Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(Mockava @ 2014 10 27, 20:12)
Kiekvienam savo.... Vieną dieną Kuziejus kaltas, kitą dieną Giunejus... Abu kalti, abu teisūs taigi su visom sutinku ir savo nuomonę pasilaikysiu sau  mirksiukas.gif

Taip, tas tiesa, bet, čia labiau diskutuojama apie vertybių pagrindus, sąžinės balsą... kad Gunėjus ir jaučia kaltę, tam gali būti išeitis išpirkti kaltę (kad ir Fatmagulės atveju, kai Kerimas nuėjo į policiją ir prisipažino...), bet manau, kad tam jis per skystas, juolab, kai mama juos abu taip nevienodai vertina...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 19:43)
Tai cia jusu nuomone smile.gif O as iskeliau klausima ar gali Guniejus galvoti, kad Kuziejus jam sugadino gyvenima? Ir ar jis taip galvodamas yra teisus?  ax.gif

Savo nuomone as irgi turiu. Seriala maciau ir toli grazu ne viena karta, taip kad tolesniu ivykiu seka zinau puikiai.

Bet, mano galva, Guniejus visiskai teisus kaltindamas Kuzieju del to, kas ivyko. O ivyko tai, kad viena akimirka sugriove ju abieju gyvenimus. Kuziejui teko 4 metai kalejime ir visa ta baisi patirtis, o Guniejui amzinas kaltes jausmas, perauges i neapykanta. Kazin kuriam is ju lengviau gyventi?  rolleyes.gif

Pomidorus galite pasideti, as nesu Guniejaus gerbeja biggrin.gif
Papildyta:
Beje, siandien galite pakelti taure sampano uz Kuziejaus vaidmens atlikeja alc.gif  birthday.gif  000552.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku su jusu nuomone, nes bent jau siuo metu kas yra rodoma, tai buna dienu kada labiau giuneju palaikau, kita karta Kuzeju, aisku daug geresniu savybiu matau Kuzejuje, bet bent jau siuo metu dar giunejus niekuo nenusikalto man, kad jo galeciau nemegti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 10 27, 13:19)
Taip, tas tiesa, bet, čia labiau diskutuojama apie vertybių pagrindus, sąžinės balsą... kad Gunėjus ir jaučia kaltę, tam gali būti išeitis išpirkti kaltę (kad ir Fatmagulės atveju, kai Kerimas nuėjo į policiją ir prisipažino...), bet manau, kad tam jis per skystas, juolab, kai mama juos abu taip nevienodai vertina...

Nusutiksiu, kad Giunėjus per skystas, mano akimis jis drąsus, netgi velniškai drąsus! Nežinia ar nedrąsesnis už Kuziejų! Tačiau gyvenime jis vadovaujasi tik protu, savąja logika. Pas Giunėjų aš retai matau prabylančią sąžinę, o jeigu ir pasirodo sąžinės balsas, tai irgi tik dėl jo gerovės. Jis nieko, nei vieno žingsnio nežengia neapmąstęs, ne kartą jis sakė, kad jis žino ko siekia... Tai štai ir siekia...

O štai Kuziejus visiška priešingybė, jis vadovaujasi tik sąžine, jis nors ir labai protingas, tačiau kol kas negalvoja apie rytdieną, jam svarbu šeima, brolis, svarbu jausmai, garbė... Ir nors jis atrodo grubus ir neišauklėtas, aš visiškai sutinku su Džemre, kai ji jam sakė , kad tikrasis Kuziejus slepiasi, ir neleidžia niekam pamatyti, kad jis turi jausmus.... O štai ta sąžinė jį ir žlugdo, ir visi blogiukai tokiais sąžiningais ir naudojasi, ir kaišioja pagalius po kojom kad tik sukluptų...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 18:43)
1. Tai cia jusu nuomone smile.gif O as iskeliau klausima ar gali Guniejus galvoti, kad Kuziejus jam sugadino gyvenima? Ir ar jis taip galvodamas yra teisus?  ax.gif

Savo nuomone as irgi turiu. Seriala maciau ir toli grazu ne viena karta, taip kad tolesniu ivykiu seka zinau puikiai.

2.  Bet, mano galva, Guniejus visiskai teisus kaltindamas Kuzieju del to, kas ivyko. O ivyko tai, kad viena akimirka sugriove ju abieju gyvenimus. Kuziejui teko 4 metai kalejime ir visa ta baisi patirtis, o Guniejui amzinas kaltes jausmas, perauges i neapykanta. Kazin kuriam is ju lengviau gyventi?  rolleyes.gif

Pomidorus galite pasideti, as nesu Guniejaus gerbeja biggrin.gif
Papildyta:
Beje, siandien galite pakelti taure sampano uz Kuziejaus vaidmens atlikeja alc.gif  birthday.gif  000552.gif  biggrin.gif

Na manau visos turim skirtinga nuomone apie brolius. Mes pacios juos vertiname pagal savo paciu vertybes. Pati turiu du sunus ir jei kada neduok dieve gyvenime taip nutiktu, niekada neleisciau vienam broliui prisiimti kito brolio kalte, kad ir koks jis butu, kad ir degtukas, neklauzada. Bet man mano sunus abu vienodi, ir as juos vienodai myliu, o va ponia Handan myli tik paklusnu sunu.

