QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 18:43)
1. Tai cia jusu nuomone

O as iskeliau klausima ar gali Guniejus galvoti, kad Kuziejus jam sugadino gyvenima? Ir ar jis taip galvodamas yra teisus?
Savo nuomone as irgi turiu. Seriala maciau ir toli grazu ne viena karta, taip kad tolesniu ivykiu seka zinau puikiai.
2. Bet, mano galva, Guniejus visiskai teisus kaltindamas Kuzieju del to, kas ivyko. O ivyko tai, kad viena akimirka sugriove ju abieju gyvenimus. Kuziejui teko 4 metai kalejime ir visa ta baisi patirtis, o Guniejui amzinas kaltes jausmas, perauges i neapykanta. Kazin kuriam is ju lengviau gyventi?
Pomidorus galite pasideti, as nesu Guniejaus gerbeja
Papildyta:
Beje, siandien galite pakelti taure sampano uz Kuziejaus vaidmens atlikeja
Na manau visos turim skirtinga nuomone apie brolius. Mes pacios juos vertiname pagal savo paciu vertybes. Pati turiu du sunus ir jei kada neduok dieve gyvenime taip nutiktu, niekada neleisciau vienam broliui prisiimti kito brolio kalte, kad ir koks jis butu, kad ir degtukas, neklauzada. Bet man mano sunus abu vienodi, ir as juos vienodai myliu, o va ponia Handan myli tik paklusnu sunu.
1. Zinoma gali galvot, juk jis ziuri is savo pozicijos, ir tai kaip jam geriau, ir taip galvodamas truputi apmalsina savo sirdies priekaistus. Juk visada yra lengviau apkaltinti kita, o neprisipazinti kad pats kaltas. Kuzejui pasake, kad jis kaltas, jis ir prisieme kalte, ir atkentejo. Aisku jo neprase, bet ji iskarto visi kaltino. Kas lengviau ar sedeti kaltinamam kalejime, ar buti namuose ir buti kaltinamam savo artimuju? Klausyti priekaistu mamos? Manau jis pats pasirinko atkalet uz broli, o dar gyvenimo meile susidejo su jo broliu, bande gi nuo jos pabegt.
2. O kas Giunejui neleidzia ispirkti savo kaltes? Kodel jis negali nueiti ir prisipazinti policijai? Todel, kad jis bailys, jis kazko siekia, ne taip kaip Kuzejus dikaduonis. Giunejus, juk mokosi, jam reikia laikyti egzamina, o ir taip pas ji gyvenime viskas suplanuota. Mano nuomone neapykanta atsirado, ne del ko kito kaip del Dzemre, kai suzinojo kad Kiuzejus myli Dzemre. Giunejus juk paliko ja, o va Kiuzejus nori jos. Manau, kad Giunejus ja taip pat mylejo, bet paliko tik del geresnio gyvenimo, turtu, padeties. Giunejus negali broliui atleisti, kad jis myli jo buvusia mergina, vat is ko ta neapykanta.
Pomidorais nemetiusiu

man labai patinka aktorius, kuris vaidina Giuneju, bet ziurint i personazus tai Kiuzejus pirmoje vietoje. O ir serialas man toks jausmingas. Sunki, bet tuo paciu grazi ir nekalta dvieju zmoniu meie.
Sampano taure butinai pakelsiu uz Kivanc
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 10 27, 22:04)
Nusutiksiu, kad Giunėjus per skystas, mano akimis jis drąsus, netgi velniškai drąsus! Nežinia ar nedrąsesnis už Kuziejų! Tačiau gyvenime jis vadovaujasi tik protu, savąja logika. Pas Giunėjų aš retai matau prabylančią sąžinę, o jeigu ir pasirodo sąžinės balsas, tai irgi tik dėl jo gerovės. Jis nieko, nei vieno žingsnio nežengia neapmąstęs, ne kartą jis sakė, kad jis žino ko siekia... Tai štai ir siekia...
O štai Kuziejus visiška priešingybė, jis vadovaujasi tik sąžine, jis nors ir labai protingas, tačiau kol kas negalvoja apie rytdieną, jam svarbu šeima, brolis, svarbu jausmai, garbė... Ir nors jis atrodo grubus ir neišauklėtas, aš visiškai sutinku su Džemre, kai ji jam sakė , kad tikrasis Kuziejus slepiasi, ir neleidžia niekam pamatyti, kad jis turi jausmus.... O štai ta sąžinė jį ir žlugdo, ir visi blogiukai tokiais sąžiningais ir naudojasi, ir kaišioja pagalius po kojom kad tik sukluptų...
Puikii parasyta

Giunejus yra skystalas toje vietje, kur reikia pripazinti savo kalte ir prisiimti ja. Jis tikrai prtingas ir suktas, o tai ir matysim veliau
Kiuzejus tikrai per daug sazingas ir gerasirdis, kad ir Simai atzvilgiu
Kazkuri buvote idejusi dainos zodzius, bet niekur neberandu, gal galite pakartot, buciau labai dekinga