Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

Man Rimmel tusai thumbup.gif Ypac Extra Volume (raudona bonkute), niu labai jau graziai padazo. Dabar turiu Volume Extended (dviguba) irgi labai patinka.
Esu nemazai ka bandziusi ir seselius, ir blizgesius, ir nagu lakus - viskas labai patiko. Pudros irgi labai neblogos (dabar turiu su sviesa atspindinciom dalelem).
Atsakyti
Man nagu lakai labai patinka is Rimmel. Spalvos sodrios ir palyginus ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 08, 10:39)
Man Rimmel tusai  thumbup.gif  Ypac Extra Volume (raudona bonkute), niu labai jau graziai padazo. Dabar turiu Volume Extended (dviguba) irgi labai patinka.
Esu nemazai ka bandziusi ir seselius, ir blizgesius, ir nagu lakus - viskas labai patiko. Pudros irgi labai neblogos (dabar turiu su sviesa atspindinciom dalelem).

drinks_cheers.gif man irgi patinka Extra volume,graziai padazo akis wub.gif ,tik vat tenka pavargti,kol pasidazau doh.gif ,o tas dvigubas ka daro? Gal dar geresnis? blush2.gif
Dar patinka nagu lakas,seseliai ir akiu piestukai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu maskuojama piestuka.Geras
Atsakyti
man is rimmel patinka seseliai smile.gif o daugiau kaip ir nieko nebandziau...
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 07 09, 08:38)
drinks_cheers.gif man irgi patinka Extra volume,graziai padazo akis  wub.gif ,tik vat tenka pavargti,kol pasidazau  doh.gif ,o tas dvigubas ka daro? Gal dar geresnis?  blush2.gif
Dar patinka nagu lakas,seseliai ir akiu piestukai  thumbup.gif

Dvigubas - tai dvipusis, juoda ir balta puse smile.gif Siaip tikrai ryskias blakstienas padaro, man patinka
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 14, 11:28)
Dvigubas - tai dvipusis, juoda ir balta puse  smile.gif  Siaip tikrai ryskias blakstienas padaro, man patinka

nu as suprantu,kad jis dvipusis,bet visvien kazkuo skiriasi nuo vienpusio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 07 17, 17:51)
nu as suprantu,kad jis dvipusis,bet visvien kazkuo skiriasi nuo vienpusio?  blush2.gif

lotuliukas.gif
Tai tuom ir skiriasi, kad pries tepant juodu, uzsitepi baltu tusu. Nu cia panasiai, kaip L'oreal dvipusis, su baltu ir juodu galu.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 17, 17:54)
lotuliukas.gif
Tai tuom ir skiriasi, kad pries tepant juodu, uzsitepi baltu tusu. Nu cia panasiai, kaip L'oreal dvipusis, su baltu ir juodu galu.

nu ir ta dar suprantu lotuliukas.gif blush2.gif ,bet ka jis daro tankina, uzriecia, prailgina....
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 07 18, 08:28)
nu ir ta dar suprantu  lotuliukas.gif  blush2.gif ,bet ka jis daro tankina, uzriecia, prailgina....

Man asmeniskai storina, tankina, ilgina. Jei nori ryskiu blakstienu - sis tusas pats tas! thumbup.gif
Atsakyti
Patinka Rimmel blizgesiai, skaniai kvepia, ir spalvos gražios thumbup.gif Tušai jei lyginant su Max Factor ar Loreal prastesni ir greičiau sudžiūna.
Atsakyti
nusipirkau šiandien Rinnel laką ir tušą smile.gif
Atsakyti