Nebaigiau aš nei vakar serijos nei šiandien, tai vat ir nežinau pasakė Simai Kuzėjui, kad laukiasi? bandžiau turkiškai žiūrėti nieko nesupratau
gal galite apšviesti
kokia jo reakcija buvo?
QUOTE(ievoole @ 2014 10 21, 16:02)
Nebaigiau aš nei vakar serijos nei šiandien, tai vat ir nežinau pasakė Simai Kuzėjui, kad laukiasi? bandžiau turkiškai žiūrėti nieko nesupratau
gal galite apšviesti
kokia jo reakcija buvo? 
Šiandieninė serija tuo ir baigiasi, kad Simai pasako apie nėštumą, žinoma, ji dar priduria, kad aborto darytis jau nebegalima, kad jai gydytoja pasakė, kad tai būtų žmogžudystė.... Kuziejaus reakciją pamatysit rytoj...
Papildyta:
QUOTE(Karmelija @ 2014 10 21, 14:57)
Kiek varciau ir senas ir naujas temas susijusias su siuo serialu, visur imesti tik rusisku vertimu, gal zinot kur butu galima rasti pvz angliskai? Dazniausiai mano paieskos uzsibaigia ties youtube ir linkomanija, tikrinau ir filmai.in, ir siaip googlej ziurinejau, bet visur tik rusiskai.. ;/
As pradejau ziuret sita geri praejusia savaite, o kai kambarioke sirgo, ir ja labai uzkabino, bet varkse dirba dienomis, paziuret nebegali.. Pleeease, pagelbekit :} As irgi nenoriu buti nuolat prikaustyta prie televizoriaus..
As pradejau ziuret sita geri praejusia savaite, o kai kambarioke sirgo, ir ja labai uzkabino, bet varkse dirba dienomis, paziuret nebegali.. Pleeease, pagelbekit :} As irgi nenoriu buti nuolat prikaustyta prie televizoriaus..
Na, angliškai yra tik kelios serijos, tagi nemanau kad pavyks jums šia kalba pažiūrėti filmą...
QUOTE(Leiton @ 2014 10 21, 20:13)
Man irgi, ji tokia kaip maniake, persekioja, viska sudeioja kaip jai reikia..cia pries kelias serijas tevas jos sake, kad reikia daryt ko ji nori, nes neduok dieve vel liga atsinaujins, tai gal ji kokia liga psichine sirgo, uz tai visi ir sokineja pagal jos dudele.
O siaip Giunejus man vakaryksteje serijoje toks padlyza pasirode, tik ka su kita jau vos ne zenijosi, meile prisiekinejo, ateiti kure, o dabar jau meile kitai prisiekineja, tikrai toks jausmas, kad tik del aukstu galimybiu jis su ta Banu
QUOTE(širlė @ 2014 10 22, 08:14)
Man irgi, ji tokia kaip maniake, persekioja, viska sudeioja kaip jai reikia..cia pries kelias serijas tevas jos sake, kad reikia daryt ko ji nori, nes neduok dieve vel liga atsinaujins, tai gal ji kokia liga psichine sirgo, uz tai visi ir sokineja pagal jos dudele 
elgiasi kaip islepintas vaikas. gauna mylima dukrele visko ko isigeidzia . gal psichine liga, o gal siaip, bet tada juk ligoniams nuolaidziaujama, viskas galima. ale kaip suprantu tevui sirdele sustojo ? va dabar tai susipes broliukas su sesute
QUOTE(širlė @ 2014 10 22, 08:14)
O siaip Giunejus man vakaryksteje serijoje toks padlyza pasirode, tik ka su kita jau vos ne zenijosi, meile prisiekinejo, ateiti kure, o dabar jau meile kitai prisiekineja, tikrai toks jausmas, kad tik del aukstu galimybiu jis su ta Banu
O kodėl Banu taip su Simai draugauti nori? Na tikrai ne iš draugiškumo
QUOTE(BonPari* @ 2014 10 22, 10:09)
O kodėl Banu taip su Simai draugauti nori? Na tikrai ne iš draugiškumo
Ar čia tiesiog tokia taktika per Simai su Kuzėjum būti arčiau Gunėjaus? 
AS irgi manau, kad taip gal bando suzinoti daugiau apie Giuneju, kad galetu jam isisteikti ir atmusti nuo Dzemres. Nes mano nuomone jis dar nera jos paleides. Jau kaip ir issiskyre,bet dar pavydi, rupi.
Mane tai mamules uzknisa. Aisku, kai ziuri filma tai uzknisa, bet manau kad daugelis panasiai elgtusi, kad tik savo vaikus apsaugotu. Ypac kuzejaus ir giunejaus mama vaidmaine atrodo. Tai dzemre vaikeliu vadina, tai jau kaltinas ja intrigu kurimu. IR aplamai, ji palaiko ta zmogu, kuri palaikyti tuo metu palankiau.
Banu tai tikrai silpnu nervu, gal kokia depresja isgyvenus. Nes kai paziurejau paskutine serija (80) tai man susidare ispudis kad ji pakrikus buvo, todel ir nusoko nuo stogo
QUOTE(oziarage @ 2014 10 22, 13:11)
O tas Ferhadas ar kaip ji ten, kur Kuzieju persekioja is kalejimo kartais nebus Dzemres tevas?
Nemanau. Jei ziurejote pora paskutiniu seriju, tai prisiminsit kaip Dzemres mama kalbejo telefonu su vienu vyru slapta, nes galvojo kad tai jis Dzemre susirado parduotuveje. Siandien manau dar rodys ta vyra.
QUOTE(oziarage @ 2014 10 22, 14:11)
O tas Ferhadas ar kaip ji ten, kur Kuzieju persekioja is kalejimo kartais nebus Dzemres tevas?
Man irgio susidarė toks įspūdis, nes kaip supratau Džemrės motina skambino ir sakė ko lendi prie jos, tai jinai pažįstą jį
Papildyta:
QUOTE(Karas1433 @ 2014 10 22, 14:29)
Nemanau. Jei ziurejote pora paskutiniu seriju, tai prisiminsit kaip Dzemres mama kalbejo telefonu su vienu vyru slapta, nes galvojo kad tai jis Dzemre susirado parduotuveje. Siandien manau dar rodys ta vyra.
Man užmetus greitai akį pasirodė, kad su tuo pačiu Ferhadu, na reikės akylai stebėti, kip atrodo Džemrės tėtis, kad bereikalo neprisisvaigti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 22, 15:56)
Stebėjau stebėjau tą sceną, kai Kuzey piršosi ir galvojau, na, jeigu ji nepasakys, kad pasidarė abortą, tai jau bus meksikaniška
Ir nepasakė...Įdomu ar ilgai ji jį už nosies vedžios, tikiuosi iki vestuvių nenueis 
nu jo, jauciu tuo momentu ji ne tik ranku nagus nusigrazutu, kad paklause drauges ir pasidare aborta