Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

Turėjau labai senai tokį lūpdažiuką Rich Moisture cream , kuris kvepėjo arbūzais wub.gif ir spalvytė labai patiko wub.gif sakau, kad vėl jo ieškosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos:)
nusipirkau ir as snd Rimmel laku 60 seconds... lakuojant tai labai patiko.. geras pirmas ispudis tikrai.. smile.gif paziuresiu kiek dabar atlaikys:)
esu Rimmel bandzius maskuojama piestuka ir skaistalus.. tai visai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 04 12, 18:29)
Sveikutes merginos:)
nusipirkau ir as snd Rimmel laku 60 seconds... lakuojant tai labai patiko.. geras pirmas ispudis tikrai.. smile.gif paziuresiu kiek dabar atlaikys:)
esu Rimmel bandzius maskuojama piestuka ir skaistalus.. tai visai patiko:)

Tai kiek išsilaikė?
Atsakyti
viena syk 5 dienas kita 6:) bet supratau kad visgi geriau ant galiu uzdek kokio blizgesiuko geriau laikos:)
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 04 20, 16:01)
viena syk 5 dienas kita 6:) bet supratau kad visgi geriau ant galiu uzdek kokio blizgesiuko geriau laikos:)

Na, 5-6 dienos ir taip labai daug, man max 3 telaiko...
Papildyta:
O beje, kokį maskuoklį Rimmel bandei? 4u.gif
Aš vis praeinu pro šią kosmetiką, nepatikliai žiūriu, o gal be reikalo..
Atsakyti
turiu juoda akiu piestuka labai patenkinta,kazkaip ant kitu gaminiu neuzkimbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 04 20, 18:15)

O man 2 dienos, t.y. jei viena "duso" procedura ir galvos plovima atlaiko, tai jau gerai biggrin.gif
o siaip sitie rimel lakai visai faini, nes man raudona spalva labai grazi ir kainuoja nedaug.

Dar turiu pudra ir makiazo pagrinda Stay Matte, pirkau amerikoj nes nuolaida buvo ir uz abu gal 6 dolerius pamokejau, tai pudra nelabai, tik kad spalva sviesi labai gera, o makiazo pagrindas puse velnio, pamaisau su sviesesniu kai noriu veiduka biski pasitamsinti, jis tamsokas man smile.gif
Atsakyti
Turėjau šį tušą- labai patiko, kažkiek Masterpiece'ą primena- tankina ir gerai iššukuoja. Tik baigėsi greit, o šepetėlis dabar blakstienų šukavimui labai praverčia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Tetis is Anglijos parveze Rimmel tusa, lupu blizgesi, seseliu..Tusu likau nepatenkinta, braukdavau braukdavau per tas blakstienas, niekas man ten neiseidavo schmoll.gif Blizgesys irgi kazkoks be rysio, vieni seseliai isvis miltiniai tokie, gal miltus uzsitepus net graziau atrodytu doh.gif lotuliukas.gif Vieni tik seseliai visai patiko, spalvyte grazi, kai uzsitepi kelias valandas graziai atrodo, bet visa diena isbuvus, tai kazkaip negraziai susibega wacko.gif Nu zodziu, geriau sitos firmos kosmetika apeinu smile.gif
Atsakyti
Pries keliata metu uzsienyje pirkau Rimel akiu seselius,nusivyliau.Atrode,kad bus gana ryskios spalvos,bet jos ne tik greit nusivalydavo,bet ir reikedavo daug tepti.Dienos metu man tikdavo,bet vakarui-ne.
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 04 20, 19:15)
Papildyta:
O beje, kokį maskuoklį Rimmel bandei? 4u.gif
Aš vis praeinu pro šią kosmetiką, nepatikliai žiūriu, o gal be reikalo..

60 seconds vinyl shine, bet zinokit jis jau paseno.. tai dabar jau 4 dienos maximum.. laiko.. pradejo man nepatikti ax.gif
Atsakyti
Iš Rimmel turiu tik maskuojamajį pieštuką. Šią kosmetiką visada apeidavau, bet vieną dieną skubėjau, ieškojau to pieštuko, o tokioj pakuotėj (atrodo kaip lūpdažis) pamačiau tik Rimmel ir pirkau. Man visai patinka. smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti