Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(vemvet @ 2014 10 16, 12:23)
Jei veliau issitiesins, tai ok, lai nesa ta sunku gyvenima. O Kurtas tikrai tiesus, taip  ax.gif

O kuris motinos, kuris tevo?  g.gif

Beje, man kliuna, kad kalbedamiesi i akis neziuri. Kai dar buna nesusipyke, kalba apie koki darba ir vienas i siena, kitas i langa smile.gif Nemegstu, kai zmones kalbedami nebendrauja akimis smile.gif

Taip! Kurtas gi karininkas!
O kuris motinos, kuris tėvo, jei dar nesupratot, tai suprasit. Ateitis daug ką parodys!
Kartais tai tik papročiai, o dažnai tam yra priežastys, kad į akis nežiūrėti... Čia gerai būtų kas su psichologine patirtim kad pakomentuotų....
Atsakyti
Na, as dar maciau tik 4 serijas, neturiu laiko, o naktim vertinu miega smile.gif Paziuresiu, bus idomu.

Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 12:28)
Gal dar tiesiog nepastebim tos muzikos. UM irgi tik antroj filmo pusej pradejau muzika pastebet ir ji eme kazka reiksti...

Man muzika ir čia superinė! Kelios dainos nepakartojamos, bet kaip sakot, ne iš karto pastebi, ne iš karto supranti..
Atsakyti
Man Džemre faina, ypatingai pamėgau ją įpusėjus serialui. Nu bet kad gražuolė, modelis, kaip ją ten visi įvardija... Atrodo arba galėjo tikrai gražią aktorę parinkti, arba Džemre personažas galėjo būti paprasta mergina, jokia gražuolė. Plius kai kitoje pusėje Banu, kuri gražaus veido, palyginus aukšta, figūringa, išsilavinusi ir pan. O Džemre trumpakaklė, be liemens, šiaip sau iš veido, be mokslo. Širdis jos didžiulė, drąsa ir kantrybė irgi begalinė, nu bet galėjo ir būti pagrindas tos savybės, o ne vis gražuolė do gražuolė.
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 10 16, 19:35)
Man muzika ir čia superinė! Kelios dainos nepakartojamos, bet kaip sakot, ne iš karto pastebi, ne iš karto supranti..

Man irgi pora dainų patinka, bet UM muzika man buvo kažkas tokio... Dar ir dabar kai kurių melodijų klausytis sunku, kaupiasi ašaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 10 16, 12:30)
Bet tas lakstymas butu proto ribose. Na, uzgere, galima duoti pinigu taksi, galima parvezti, nakvynei priimti. Bet jei tai taptu ipociu, tai nezinau. Bet tai butu mano sprendimas, o ne kad kitas zmogus man gyvenima suede.
Jei is psichologines puses. Jau ir taip ta Kuziejaus saviverte kritus, tai visi dar varo, koks tu blogas, blogas, cia per tave, jei ne tu...

O siaip jam gal net sunkiau. Taip, Giunei avarija padare, kaltes jausmas pjauna. Bet Kuziejus kalinio etikete turi. Sudetinga net darba butu susirasti, gi buves kalinys uz nuzudyma.

Na čia kaip kam. Aš visada už Kuziejų buvau ir būsiu, ir pritariu, kad tas varymas ant jo jį tik gniuždo ... Bet kartais ir Giunėjų suprantu, jis gi vyresnysis brolis.. Bent jau daugelyje situacijų. Kazkaip savaime atrodo jaunesnius turi užstoti, o čia dar ir tėvai to reikalauja... Bet taip, jau kartojuosi ne kartą - kiekvienas mes turim pasirinkimą, ir tik nuo mūsų priklauso, ką pasirinksime. Paprastas Kuziejaus pavyzdys, kai jis neturėjo 2 TL keltui, jis neskolino, nevoge, neprašė pas nieką pinigų... Jis sąźiningai juos užsidirbo... Tai štai Kuziejus, išmokęs gyvenimo pamokas kalėjime... Šis serialas atrodo toks paprastos šeimos drama, bet paliečia labai daug problemų ir parodo įvairiausių jų sprendimų...
Papildyta:
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 12:41)
Man Džemre faina, ypatingai pamėgau ją įpusėjus serialui. Nu bet kad gražuolė, modelis, kaip ją ten visi įvardija... Atrodo arba galėjo tikrai gražią aktorę parinkti, arba Džemre personažas galėjo būti paprasta mergina, jokia gražuolė. Plius kai kitoje pusėje Banu, kuri gražaus veido, palyginus aukšta, figūringa, išsilavinusi ir pan. O Džemre trumpakaklė, be liemens, šiaip sau iš veido, be mokslo. Širdis jos didžiulė, drąsa ir kantrybė irgi begalinė, nu bet galėjo ir būti pagrindas tos savybės, o ne vis gražuolė do gražuolė.

Sutinku, ji nėra išskitinė gražuolė, man ji irgi jokia ne models. Bet gi ją modele mato tik motina, kiek supratom jos niekada niekas būtų nesamdęs, jei Banu nebūtų sugalvojusi savo plano, jeigu ne Barišas.... O jam ji graži, kiekvienas gi mes turim savitą grožio supratimą..
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 16, 19:51)

Sutinku, ji nėra išskitinė gražuolė, man ji irgi jokia ne models. Bet gi ją modele mato tik motina, kiek supratom jos niekada niekas būtų nesamdęs, jei Banu nebūtų sugalvojusi savo plano, jeigu ne Barišas....  O jam ji graži, kiekvienas gi mes turim savitą grožio supratimą..

Na, aš šitam seriale supratau, kad gražuolė yra Džemre. Juk kai buvo atrankoj, pasakė, kad labai graži tik neturi talento. Ir kad gražuolė teigia praktiškai visi, tik viena Simai pasakė, kad Džemre įsivaizduoja esanti gražuolė, nes jai taip visi sako, o šiaip ji jokia gražuolė biggrin.gif Nors Džemre tikrai gražesnė už Barišo sužadėtinę, ta tai man visai negraži, dėl to jis ir varvina seilę į kitas biggrin.gif Nors šiaip Barišas man atrodo gėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 16, 19:51)
Na čia kaip kam. Aš visada už Kuziejų buvau ir būsiu, ir pritariu, kad tas varymas ant jo jį tik gniuždo ... Bet kartais ir Giunėjų suprantu, jis gi vyresnysis brolis.. Bent jau daugelyje situacijų. Kazkaip savaime atrodo jaunesnius turi užstoti, o čia dar ir tėvai to reikalauja... Bet taip, jau kartojuosi ne kartą - kiekvienas mes turim pasirinkimą, ir tik nuo mūsų priklauso, ką pasirinksime. Paprastas Kuziejaus pavyzdys, kai jis neturėjo 2 TL keltui, jis neskolino, nevoge, neprašė pas nieką pinigų... Jis sąźiningai juos užsidirbo... Tai štai Kuziejus, išmokęs gyvenimo pamokas kalėjime... Šis serialas atrodo toks paprastos šeimos drama, bet paliečia labai daug problemų ir parodo įvairiausių jų sprendimų...
Papildyta:

As nuo pirmos serijos uz ji ax.gif
Banu man faina pasirode, nezinau kaip bus toliau. Bet tokia konkurente ne furija kol kas.

SM perskaiciau, kad Dzemrem be kaklo, tai siandien ypatingai i kakla ziurejau ir su kitais lyginau smile.gif Ko tik toje SM neperskaitai lotuliukas.gif Bet man jos kojos labiau krito i akis, nei kaklas ar liemuo.
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 20:02)
Nors šiaip Barišas man atrodo gėjus  biggrin.gif

lotuliukas.gif cia Jums personazas ar aktorius i ji panasus? ir kodel? blush2.gif
Atsakyti
O Barisas su Banu vienos motinos ar vieno tevo?
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 16, 20:26)
lotuliukas.gif cia Jums personazas ar aktorius i ji panasus? ir kodel?  blush2.gif

Pats aktorius blush2.gif Na, žinot, kad kai kurie gėjai turi tokius judesiukus, jų balsai truputį kitokie. Tai va, man tas aktorius turi tokių bruožų, dar ta šypsenėlė jo, turputį neša man į moterį biggrin.gif Žinoma, čia tik spėjimas, bet kaip JAV nemažai aktorių gėjai ar bent jau bisex, tai, manau, ir su turkais tas pats rolleyes.gif

P.S. pagooglinau jį ką tik, tai kažkokiai panai subiniuką tepė su kremu nuo saulės, tai gal ir ne gėjus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 20:40)
O Barisas su Banu vienos motinos ar vieno tevo?

Vienos motinos smile.gif Atila ne Barišo tėvas smile.gif
Atsakyti
Merginos, kuria serija siandien rode? Ryt nematysiu, noresiu per rusus paziuret smile.gif
Vis dar bandau "neuzsiklabliuot", kad vel netektu kaip UM per naktis ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 21:18)

Vienos motinos  smile.gif  Atila ne Barišo tėvas  smile.gif

Bet kaip jus gerai vardus isimenat bigsmile.gif
Atsakyti