Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

QUOTE(11alpina @ 2013 07 18, 23:42)
o aš nusivyliau. Ant mano lūpų visiškai nesilaiko, nepasidaro tas vadinamas stain'as, bėga iš kontūrų, juda. Bandžiau ir labai mažą kiekį tepti, įtrinti su pirštais, tepti tuo aplikatorium. Nu niekaip. O galvojau, kad bus metų produktas

Pabandykit pasidažyti, tuomet priglauskite servetėlę ir tada tepkite antrą sluoksnį. Turėtų ilgiau laikytis.
Atsakyti
ar pas mus LT yra rimmel kate moss lupdazis 26 nr?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 02 08, 21:44)
Kažin pas mus bus Rimmel Apocalips lip lacquers?
labai noriu išbandyti, nes tik pasirodė, o tiek gerų atsiliepimų yra  smile.gif
user posted image

turiu viena spalva, bet nelabai naudoju, man sausina lupas ir kvapas nemalonus, nors spalva gerai ir ryskiai dengiasi. taip pat nepasakyciau kad ilgai islieka g.gif
Atsakyti
o rimmel wake me up pudrą lietuvoje atrasti, bergzdžias reikalas, turbūt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 08 30, 20:27)
o rimmel wake me up pudrą lietuvoje atrasti, bergzdžias reikalas, turbūt?  unsure.gif

Turbut kad bergzdzias. Visuomet pasiziuriu ar neatsirado karais stenduose, bet niekur nemaciau dar kad butu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2013 09 23, 14:18)
Panašu, kad artimiausiu metu ir nebus:) O gaila, man ji kol kas mėgstamiausia.
Aš vis paprašau, kad sesuo iš Londono atvežtų. Jei norite, galiu užsakyti daugiau (kaina 40Lt). Tik parašykit privačią žinutę kokio atspalvio reikia:)

Jei yra galimybė iš užsienio siųstis, tai Asos turi tiek Rimmel (dabar kaip tik 30% nuolaida) tiek Bourjois hm, mačiau kitoje temoje apie šią klausėt 4u.gif
Bourjois
Rimmel Wake Me Up
Atsakyti
Yra LT Rimmel Lasting finish Nude ar Lasting finish?
Atsakyti
Abi yra, ir dar dažnai Droge akcijų pameta. Turiu Lasting Finish Nude, labai patenkinta good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 27 kovo 2015 - 18:28
QUOTE(Flo. @ 2015 03 27, 18:28)
Abi yra, ir dar dažnai Droge akcijų pameta. Turiu Lasting Finish Nude, labai patenkinta good.gif

neprisimenu, ar labai šviesi esat? kokį nr turit?
aš irgi Lasting finish Nude 010 išbandžiau, bet man net per šviesi, jei storiau užsitepu, vyras
"ko tu tokia išbalus?" biggrin.gif galvoju, gal tonu tamsesnė tiktų g.gif
Atsakyti
nesu labai labai šviesi, bet šviesi biggrin.gif
Pudras šviesiausias perku dažniausiai, šitos 010 tinka puikiai man
Atsakyti
Esu patenkinta automatiniu akių pieštuku (Exaggerate Waterproof Eye Definer), turiu juodos ir rudos spalvos.
user posted image
nuotrauka iš čia

Įprastai nemėgstu nei ryškių storų linijų, nei kažkokių užrietimų, reikia tiesiog plonos linijos ties viršutinių blakstienų linija.
Minkštas, brėžia lengvai, pirmas minutes tik užtepus galima retušuoti, bet išdžiuvęs laikosi pakankamai gerai, bent jau ne prasčiau, nei kiti bandyti tokio tipo automatiniai pieštukai, kurie kainuoja daugiau. Mano vokų oda riebi, todėl vis tiek reikia užtvirtinti ir voką dengti bent jau kūno spalvos šešėliu.

Pats didžiausias pliusas yra tai, kad šitas pieštukas turi drožtuką.biggrin.gif Todėl galiukas visada tinkamas plonos linijos brėžimui. Naudojasi gal greičiau, bet už tokią kainą negaila.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 27, 20:13)

aš irgi Lasting finish Nude 010 išbandžiau, bet man net per šviesi, jei storiau užsitepu, vyras
"ko tu tokia išbalus?" biggrin.gif galvoju, gal tonu tamsesnė tiktų g.gif

Ir kaip patiko ši pudra? smile.gif
Atsakyti