QUOTE(simfonija @ 2006 11 14, 14:51)
as tai vaziuociau prabangiais auto, bet tik nezinau ar pavyks, mat reikia tik kokiom 3 valadom, tai gali but kad vasara tie nuomotojai geresniu pasiulymu tures 

O ka tu skaitai prabangiai auto

Maziau nei 3 val. firmos nelabai nori ir isnuomoti masinas

Norėčiau oro balionu
deja, vestuvės jau praėjo

QUOTE(Gervela @ 2006 12 05, 19:25)
Kaip as noreciau oro baliono

o mes tai leksim su kabrioletu
tikiuosi oras bus geras
mmmmmm jega

mmmmmm jega

o as vis delto manau kad geriausia limuzinas ar koks "prikolnas" autobusiukas, nu esme ta kad visas pulkas butu vienoje vietoje, nes taip daug smagiau, nei vaziuoti tik su vyru atskirai. mes va limuzine su pulku ir zaidimu pazaidem ir t.t. aisku limuzinai jau pabode ir siaip nera jie labai patogus..
na as tai uz kazka originalesnio - man jau limuzinai pabode per daug iprasta ir kaip kas pasakytu nuvalkiota nors ju nenurasau.
o va man patiktu karieta.
tik kad pagalvojau jei zenysimes kaune, tai kazkaip nuo namu iki baznycios vaziuoti tolokai didmietis tai kazkaip gal negerai tai galvoju gal pakaktu nuo baznycios nuvaziuoti iki rotuses tik kad va beda nezinau jokiu kontaktu kad uzsiima karietu nuoma
gal kuri zinot Kaune ?
o jau aisku iki bvaznycios ir nuo rotuses jau kazka reieks mastyti gal net ir limuzinus....
o va man patiktu karieta.

tik kad pagalvojau jei zenysimes kaune, tai kazkaip nuo namu iki baznycios vaziuoti tolokai didmietis tai kazkaip gal negerai tai galvoju gal pakaktu nuo baznycios nuvaziuoti iki rotuses tik kad va beda nezinau jokiu kontaktu kad uzsiima karietu nuoma

gal kuri zinot Kaune ?
o jau aisku iki bvaznycios ir nuo rotuses jau kazka reieks mastyti gal net ir limuzinus....

mes hameri uzsisakem, nelabai as jo norejau, bet kad busimasis labai norejo
tai dabar kosmarus sapnuoju, kaip as islipdama griunu

QUOTE(Mija23 @ 2007 01 09, 02:25)
mes hameri uzsisakem, nelabai as jo norejau, bet kad busimasis labai norejo
tai dabar kosmarus sapnuoju, kaip as islipdama griunu 

nu bet ir sapnai

o kiek hameris kainuoja?