli save. Gerai jautiesi, kai tavo mintys kitame surezonuoja. Bet ne visada taip esti. O ar turi būti? Ar gali būti?
Besalygiškai meilei, arba kaip pavadinai absoliučiai, ne visi subrendę. Labiausiai ir gniuždo, kai lyg atradai tą giją ir link jos judi, tai tampa tau jautru ir labiausiai jauti pasipriešinimą iš išorės. Jei primityviai pasaulį suskirstyti į šviesų ir tamsų, kad paprasčiau paaiškint, kai eini link šviesos, tamsioji dalis tavęs netenka ir tam priešinasi. Stoiškai išsilaikyti ir nekeist krypties.
...Šviesūs išlikim rudens šėlime, pereikim švelnūs per negandų griūtį
Tiek negerumų vaikšto žeme, kad negeri nebegalime būti...
Atsakyti
Prisiskaičiau pasakojimų apie šventuosius, kurie net apmėtomi akmenimis šypsosi ir matau, kad dar reikia ištobulėt iki mokėjimo nebūti sugniuždytai, bet ar netapsiu bejausmiu akmeniu galų gale?

Lane , aš čia matau idealizaciją, kaip pasakytų gerbiamas Svijašas blink.gif
Atsakyti
Ar idealizavimas blogai? Gal, jei aklai. O jei kaip siekis tobulumo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 10, 13:14)
Ar idealizavimas blogai? Gal, jei aklai. O jei kaip siekis tobulumo? smile.gif

Parodyk man nors vieną tobulą ir aš tau perrašysiu savo nekilnojamą turtą lotuliukas.gif
Idealizacija yra prisirišimas prie kažko, o ne siekis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man laikas išeiti atostogų, nes jau nusišneku ar kalbu per daug biggrin.gif

Mano vizijoje ne idealizacija, aš idealizaciją suprantu, kai matai vaizdą, kokstavo nuomone turi būti.. Aš nemanau, kad privalo toks būti, tik jo siekiu, bet savęs nespaudžiu, o mano pasisakymas nuskambėjo jau kaip svaigimas blush2.gif Vakar tiek buvau susikaupus ant žemiškų darbų super materialiom man nepatinkamčiom temom, kad jau ir kliedžiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(barsukele @ 2007 12 10, 12:24)
Parodyk man nors vieną tobulą ir aš tau perrašysiu savo nekilnojamą turtą lotuliukas.gif
Idealizacija yra prisirišimas prie kažko, o ne siekis  mirksiukas.gif

Yra tobulų wub.gif Aš kalbu ne apie paprastus žmones, o iškilius mokytojus. Kadangi susižavėjau labai sufizmu, skaitau istorijas apie juos, tai jau ir svaigstu, ir aš noriu tai pasiekti wub.gif Noriu, kaip sako Rumi, "nusipirkti pamišimą" biggrin.gif
Atsakyti
Yra tobulų  Aš kalbu ne apie paprastus žmones, o iškilius mokytojus. Kadangi susižavėjau labai sufizmu, skaitau istorijas apie juos, tai jau ir svaigstu, ir aš noriu tai pasiekti  Noriu, kaip sako Rumi, "nusipirkti pamišimą" 

Lane, tu tų mokytojų asmeniškai nepažįsti, tiesa? O ir pažinojimas negarantuoja, kad žmogų permatysi kiaurai. Man labai patinka posakis:kuo aukščiau užsikeliame stabą ant pjedestalo, tuo su didesniu trenksmu stabas nugriūva
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 12 10, 12:36)
Lane, tu tų mokytojų asmeniškai nepažįsti, tiesa? O ir pažinojimas negarantuoja, kad žmogų permatysi kiaurai. Man labai patinka posakis:kuo aukščiau užsikeliame stabą ant pjedestalo, tuo su didesniu trenksmu stabas nugriūva

Teisi esi biggrin.gif Gal ir idealizacija pas mane. Bet šioji nepavojinga kitiems, tik man, taigi nepavojinga. smile.gif
Papildyta:
Ir Jėzus verkė, kai jo mylima draugė mirė ir skaudu jam buvo.. O aš tik paprastas žmogus, todėl neturėčiau taip savęs smerkti už silpnumą..

Reik eiti atostogų, nes nebepatinka, ką rašau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 12 10, 12:24)

Gali užsakinėti pažymą sandoriui registre lotuliukas.gif "niekada man nekilnojamo nebus per daug"
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 12 10, 12:45)
neturėčiau taip savęs smerkti už silpnumą..

Reik eiti atostogų, nes nebepatinka, ką rašau unsure.gif

Taigi susigulėti info turi, bo su galva ištinusia vaikščiosi. Atsipalaiduok, pailsėk.
Atsakyti
Supratau, gi esu pirmojo įspūdžio ekstazėje biggrin.gif Kai susipažinau su kabala irgi skraidžiau ir idealizavau (!) biggrin.gif Nieko, praeis po savaitės ar poros ir, kaip Staiga sako, susigulės.
Atsakyti
Reik eiti atostogų, nes nebepatinka, ką rašau 

Visos kažkur dingot, gal į Kanarus išsilakstėt? bye1.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti