Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

QUOTE(W*S:* @ 2010 11 17, 20:32)
O šia kosmetika Lietuvoje prekiauja? Kiek kainuoja lūpų blizgesiai ir lūpų dažai?

Bent seniau tikrai prekiaudavo (stendas Droge budavo) - dabar nebezinau. Siaip nebrangi kosmetika, pigesne ar panasios kainos kaip Maybelline.
Atsakyti
dvipusis tušas (kur vienoje pusėje balta, kitoje juoda) labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 07 02, 17:26-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 07 02, 17:26)
O man jisai,kaip tik kazkaip prastai dengiasi,pirma karta ji siandiena isbandziau,man asmeniskai jis pertirstas ir sepetukas perstoras  unsure.gif  O dziusta,tikrai labai greitai  cool.gif

as toki is uk pirkau tai labai skystas yra ir dziusta labai greit. gal jusiskis jau uzsistovejes buvo kad tirstas?
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 12 21, 19:06)
mane vis dar domina atsiliepimai apie si tusa
user posted image
ax.gif

Jis riečia? Kaip ilgina?
Atsakyti
Rimmel Sexy Curves bent jau man puikus tusas, graziai pariecia ir pailgina, tik jis vandeniui neatsparus.
Atsakyti
turiu Rimell maskuoklį,tai patinka ,namau kartosiu.nesubėga į raukšleles,užmaskuoja dėmeles,paakius tamsius gerai.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 12 29, 15:03)
Rimmel Sexy Curves bent jau man puikus tusas, graziai pariecia ir pailgina, tik jis vandeniui neatsparus.

Man rodos yra ir atsparus vandeniui sis tusas. Pati jau nepamenu tiksliai atsparu ar ne esu naudojus (man rodos ne), bet patiko - graziai atskiria, pariecia, bet gana kasdienisku kudumu dazo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 29, 18:27)
Man rodos yra ir atsparus vandeniui sis tusas. Pati jau nepamenu tiksliai atsparu ar ne esu naudojus (man rodos ne), bet patiko - graziai atskiria, pariecia, bet gana kasdienisku kudumu dazo.

Taip ir nežinau ar noriu tada jį išbandyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2009 10 09, 22:37)
Sveikos paneles,
Keliu tema i virsu , nes visai apmire  biggrin.gif  4u.gif
Turiu sia Rimmel pudra ir esu patenkinta 4u.gif Tik spalvyte kitokia negu paveikslelyje

user posted image

Ir aš galiu pagirti šią pudrytę: maloniai tepasi, neperdžiovina odos, maskuoja ne per stipriausiai, bet užtat ir veidas neatrodo kaip kaukė. Turiu spalvytę Soft beige. Kai pirkau pavasarį, pradžioje pasirodė per tamsi mano po žiemos išblyškusiai odai, bet po saulės vonių vasarą dabar - pats tas smile.gif
Atsakyti
Siandiena nusipirkau tusa Rimmel The Max Volume Flash Mascara
user posted image
Sepetelio forma labai patiko,man tokios formos sepeteliai patys geriausi,bet tuso dar neisbandziau smile.gif biggrin.gif
Mazai naudoju sia kosmetika,bet nagu lakai,tai man super wub.gif Gerai laiko,greitai dziusta.
Stai sie bigsmile.gif :
thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
oj,šitie lakai tai patys baisiausi,kokius tik esu turėjus biggrin.gif
vienas neseniai šiukšlinėn skriejo be jokio gailesčio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 01 18, 15:32)
Siandiena nusipirkau tusa Rimmel The Max Volume Flash Mascara

Mazai naudoju sia kosmetika,bet nagu lakai,tai man super  wub.gif  Gerai laiko,greitai dziusta.

Tusas man superinis sis - nuo pradarymo iki ismetimo daze puikiai. Idomu bus jusu atsiliepimai kai isbandysit 4u.gif

O lakus situs seniai naudojau, bet tuo metu buvo kazkas nerealaus - patys geriausi. Dabar turbut jau butu nuomone pasikeitus, bet jei kokybe nesikeite, tai manau nenuviliantys jie.
Atsakyti