Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

QUOTE(Estela_ @ 2015 04 02, 15:02)
Ir kaip patiko ši pudra?  smile.gif

patiko, nusipirkau tokią pat, tik atspalvį kitą, 100 Ivory. Man šis labiau tinka.
Maskavimas geresnis už vidutinį, oda labai gražiai gaiviai atrodo. Jau seniai nesu taip sau patikusi biggrin.gif O 010 man per šviesus kažkaip.
Droge dabar 7 su centais eurai. Bet 010 būtent Akropolio Droge nebuvo, galbūt LT deficitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 02, 15:33)
patiko, nusipirkau tokią pat, tik atspalvį kitą, 100 Ivory. Man šis labiau tinka.
Maskavimas geresnis už vidutinį, oda labai gražiai gaiviai atrodo. Jau seniai nesu taip sau patikusi biggrin.gif O 010 man per šviesus kažkaip.
Droge dabar 7 su centais eurai. Bet 010 būtent Akropolio Droge nebuvo, galbūt LT deficitas g.gif

Ar poru nekemsa? pagal odos tipa jei gerai pamenu, tai nera paskutines vietos kriterijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2015 04 02, 16:59)
Ar poru nekemsa? pagal odos tipa jei gerai pamenu, tai nera paskutines vietos kriterijus  ax.gif

Dar sunku pasakyti. Buvo sesuo 010 įpylusi, bet naudojau kartais, nebuvo, jog sąžiningai kelias dienas tepčiau. Tai nekimšo. Šiandien 100 Ivory pirmą kartą kaip tepiau ir dabar tepsiu kasdien. Tai kitą savaitę jau žinosiu smile.gif
Mama šiandien paklausė, ar vakare niekur neisiu, kad taip gražiai atrodau biggrin.gif
Atsakyti
Gal jau kas išbandėte švytėjimo suteikiančią priemonę Good to Glow iš Rimmel? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 02, 15:33)

Taip giriat, noris nusipirkt doh.gif biggrin.gif .. bet viskas, ką turėjau iš Rimmel man prastokos kokybės pasirodė... unsure.gif

...

Lauksim tolesnių atsiliepimų ir palyginimų su kitom pudrom, berods, Bourjois Healthy Mix esat turėjus? Palyginkit jei nesunku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 03 balandžio 2015 - 12:58
QUOTE(Estela_ @ 2015 04 03, 12:57)
Taip giriat, noris nusipirkt  doh.gif  biggrin.gif .. bet viskas, ką turėjau iš Rimmel man prastokos kokybės pasirodė...  unsure.gif

...

Lauksim tolesnių atsiliepimų ir palyginimų su kitom pudrom, berods, Bourjois Healthy Mix esat turėjus? Palyginkit jei nesunku smile.gif

turėjau. bet kaip seniai doh.gif na, ši Rimmel labiau maskuoja, dabar ant kaktos turiu skaistų gražų uždegiminį spuogą, užmaskavo puikiai. Išvis maskavimas man nuostabus. Kiek atsimenu Healthy mix taip gerai nemaskavo g.gif
Rimmel reikia gerai sudrėkintos odos smile.gif
Skaičiau, jog ši Rimmel lyginama su Armani luminous silk. Tai dabar laaabai norėčiau Armani biggrin.gif
Atsakyti
Man ši Rimmel irgi patina, nekartosiu, nes dažnokai mano oda vietom išsausėjus, tai matosi. Su ja veidas dienos eigoj neatrodo blizgantis, vakare gal jau reikia bitios pudros. nesusivalgo nuo veido, man tiesa šiek tiek subėga į mimikos raukšleles. irr svarbiausias geras kriterijus tas, kad nekemša porų (jos nuo visko pas mane kemšasi). Vitulka, parvešiu tau GA išbandyt. Dienai ji man per sunki, bet vakariniam makiažui tikrai gera. Ir visad su ja gražiai atrodysi, kad ir kokia bloga diena bebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Jei kas Klaipėdos Droguose užmatysit Exaggerate lūpų pieštukus, o konkrečiai - 'East End Snob' spalvą, tai sušaukit čia biggrin.gif O tai niekur nerandu, visur išpirktas, feelunique - irgi... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti