Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

Turiu keleta tusu akims ir lupu blizgiu, tai viskuo patenkinta. Tusai gana naturaliai padazo, bet graziai atskiria thumbup.gif O lupu blizgiuose man pigmento daugiau noretusi (nors 'kiss off' serijos pigmentuoti uztktinai).
Atsakyti
kas cia daros, kiek tik uzsuku i Vilniaus Akropolio Droga, tai tuscios lentynos g.gif
mergaites, o kur dar galima rast bent apypilniu lentynu?biggrin.gif isduokit wink.gif
bais noriu tuso ir lupdaziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 19 kovo 2010 - 23:45
QUOTE(Meskala @ 2010 03 19, 23:43)
kas cia daros, kiek tik uzsuku i Vilniaus Akropolio Droga, tai tuscios lentynos  g.gif
mergaites, o kur dar galima rast bent apypilniu lentynu?biggrin.gif isduokit wink.gif
bais noriu tuso ir lupdaziu smile.gif

beveik visuose drogose apytustes lentynos,
paklausiau konsultantes,tai sake jau ir nebeves. verysad.gif
Atsakyti
user posted image

gal bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 05 04, 18:27)
user posted image

gal bandėte?

Turiu sia pudra. Nebepatinka schmoll.gif Kazkaip sunaudojau du trecdalius ir stovi dabar, nes per tamsi (turiu sviesiausia atspalvi 100 ivory) Ja naudojau vsaros laikotarpiu. Nors vasara jei vel idegsiu, gal sueis...
Nelabai maskuoja unsure.gif
Ir siaip, atradau geresne biria pudra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 gegužės 2010 - 00:35
QUOTE(gatinha2 @ 2010 05 05, 01:21)
Turiu sia pudra. Nebepatinka schmoll.gif  Kazkaip sunaudojau du trecdalius ir stovi dabar, nes per tamsi (turiu sviesiausia atspalvi 100 ivory) Nors vasara jei idegsiu, gal sueis...
Ir nelabai maskuoja unsure.gif
Ir siaip, atradau geresne biria pudra ax.gif

Skaičiau rimmel tinklapį, kad visos skundžiasi dėl atsplavio, kad pats šviesiausias neša į geltonumą g.gif o porų nekemša? kokia jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 05 05, 01:34)
Skaičiau rimmel tinklapį, kad visos skundžiasi dėl atsplavio, kad pats šviesiausias neša į geltonumą g.gif o porų nekemša? kokia jūsų oda?

mano misri. sunku atsakyti del poru kimsimo, nes pas mane tu juoduliuku yra daugiau ar maziau, nepriklausomai nuo to, tepu pudra ar ne. blush2.gif Lyg ir nepablogino padeties ji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 gegužės 2010 - 12:04
QUOTE(saliutas @ 2009 10 09, 23:37)
Taip pat siandien nusipirkau sy nagu laka

user posted image

Tiesa , kaip laikosi dar nezinau, bet dengiasi puikiai , o i rgreitai isdziusta  thumbup.gif

O man jisai,kaip tik kazkaip prastai dengiasi,pirma karta ji siandiena isbandziau,man asmeniskai jis pertirstas ir sepetukas perstoras unsure.gif O dziusta,tikrai labai greitai cool.gif
Atsakyti
gal kas turit
STAY MATTE
user posted image
user posted image
user posted image
kokie atsiliepimai ? ar matiškumas išlieka? ar tinka riebiai odai ?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 08 06, 21:49)
gal kas turit
STAY MATTE

user posted image
kokie atsiliepimai ? ar matiškumas išlieka? ar tinka riebiai odai ?

Aš šitą esu bandžiusi, bet, kiek pamenu, nepatiko. Riebiai odai tinka, tačiau labai jau sausina ir ištyškina visus odos nelygumus. Šiaip atspalvis tolygus ir maskuoja neblogai.

Papildyta:
O dėl matiškumo, išlieka, bet ne taip ilgai, kaip norėtųsi. Bet man su visomis pudromis ta pati problema...
Atsakyti
gal kas turite?

user posted image
Atsakyti
O šia kosmetika Lietuvoje prekiauja? Kiek kainuoja lūpų blizgesiai ir lūpų dažai?
Atsakyti