1. Zinoma gali galvot, juk jis ziuri is savo pozicijos, ir tai kaip jam geriau, ir taip galvodamas truputi apmalsina savo sirdies priekaistus. Juk visada yra lengviau apkaltinti kita, o neprisipazinti kad pats kaltas. Kuzejui pasake, kad jis kaltas, jis ir prisieme kalte, ir atkentejo. Aisku jo neprase, bet ji iskarto visi kaltino. Kas lengviau ar sedeti kaltinamam kalejime, ar buti namuose ir buti kaltinamam savo artimuju? Klausyti priekaistu mamos? Manau jis pats pasirinko atkalet uz broli, o dar gyvenimo meile susidejo su jo broliu, bande gi nuo jos pabegt.

2. O kas Giunejui neleidzia ispirkti savo kaltes? Kodel jis negali nueiti ir prisipazinti policijai? Todel, kad jis bailys, jis kazko siekia, ne taip kaip Kuzejus dikaduonis. Giunejus, juk mokosi, jam reikia laikyti egzamina, o ir taip pas ji gyvenime viskas suplanuota. Mano nuomone neapykanta atsirado, ne del ko kito kaip del Dzemre, kai suzinojo kad Kiuzejus myli Dzemre. Giunejus juk paliko ja, o va Kiuzejus nori jos. Manau, kad Giunejus ja taip pat mylejo, bet paliko tik del geresnio gyvenimo, turtu, padeties. Giunejus negali broliui atleisti, kad jis myli jo buvusia mergina, vat is ko ta neapykanta.

Pomidorais nemetiusiu biggrin.gif man labai patinka aktorius, kuris vaidina Giuneju, bet ziurint i personazus tai Kiuzejus pirmoje vietoje. O ir serialas man toks jausmingas. Sunki, bet tuo paciu grazi ir nekalta dvieju zmoniu meie. wub.gif

Sampano taure butinai pakelsiu uz Kivanc biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 10 27, 22:04)
Nusutiksiu, kad Giunėjus per skystas, mano akimis jis drąsus, netgi velniškai  drąsus! Nežinia ar nedrąsesnis už Kuziejų! Tačiau gyvenime jis vadovaujasi tik protu, savąja logika. Pas Giunėjų aš retai matau prabylančią sąžinę, o jeigu ir pasirodo sąžinės balsas, tai irgi tik dėl jo gerovės. Jis nieko, nei vieno žingsnio nežengia neapmąstęs, ne kartą jis sakė, kad jis žino ko siekia... Tai štai ir siekia...

O štai Kuziejus visiška priešingybė, jis vadovaujasi tik sąžine, jis nors ir labai protingas, tačiau kol kas negalvoja apie rytdieną, jam svarbu šeima, brolis, svarbu jausmai, garbė...  Ir nors jis atrodo grubus ir neišauklėtas, aš visiškai sutinku su Džemre, kai ji jam sakė , kad tikrasis Kuziejus slepiasi, ir neleidžia niekam pamatyti, kad jis turi jausmus.... O štai ta sąžinė jį ir žlugdo, ir visi blogiukai tokiais sąžiningais ir naudojasi, ir kaišioja pagalius po kojom kad tik sukluptų...

Puikii parasyta drinks_cheers.gif Giunejus yra skystalas toje vietje, kur reikia pripazinti savo kalte ir prisiimti ja. Jis tikrai prtingas ir suktas, o tai ir matysim veliau smile.gif

Kiuzejus tikrai per daug sazingas ir gerasirdis, kad ir Simai atzvilgiu

Kazkuri buvote idejusi dainos zodzius, bet niekur neberandu, gal galite pakartot, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Kurios dainos?

As tai sutinku su tuo, ka jus sakote apie Gunieju biggrin.gif Man tik idomu ar tikrai visos jame nuo pat pradziu matote tik blogi? Ir nei laselio supratimo ar gailescio jo atzvilgiu? Ar tikrai jis yra toks blogas ar daugiau aplinkybiu auka? As negaliu sau leisti atvirai diskutuoti, kadangi nenoriu apie daug ka prasitarti nemaciusioms, kils baisus skandalas biggrin.gif O man butent ir idomi nuomone tu, kurios nemate ir tik dabar ziuri seriala. Nes su tomis, kurios mate, jau skersai isilgai viskas isdiskutuota biggrin.gif
Va Sirles nuomone idomu buvo isgirsti 4u.gif

Beje, sio serialo muzika, jau sakiau, kad man pati nuostabiausia. Viena daina tiek uzkabino, kad praktiskai del jos ir seriala pradejau ziureti biggrin.gif

Apie sia daina kalbu. Nenorincios pamatyti ivykiu i ateiti, neziurekite 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=fzty7IvvKmU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 spalio 2014 - 22:31
QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 22:25)
Kurios dainos?

Apie sia daina kalbu. Nenorincios pamatyti ivykiu i ateiti, neziurekite  4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=fzty7IvvKmU

Apie sia ir kalbu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Nuostabi, o kai skaiciau rusiskai ir zodziai uz sirdies griebiantys
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 27, 21:37)
Apie sia ir kalbu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nuostabi, o kai skaiciau rusiskai ir zodziai uz sirdies griebiantys

«Словно жизнь»

Словно и не покидала моих рук.
Когда уходила, я верил: «Переживу!»
Словно у всех историй всегда хэппи-энд,
Думал, у нас все будет хорошо — но нет!

На улице все холодней, холодней,
Знаю: мерзнуть начнешь, и тогда,
Пощади свою плоть, мыслью о лете согрей.

Прошу, при случае весточку кинь:
У монитора замучился ждать.
Да, кто-то новый войдет в твою жизнь,
Счастья вам! …И — любви не терять!

У монитора замучился ждать,

Ты — бессердечна, упряма.
Лицемерна и вероломна.
Ты — и безгрешна, и грешница:
[Ты —] словно жизнь.
Лицемерна и вероломна.
Словно жизнь, словно жизнь…
Atsakyti
Milagra o kur ziurejot paskutines serijas? Ar turkiskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 27 spalio 2014 - 22:43
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 27, 21:43)
Milagra  o kur ziurejot paskutines serijas? Ar turkiskai?

Kad yra visos isverstos. Tik ne visos igarsintos. As latino-serialo.ru ziurejau.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 22:43)
«Словно жизнь»

Словно и не покидала моих рук.
Когда уходила, я верил: «Переживу!»
Словно у всех историй всегда хэппи-энд,
Думал, у нас все будет хорошо — но нет!

На улице все холодней, холодней,
Знаю: мерзнуть начнешь, и тогда,
Пощади свою плоть, мыслью о лете согрей.

У монитора замучился ждать.

У монитора замучился ждать,

Лицемерна и вероломна.
[Ты —] словно жизнь.
Лицемерна и вероломна.
Словно жизнь, словно жизнь…

wub.gif Aciu

Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 22:48)
Kad yra visos isverstos. Tik ne visos igarsintos. As latino-serialo.ru ziurejau.

Dabar dar pzsiziurejau, tai paskutine tikrai nera isversta. Siandien taip noretusi vel viska is naujo ziuret, bet jau vyras galvoja kad isprotejau doh.gif klausia kada namo pareisiu lotuliukas.gif nes keliuosi ir gulu su Kuzia
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 27, 21:57)
Dabar dar pzsiziurejau, tai paskutine tikrai nera isversta.

Siandien taip noretusi vel viska is naujo ziuret, bet jau vyras galvoja kad isprotejau  doh.gif  klausia kada namo pareisiu  lotuliukas.gif  nes keliuosi ir gulu su Kuzia

O kaip taip gali but, kad as ja isversta ziurejau? biggrin.gif g.gif Ir jau seniai seniai.

Pazistama situacija hihihi.gif

Jusu vyras man turbut nepadekos, bet va PRASOM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 spalio 2014 - 23:20
Man tai abu broliai, nei super teisuoliai, nei super bloguoliai, abu su savo pliusais ir minusais biggrin.gif
Kad Giunėjus siekia turtingesnio gyvenimo, tai labai matosi ( mano akimis wink.gif ), kad Džemrė jam buvo, tik vaikystės ar mokyklos meilė ( nes laaabai jau greit pamiršo ), o ir toliau elgiasi kaip ale draugai (kad ir sms nusiuntimas su šampano taurėm), aš vis tik žiūrėdama pagalvoju kokie jie visi ten jauni (20-21?), tai ir tų kvailysčių dar gali prikrėsti tokių metų... ax.gif Kadang žiūriu pirmą kartą, tai keista pagalvoti, kad Giunėjus su Kuzėjum susipyks dėl jos (taip spėju), nes rodos dabar Giunėjui ji jau neberūpi, kuria kitą gyvenimą su verslu ir Banu... unsure.gif
Atsakyti