QUOTE(Marselle @ 2014 10 13, 13:20)
pasidariau hcg- nieko
vel bandysim su snaigutem,dar 8 yra
gaila

dar bent tiek snaigučių turit, jei visos atšyla tai bent dviem kartam ar net trim yra..
QUOTE(milanija @ 2014 10 13, 21:06)
Aciu mergaites uz palaikyma

laukiu treciadienio kartosiu hcg,o tada ziuresiu ar pas kita gyd, ar kaip.Siaip tai bijau tik negimdinio esu turejusi pries daug metu,beto pas mane kaip ir ,gal net visai nera praeinamumo( paskutine laparoskopija pries 7metus),tai cia jei viskas ok pas mane, butu kazkas tokio is fantastikos elementu....
stebuklų būna kartais, su tokiu hcg ir II juostelėm tai kaip čia netikėt. linkiu geros pabaigos
QUOTE(Wunder @ 2014 10 14, 09:04)
Įsodino šeštadienį 2d embrioną, šiandien sodins blast, bet esmė ta, kad per tas dienas mane labai valdo hormonai, siaubas tikras namuose, ištisai nervinuosi, verkiu, negaliu saves valdyti nei kiek

menkiausia smulkmena kaip pasaulio pabaiga, o vyras pasirodo ne toks ir supratingas kaip tikėjausi, net nesistengia manę apraminti, tai aš ir praverkiu kiaurą dieną..Galvoju, kad tai tikrai labai kenkia, bet kaip susivaldyti? Ar buvo kuriai nors kažkas panašaus? Viduje tokios mintys, kad tikriausiai tas embrionas nebesivistys ir iš šio ciklo nieko nebeišeis

atleiskit, kad paskleidžiau čia tiek neigiamų emocijų, bet daugiau neturiu kam pasiguosti
stenkis užsiimt kuom, nors žinau, lengva pasakyt, pati tryzniojau per pirmą..
o dabar labai jautau nuotaikų kaitą hormonai tikrai veikė, ko nejutau pirmu kartu.
ir pavargus labiau, ir verkt dėl kiekvieno š noris
o mano nei echo nei kraujas nieko gero neparodė, hormonai siaučia

po savaitės aprimo šiek tiek ir gleivinė plonesnė, bet vistiek ne tiek, kiek reikia, ir folikulų dydžiai negeri. žo nutraukiu dabar viską, lauksiu mm ir tada matysim
sakė jei visgi organizmas reaguos gerai sekančiu kartu tai iki kalėdų turėtume spėt... tai belieka tikėtis kalėdinio stebuklo