Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(Karas1433 @ 2014 10 16, 12:11)
As dar googlei maciau kad vaidns ir Merve Bolugur(aktore vaidinusi Nurbanur Sultan), ir ji kazkaip salia Kuzejaus prisislejusi.

va, radau youtube video  g.gif
https://www.youtube....h?v=dsgPyo-3K9I
Papildyta:
ka tik pamaciau, kad labai daug vseriju yra youtube. Man idomu, ketinu uzmesti aki i prieki biggrin.gif

o jau kaip graziai ziurisi jiedu. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2014 10 16, 13:59)
Perdaug sužinosit, nežiūrėkit į priekį. Bus neįdomu žiūrėti viską žinant. o ir mačiusios serialą mane stebina, kad nors ir geltonai, ką visi gali perskaityti, rašo, kas bus. Serialas puikus, mėgaukitės juo.

Man ant sirdies geriau kai i prieki ka nors tokio zinau, o kai kirminas grauze is nezinios, tai plaukus galiu nusiraut. Manau cia renkasi suauge zmones, kurie patys gali nusprest skaityt kas geltonai parasyta, ziuret i prieki ar ne. ax.gif
Atsakyti
Jau ta Giulten vulgaroka, net sarmata buvo žiūrėt rolleyes.gif
Kai slaugo visa šeima Kuziejų, tokia darni ir mylintis vienas kitą atrodo smile.gif
Atsakyti
Guli simai ligonineje ir ziuri uzdrausta meile,is muzikos supratau biggrin.gif maza kad kivacas salia lovoj bet dar ir per tv ziuri biggrin.gif o jau scena kai abu ryte lovoj daktaras uztiko biggrin.gif patogu kaip namie lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 16 spalio 2014 - 14:11
QUOTE(circus @ 2014 10 16, 13:57)
o jau kaip graziai ziurisi jiedu.  wub.gif
Papildyta:

Manau cia renkasi suauge zmones, kurie patys gali nusprest skaityt kas geltonai parasyta, ziuret i prieki ar ne.  ax.gif

Man tai baisiau negu baisu biggrin.gif Nesimpatiskesnes aktores dar paieskoti reiktu. O ir vaidybiniai sugebejimai labai riboti rolleyes.gif Cia, zinoma, mano nuomone 4u.gif

O del sito tai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 16, 15:10)
Guli simai ligonineje ir ziuri uzdrausta meile,is muzikos supratau biggrin.gif maza kad kivacas salia lovoj bet dar ir per tv ziuri biggrin.gif o jau scena kai abu ryte lovoj daktaras uztiko biggrin.gif patogu kaip namie lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi zvengiau toj vietoj. Pralinksmino. thumbup.gif
Ziuriu Simaj motinai nepatinka. Nori isiteikt ir neleidzia, turetu but nesmagu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 16, 14:10)
Guli simai ligonineje ir ziuri uzdrausta meile,is muzikos supratau biggrin.gif maza kad kivacas salia lovoj bet dar ir per tv ziuri biggrin.gif o jau scena kai abu ryte lovoj daktaras uztiko biggrin.gif patogu kaip namie lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As ir muzika pazinau biggrin.gif
pradzios nemaciau - ten ji i kazkokia mandresne ligonine perveze, kad tv palatoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 10 15, 18:13)
Laukiu tada ir as, bet man ji nea  schmoll.gif unsure.gif  http://i2.minus.com/joOGzKbAYgdaH.jpg
Bet velgi, zmogus buna grazeja atsiskleizdamas iš vidaus..gal cia taip ir bus.  smile.gif

man irgi ne schmoll.gif
as dar tikiuosi, kad cia ne tas variantas kaip MB daug kas sake, kad Jasemin labai isgrazes,bet bent jau as tai ten jokio grozio nemaciau rolleyes.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O jau Guney prisidirbo doh.gif taip mylejo ir se tau, tipiskas dienas. gun_bandana.gif
Nu, merginos, paspoilinkit, ar Dzemre dar kada bus su Gunejum?
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 10 16, 08:15)
man irgi ne schmoll.gif
as dar tikiuosi, kad cia ne tas variantas kaip MB daug kas sake, kad Jasemin labai isgrazes,bet bent jau as tai ten jokio grozio nemaciau  rolleyes.gif g.gif  biggrin.gif

Kiekvienas matom savomis akimis. Man išgražėjo, o kaip bus jums, pamatysit.
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 10 16, 15:15)
man irgi ne schmoll.gif
as dar tikiuosi, kad cia ne tas variantas kaip MB daug kas sake, kad Jasemin labai isgrazes,bet bent jau as tai ten jokio grozio nemaciau  rolleyes.gif g.gif  biggrin.gif

Na, jei turit omeny isorini grozi, tai ji tikrai nepavirs i Banu biggrin.gif Bet asmeniskai man jos vaidmuo toks geras, kad ilgainiui as jos isvaizdos nebemaciau ax.gif Ne graziais paveiksleliais mane sis serialas uzkabino.

QUOTE(circus @ 2014 10 16, 15:32)
O jau Guney prisidirbo doh.gif taip mylejo ir se tau, tipiskas dienas.  gun_bandana.gif
Nu, merginos, paspoilinkit, ar Dzemre dar kada bus su Gunejum?

Tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 16:52)

Tikrai ne

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Man toks ne i tema klausimas kilo biggrin.gif Gunejus su Dzemre pradejo draugaut dar visai jaunutis. Speju, nekaltutis budamas. Su Dzemre jie nieko nedare. (ar dare? Neuzfiksavau kazkaip 4u.gif ) Tai taip iseina, cia jam su Banu pirmasis kartas buvo? ax.gif
Atsakyti