Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

Gal kuri turit Rimmel Lasting Finish Lipstick? 'matavausi' vakar in Vogue 038 spalva, tai man labai patiko, labai ilgai laikosi, nejo net nugramdyt, bet bijau, kad sausins lūpas.
user posted image
Atsakyti
Gal turite daugiau atsiliepimu apie kremines pudras? 4u.gif
Atsakyti
jau seniai nebuvau parduotuvėse (kad neleisčiau pinigų), tai klausiu, ar pas mus yra toks primer'is? gal kas bandėte?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 10, 18:05)
user posted image
Pas mus yra Glam'Eyes Professional Liquid Liner?

yra, pirkau droge, bet tikrai nerekomenduoju. iš pradžių labai džiaugiausi, kad jį įsigyjau, bet jis tikrai nieko vertas. tepti nepasakyčiau, kad labai patogu, o jau laikosi tai max porą valandų. išnešiojau kažkada visą dieną (šiek tiek storesnį pavedimą), tai dienos gale po akimis daaaug nutrupėję buvo, o paties eyelinerio ant akių tik likučiai suskeldėję buvo likę. labai nusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
Kažin pas mus bus Rimmel Apocalips lip lacquers?
labai noriu išbandyti, nes tik pasirodė, o tiek gerų atsiliepimų yra smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 08 vasario 2013 - 20:44
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 02 03, 12:58)
jau seniai nebuvau parduotuvėse (kad neleisčiau pinigų), tai klausiu, ar pas mus yra toks primer'is? gal kas bandėte?

Jokiu stebuklu nedaro,man jis kaip geras drekiklis ir tiek,na gal siek tiek matosi,kad poras sutraukia,palygina oda.
Papildyta:
http://www.boots.com...l-Care_1051068/

Ilgai abejojau ir nusipirkau.Patiko,nes lakas tikrai ilgiau laikosi smile.gif . Apsimoka,nes atlieka ir top ir base funkcijas.
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie Rimmel Lasting Finish Foundation? Kokiai odai labiausiai tiktų? g.gif Pas mane riebi-mišri.
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 02 08, 19:44)
Kažin pas mus bus Rimmel Apocalips lip lacquers?
labai noriu išbandyti, nes tik pasirodė, o tiek gerų atsiliepimų yra  smile.gif
user posted image

jau yra. man taip patiko kad tris spalvas prigriebiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2013 07 18, 16:46)
jau yra. man taip patiko kad tris spalvas prigriebiau smile.gif

o aš nusivyliau. Ant mano lūpų visiškai nesilaiko, nepasidaro tas vadinamas stain'as, bėga iš kontūrų, juda. Bandžiau ir labai mažą kiekį tepti, įtrinti su pirštais, tepti tuo aplikatorium. Nu niekaip. O galvojau, kad bus metų produktas
Atsakyti
aš nė liėtuvoj, o austrijoj pirkau, tai mano įspūdžiai visiškai priešingi - laikosi kelias valandas net valgant ir geriant, puiki pigmentacija, maloniai jaučiasi ant lūpų. man tikrai metų produktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 07 18, 23:42)

QUOTE(l'eau @ 2013 07 19, 19:16)

O kurias spalvas turit? Gal nuo spalvos ir konsistencija priklauso g.gif
Atsakyti
pas mane celestial, kitų bijau pirkti, nors norėčiau pabandyti ryškesnias spalvas unsure.gif
Atsakyti