Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(xiuke @ 2014 10 27, 18:33)
Man tai abu broliai, nei super teisuoliai, nei super bloguoliai, abu su savo pliusais ir minusais biggrin.gif
Kad Giunėjus siekia turtingesnio gyvenimo, tai labai matosi ( mano akimis wink.gif ), kad Džemrė jam buvo, tik vaikystės ar mokyklos meilė ( nes laaabai jau greit pamiršo ), o ir toliau elgiasi kaip ale draugai (kad ir sms nusiuntimas su šampano taurėm), aš vis tik žiūrėdama pagalvoju kokie jie visi ten jauni (20-21?), tai ir tų kvailysčių dar gali prikrėsti tokių metų...  ax.gif Kadang žiūriu pirmą kartą, tai keista pagalvoti, kad Giunėjus su Kuzėjum susipyks dėl jos (taip spėju), nes rodos dabar Giunėjui ji jau neberūpi, kuria kitą gyvenimą su verslu ir Banu... unsure.gif

Na, apie metus. Paskaičiuokim išmintngieji kurmiai lotuliukas.gif Kuziejus pats sakė, kad sėdo, kai jam buvo 18, o kadangi Giunėjus 2 metais vyresnis, tagi jam buvo 20, o Dabar 24 metai... Kuziukui dabar turėjo tikriausiai 22 ar 23 sueiti? Neprisimenu, ar dar kažkur bus diskutuojama apie metus, jei kuri prisimenat pataisykit...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 10 28, 02:33)
Man tai abu broliai, nei super teisuoliai, nei super bloguoliai, abu su savo pliusais ir minusais biggrin.gif
Kad Giunėjus siekia turtingesnio gyvenimo, tai labai matosi ( mano akimis wink.gif ), kad Džemrė jam buvo, tik vaikystės ar mokyklos meilė ( nes laaabai jau greit pamiršo ), o ir toliau elgiasi kaip ale draugai (kad ir sms nusiuntimas su šampano taurėm), aš vis tik žiūrėdama pagalvoju kokie jie visi ten jauni (20-21?), tai ir tų kvailysčių dar gali prikrėsti tokių metų...  ax.gif Kadang žiūriu pirmą kartą, tai keista pagalvoti, kad Giunėjus su Kuzėjum susipyks dėl jos (taip spėju), nes rodos dabar Giunėjui ji jau neberūpi, kuria kitą gyvenimą su verslu ir Banu... unsure.gif

Man irgi keista, nes dabar tai jam ta Dzemre isvis nepanasu, kad keltu kokias emocijas, bet as itariu, kad gal jis galvos, kad kuzia su dzemre senei burkuojasi ir gal jam cia kokia isdavyste bus..velnia zin, nes ko pyktis del panos kuri tau nerupi g.gif isejai pas Banu, ir koks tau skirtumas su kuo ta Dzemre - pmatysim, kas ten jo galveleje susvies smile.gif

Ooo o jau ta daina Hayat gibi, tai super, as ja buvau radusi, kai dar uzdrausta meile ziurejau, kai apie kuzeju ir giuneju net girdejusi nebuvau ir jau tada kaifavau jos klausydama, isvis toygar man superinis kompozitorius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 28 spalio 2014 - 09:17
QUOTE(širlė @ 2014 10 28, 08:15)
isvis toygar man superinis kompozitorius thumbup.gif

Aha, jis tikras genijus wub.gif Bet sita jo daina man numeris 1! Pati graziausia is visu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 28, 12:37)
Aha, jis tikras genijus  wub.gif Bet sita jo daina man numeris 1! Pati graziausia is visu  wub.gif

cha cha cha! biggrin.gif patinka man jusu gifas, graziai paiso smaikstuoliai biggrin.gif

O as laukiu dalies, kada Kuzejus su Zeinep taps pora, ir kas bus Dzemre tada - tuscia vieta, drauge, ar kaip dabar lyg ir isimylejes bet lyg ir ne.

Nors siaip viskas idomu, kaip simai linija vystysis, kas su ferhadu bus.... Gal pasidairyti i neverstas serijas.... Labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 10 28, 10:58)
cha cha cha! biggrin.gif patinka man jusu gifas, graziai paiso smaikstuoliai biggrin.gif

Nors siaip viskas idomu, kaip simai linija vystysis, kas su ferhadu bus.... Gal pasidairyti i neverstas serijas.... Labai idomu smile.gif

biggrin.gif Cia vienas linksmesniu momentu buvo, o ju siame seriale, deja, nebuvo tiek daug cool.gif

Nesidairykit nesidairykit - bus idomiau mirksiukas.gif Daug nenuspejamu ivykiu dar laukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 27, 23:09)
O kaip taip gali but, kad as ja isversta ziurejau? biggrin.gif  g.gif Ir jau seniai seniai.

Pazistama situacija hihihi.gif

Jusu vyras man turbut nepadekos, bet va PRASOM  4u.gif

Oi aciu dideliausias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia laime, na sianakt laukia bemiege naktis, nes reikia kokias penkias paskutines serijas perziuret, nes ziurejau be vertimo

Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 10 28, 03:59)
Na, apie metus. Paskaičiuokim išmintngieji kurmiai lotuliukas.gif  Kuziejus pats sakė, kad sėdo, kai jam buvo 18, o kadangi Giunėjus 2 metais vyresnis, tagi jam buvo 20, o Dabar 24 metai... Kuziukui dabar turėjo tikriausiai 22 ar 23 sueiti? Neprisimenu, ar dar kažkur bus diskutuojama apie metus, jei kuri prisimenat pataisykit...

Del metu, tai kaip ir sakot Kiuzejus sedo 18 budamas, Giunejui su Dzemre buvo po 20, Kai isejo is kalejimo Kiuzejui 22 yra, bet juk svente veliau gimtadieni tai dabar 23, o Giunejui su Dzemre 25. Na bet bus juk gimtadieniai, gal bus pamineta kiek jiems metu, bet keliu sedo ir po kiek metu isejo ne karta buvo kalbama

Del Giunejaus pavydo Kiuzejui Dzemre, tai manau cia pas juos yra ir paprotys, kad negali draugauti su buvusia brolio mergina, o ir siaip nemanau, kad Giunejus Dzemre nemylejo, tiesiog jis turi tiksla kurio siekia, o pasiekti galima ir greiciau, padedant Banu smile.gif

Ar jau ruosiates pas Kiuzeju? As jau lotuliukas.gif jau pietus padaryti, lekiu kavytes pasidaryt ir megautis filmu, aisku ir Kuziuku wub.gif

Beja, kuri jums graziausia antra puse Kivaco is serialu? Man turbut pirmoj vietoje butu Bihter, o tik paskui Dzemre. Dar manau graziai labai ziuretusi jis su princese Banu biggrin.gif
Papildyta:
O dar del to lietimosi prie nosies pastoviai, tai manau, kad cia jau jo iprotis, nes ziurejau irasa kaip Kivac padaro avarija, ir jis vaiksto aplink ir vis uz nosies timt smile.gif tik zinoma maziau nei seriale biggrin.gif serialas itaka padare asmeniniam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 28 spalio 2014 - 14:02
Ech, Kuziejus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 28, 16:01)

Del Giunejaus pavydo Kiuzejui Dzemre, tai manau cia pas juos yra ir paprotys, kad negali draugauti su buvusia brolio mergina, o ir siaip nemanau, kad Giunejus Dzemre nemylejo, tiesiog jis turi tiksla kurio siekia, o pasiekti galima ir greiciau, padedant Banu  smile.gif

O man atrodo,kad Giunejus nebuvo visai abejingas Dzemrei ir ja paliko ne del to,kad Banu mate kaip geresnio gyvenimo galimybe,o tiesiog suprato,kad Kuzejus isimylejes Dzemre,o pastaroji irgi jaucia kazkokia simpatija,uztenka prisiminti Giunejaus ir Dzemres pokalbi parke,kai skyresi,Dzemre itin graziai apie Kuzeju kalbejo,Giunejui tai pro ausis nepraslydo, ta jo zvilgsnis pasake smile.gif Nenorejo konkuruot su broliu. Del Banu,tai retas vyras atsispirtu susidures su tokiu simpatiskos merginos atkaklumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 28, 14:49)
O man atrodo,kad Giunejus nebuvo visai abejingas Dzemrei ir ja paliko ne del to,kad Banu mate kaip geresnio gyvenimo galimybe,o tiesiog suprato,kad Kuzejus isimylejes Dzemre,o pastaroji irgi jaucia kazkokia simpatija,uztenka prisiminti Giunejaus ir Dzemres pokalbi parke,kai skyresi,Dzemre itin graziai apie Kuzeju kalbejo,Giunejui tai pro ausis nepraslydo, ta jo zvilgsnis pasake smile.gif Nenorejo konkuruot su broliu. Del Banu,tai retas vyras atsispirtu susidures su tokiu simpatiskos merginos atkaklumu smile.gif

