Esu nemazai ka bandziusi ir seselius, ir blizgesius, ir nagu lakus - viskas labai patiko. Pudros irgi labai neblogos (dabar turiu su sviesa atspindinciom dalelem).
Man Rimmel tusai
Ypac Extra Volume (raudona bonkute), niu labai jau graziai padazo. Dabar turiu Volume Extended (dviguba) irgi labai patinka.
Esu nemazai ka bandziusi ir seselius, ir blizgesius, ir nagu lakus - viskas labai patiko. Pudros irgi labai neblogos (dabar turiu su sviesa atspindinciom dalelem).
Man nagu lakai labai patinka is Rimmel. Spalvos sodrios ir palyginus ilgai laikosi
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 08, 10:39)
Man Rimmel tusai
Ypac Extra Volume (raudona bonkute), niu labai jau graziai padazo. Dabar turiu Volume Extended (dviguba) irgi labai patinka.
Dar patinka nagu lakas,seseliai ir akiu piestukai
Turiu maskuojama piestuka.Geras
man is rimmel patinka seseliai
o daugiau kaip ir nieko nebandziau...
QUOTE(vita82 @ 2006 07 09, 08:38)
Dar patinka nagu lakas,seseliai ir akiu piestukai
Dvigubas - tai dvipusis, juoda ir balta puse
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 14, 11:28)
Dvigubas - tai dvipusis, juoda ir balta puse
Siaip tikrai ryskias blakstienas padaro, man patinka
nu as suprantu,kad jis dvipusis,bet visvien kazkuo skiriasi nuo vienpusio?
QUOTE(vita82 @ 2006 07 17, 17:51)
Tai tuom ir skiriasi, kad pries tepant juodu, uzsitepi baltu tusu. Nu cia panasiai, kaip L'oreal dvipusis, su baltu ir juodu galu.
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 17, 17:54)
Tai tuom ir skiriasi, kad pries tepant juodu, uzsitepi baltu tusu. Nu cia panasiai, kaip L'oreal dvipusis, su baltu ir juodu galu.
nu ir ta dar suprantu
QUOTE(vita82 @ 2006 07 18, 08:28)
Man asmeniskai storina, tankina, ilgina. Jei nori ryskiu blakstienu - sis tusas pats tas!
nusipirkau šiandien Rinnel laką ir tušą