Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 03, 22:01)
O kokia jo kainytė? blush2.gif Ar tinkamai pastorino blakstienas?

labai atsiprasau kad taip ilgai neatsakiau bet kazkaip si tema pro mano akis prasmuko nepaskaityta user posted image user posted image

to tuso kaina lygtais 18+lt bet jis nei ilgina nei storina (kaip ir MF masterpiece dazo lygiai taip pat tik rimmel labiau uzriecia blakstienas o kaina juk perpus mazesne) man tai jis patinka bet vien jo neuztenka norint ryskiu (storu) blakstienu tad nusipirksiu pabandymui dvipusi rimelio tai gal tas storiau teps g.gif
Atsakyti
Sarmoj pasitepliojau su Rimmel blizgesiuku, kuris turi putlint lupas, tai man labai nepatiko toks dilgciojimas, kuris gan ilgai tesesi blink.gif Na mano lupytes ir siaip is prigimties gan putlios tai isbandziau tik smalsumo vedama. Man tai nepasirode, kad butu labai padidines lupytes, bet pazistami, kuriu klausiau, sake putlesnes smile.gif Ir siaip viena spalva man labai patiko wub.gif Bet jau vien del to dilgviojimo nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 07 28, 10:15)
Iš Rimmel kažkada naudojau nagų laką prancūziškam manikiūrui. Tai visai nieko buvo. Bet visa kita, ką bandžiau, tai Š...  Lūpdažiai persišviečia, kad ir kiek beteptum, krempudros turbūt tinka tik riebiai odai, nes be galo sausina, o ir tepasi labai šlykščiai, netolygiai. Apie šešėlius išvis patyliu  doh.gif  Blogesnių nesu turėjusi. Net iš kioskelio kažkada paauglystėj pirkti ir tie buvo 100 kartų geresni  doh.gif

o man kaip tik rimelio šešėliai thumbup.gif ..užvakar Droge užtaikiau ant akcijos ir nusipirkau dar vienus.na nerealūs,negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 08 18, 22:43)
Sarmoj pasitepliojau su Rimmel blizgesiuku, kuris turi putlint lupas, tai man labai nepatiko toks dilgciojimas, kuris gan ilgai tesesi  blink.gif Na mano lupytes ir siaip is prigimties gan putlios tai isbandziau tik smalsumo vedama. Man tai nepasirode, kad butu labai padidines lupytes, bet pazistami, kuriu klausiau, sake putlesnes  smile.gif Ir siaip viena spalva man labai patiko  wub.gif Bet jau vien del to dilgviojimo nepirkciau  schmoll.gif

sudomino tas blizgesiukas.. o kokia jo kainyte ir kur randasi? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 08 11, 08:14)

to tuso kaina lygtais 18+lt bet jis nei ilgina nei storina (kaip ir MF masterpiece dazo lygiai taip pat tik rimmel labiau uzriecia blakstienas o kaina juk perpus mazesne) man tai jis patinka bet vien jo neuztenka norint ryskiu (storu) blakstienu tad nusipirksiu pabandymui dvipusi rimelio tai gal tas storiau teps g.gif

Na ir kaip tau tas dvipusis? Man tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2006 08 19, 18:27)
sudomino tas blizgesiukas.. o kokia jo kainyte ir kur randasi? bigsmile.gif  4u.gif

Jo yra pirkti Sarmoje, Droge. Kaina 19,90Lt.
Atsakyti
dabar naujiena yra smile.gif kvepiantis blizgesys lūpų smile.gif toks skanutis thumbup.gif
Atsakyti
Esu turėjusi Rimel lūpdažį ir blakstienų tušą. Na visai neblogi.
Atsakyti
4u.gif As turiu rimel blizgesi star efekt..nu labai fainuti..turejau tusa irgi fainas
Atsakyti
Man labai patinka Rimmel Vinyl Lip blizgesys. Toks švelnus, nepirmą kartą jau perku. bigsmile.gif
Atsakyti
Mn rimel pati paciausia kosmetika. naudoju tik sios firmos pudra, sausa ir skysta, taip pat ir tusa, ir lupu blizgesi. tiek man ir tereikia..
Atsakyti
turiu antakiu piestuka ir lupu blizgesi putlinanti lupas "full volume", visai nieko, bet kazka daugiau pirkti nedrystu, nors girdejau kad kazkuri pudryte gera 4u.gif
Atsakyti