Giuniejui niekas nei pro ausis, nei pro akis, nei "smailias" mintis biggrin.gif
Papildyta:
Bet as irgi manau, kad Giuniejus mylejo Dzemre. Tik aisku, savaip, giuniejiskai smile.gif Kadangi pats uzauges su ypatinga handaniska meile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 27, 18:50)
As ir nesuprantu kodel Giunejus kazko nusipelno blogo, juk niekonepadare, o ir versla nori pradeti saziningai  is savo pinigu...

As Giunejuj irgi nieko blogo nematau, issilavines, protingas, motyvuotas, turintis tikslu,darbstus ir besirupinantis savo seima.Vienintele jo gyvenimo deme - avarija ir tai,kad uz ja atsake ne jis,o brolis,bet manau visiskai akivaizdu,jog Giunejus jauciasi del to kaltas,gailisi ir jei kas grazintu laika,to nebeleistu broliui,ta ir pats yra pasakes.O Kuzejus pvz. mane kartais tais savo neapgalvotais sprendimais (kad ir prekyba kladtotem)i nevilti varo, vienintele paguoda,kad sazines turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 28, 15:00)
As Giunejuj irgi nieko blogo nematau, issilavines, protingas, motyvuotas, turintis tikslu,darbstus ir besirupinantis savo seima.Vienintele jo gyvenimo deme - avarija ir tai,kad uz ja atsake ne jis,o brolis,bet manau visiskai akivaizdu,jog Giunejus jauciasi del to kaltas,gailisi ir jei kas grazintu laika,to nebeleistu broliui,ta ir pats yra pasakes.O Kuzejus pvz. mane kartais tais savo neapgalvotais sprendimais (kad ir prekyba kladtotem)i nevilti varo, vienintele paguoda,kad sazines turi biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va butent tokia nuomone as ir norejau isgirsti cool.gif Pati ziuredama galvojau lygiai taip pat ir nesuprantu kodel ji visi smerkia jau nuo pat pradziu, kai dar is tikruju nera del ko.
Papildyta:
As pasikartosiu - kad ir kaip ziureciau, nematau jame vien tik blogio. Na taip, megsta pinigus, bet juk visi mes stengiames, mokomes, norime kazko pasiekti, norime gero darbo, geros algos, pripazinimo, ivertinimo. Nuo mazens jis norejo istrukt is to kvartalo, buvo pompuojamas motinos, kad pinigai yra siekiamybe gyvenime, kryptingai link to ejo. Taigi, pinigu troskimas vienintele jo blogoji puse, mano akimis. Del viso kito, jis tik aplinkybiu ir nelaimingos meiles auka. Lygiai taip pat kaip ir Kuzey.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 28, 15:49)

nekeista visai, bet drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
As irgi galvoju, kad Giunejus mylejo Dzemre. Aisku, manau, kad tiek Kuzejus tiek Gunejus skirtingai meile supranta ir ja isreiskia. Bet, kad jis jai nebuvao visiskai abejingas tai tikrai. Apskritai, galvoju, is visu jo gyvenime sutiktu moteru, tikrai didziausius jausmus jis puoselejo Dzemre.
O kaip cia minejo, kad nesupranta kam broliams pyktis del vienos meiles, jeigu viskas baigta. Na, nzn, gal ten ir paprociai ar kas, bet man atrodo, cia jau nuo zmogaus poziurio tokie dalykai priklauso. Va taip nuosirdziai pagalvojus, tarkim mano sese draugautu su kitu vaikinu ( nesvarbu, kad ten kazko rimtesnio ir nebuvo) na as sunkiai isivaizduoju kaip man reiktu perlipt per save, kad ir as galeciau laisvai mylet ta pati vaikina... Man butu ziauriai sunku. Buna zmones, kad net su draugu merginom negali nieko bendro tureti, o cia artimiausias zmogus - brolis. Todel sioj situacijoj as netgi labai suprantu Kuzeju...
Atsakyti