Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 13, 20:07)
HCG 844 biocheminis?! Eina kakot tokia daktarė! Skubiai susirask normalią....

Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif laukiu treciadienio kartosiu hcg,o tada ziuresiu ar pas kita gyd, ar kaip.Siaip tai bijau tik negimdinio esu turejusi pries daug metu,beto pas mane kaip ir ,gal net visai nera praeinamumo( paskutine laparoskopija pries 7metus),tai cia jei viskas ok pas mane, butu kazkas tokio is fantastikos elementu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 13, 21:07)
HCG 844 biocheminis?! Eina kakot tokia daktarė! Skubiai susirask normalią....

Milanija, as irgi pritariu! Kas per idiote????? Jei turi galimybe pasidaryk PRG tyrima. Siai duphastonas ir yra prg.... g.gif Kad nieko nesimato dar nieko nuostabaus, dar mazai laiko tam kruopiukui. Sekmes ir nenuleisk ranku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 14 spalio 2014 - 08:12
Sveikos merginos 4u.gif

Įsodino šeštadienį 2d embrioną, šiandien sodins blast, bet esmė ta, kad per tas dienas mane labai valdo hormonai, siaubas tikras namuose, ištisai nervinuosi, verkiu, negaliu saves valdyti nei kiek verysad.gif menkiausia smulkmena kaip pasaulio pabaiga, o vyras pasirodo ne toks ir supratingas kaip tikėjausi, net nesistengia manę apraminti, tai aš ir praverkiu kiaurą dieną..Galvoju, kad tai tikrai labai kenkia, bet kaip susivaldyti? Ar buvo kuriai nors kažkas panašaus? Viduje tokios mintys, kad tikriausiai tas embrionas nebesivistys ir iš šio ciklo nieko nebeišeis verysad.gif verysad.gif atleiskit, kad paskleidžiau čia tiek neigiamų emocijų, bet daugiau neturiu kam pasiguosti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 14, 09:04)
Sveikos merginos  4u.gif

Įsodino šeštadienį 2d embrioną, šiandien sodins blast, bet esmė ta, kad per tas dienas mane labai valdo hormonai, siaubas tikras namuose, ištisai nervinuosi, verkiu, negaliu saves valdyti nei kiek  verysad.gif menkiausia smulkmena kaip pasaulio pabaiga,  o vyras pasirodo ne toks ir supratingas kaip tikėjausi, net nesistengia manę apraminti, tai aš ir  praverkiu kiaurą dieną..Galvoju, kad tai tikrai labai kenkia, bet kaip susivaldyti? Ar buvo kuriai nors kažkas panašaus?  Viduje tokios mintys, kad tikriausiai tas embrionas nebesivistys ir iš šio ciklo nieko nebeišeis  verysad.gif  verysad.gif  atleiskit, kad paskleidžiau čia tiek neigiamų emocijų, bet daugiau neturiu kam pasiguosti sad.gif

nusiramink, vyk tas neigiamas mintis tolyn 4u.gif
cia pirmas IVF?
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 14, 10:29)
nusiramink, vyk tas neigiamas mintis tolyn  4u.gif
cia pirmas IVF?

Labai stengiuosi laikytis, bet taip labai sunku, kad negaliu net apsakyti blush2.gif Pirmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 14, 10:42)
Labai stengiuosi laikytis, bet taip labai sunku, kad negaliu net apsakyti  blush2.gif  Pirmas ax.gif

nesedek namie,iseik kur pasivaiksciot,nusipirk ka mielo.

per kiek laiko pasisalina Crinonas? man jis visai nekrito tai ten gabalais galiu imt ji lauk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 14, 10:04)
Sveikos merginos  4u.gif

Įsodino šeštadienį 2d embrioną, šiandien sodins blast, bet esmė ta, kad per tas dienas mane labai valdo hormonai, siaubas tikras namuose, ištisai nervinuosi, verkiu, negaliu saves valdyti nei kiek  verysad.gif menkiausia smulkmena kaip pasaulio pabaiga,  o vyras pasirodo ne toks ir supratingas kaip tikėjausi, net nesistengia manę apraminti, tai aš ir  praverkiu kiaurą dieną..Galvoju, kad tai tikrai labai kenkia, bet kaip susivaldyti? Ar buvo kuriai nors kažkas panašaus?  Viduje tokios mintys, kad tikriausiai tas embrionas nebesivistys ir iš šio ciklo nieko nebeišeis  verysad.gif  verysad.gif  atleiskit, kad paskleidžiau čia tiek neigiamų emocijų, bet daugiau neturiu kam pasiguosti sad.gif

Oj mergytė kaip aš tave suprantu.Tu tokia kaip ir aš.Tie hormonai mums susuka visai smegenis.Šį kartą jau mano antras bandymas ir aš ramesnė,kažkaip į viską žiūriu ramiaį.O tu neįsileisk blogų minčių į savo galva,pasistenk kuo užsiimti
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 13, 13:20)
pasidariau hcg- nieko  verysad.gif
vel bandysim su snaigutem,dar 8 yra

gaila sad.gif sad.gif dar bent tiek snaigučių turit, jei visos atšyla tai bent dviem kartam ar net trim yra..

QUOTE(milanija @ 2014 10 13, 21:06)
Aciu mergaites uz palaikyma  4u.gif  laukiu treciadienio kartosiu hcg,o tada ziuresiu ar pas kita gyd, ar kaip.Siaip tai bijau tik negimdinio esu turejusi pries daug metu,beto pas mane kaip ir ,gal net visai nera praeinamumo( paskutine laparoskopija pries 7metus),tai cia jei viskas ok pas mane, butu kazkas tokio is fantastikos elementu.... ax.gif

stebuklų būna kartais, su tokiu hcg ir II juostelėm tai kaip čia netikėt. linkiu geros pabaigos mirksiukas.gif

QUOTE(Wunder @ 2014 10 14, 09:04)

stenkis užsiimt kuom, nors žinau, lengva pasakyt, pati tryzniojau per pirmą..
o dabar labai jautau nuotaikų kaitą hormonai tikrai veikė, ko nejutau pirmu kartu.
ir pavargus labiau, ir verkt dėl kiekvieno š noris sad.gif

o mano nei echo nei kraujas nieko gero neparodė, hormonai siaučia doh.gif po savaitės aprimo šiek tiek ir gleivinė plonesnė, bet vistiek ne tiek, kiek reikia, ir folikulų dydžiai negeri. žo nutraukiu dabar viską, lauksiu mm ir tada matysim sad.gif
sakė jei visgi organizmas reaguos gerai sekančiu kartu tai iki kalėdų turėtume spėt... tai belieka tikėtis kalėdinio stebuklo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 14, 08:11)
Milanija, as irgi pritariu! Kas per idiote????? Jei turi galimybe pasidaryk PRG tyrima. Siai duphastonas ir yra prg....  g.gif  Kad nieko nesimato dar nieko nuostabaus, dar mazai laiko tam kruopiukui. Sekmes ir nenuleisk ranku  drinks_cheers.gif

Ryt vaziuosiu darytis... smile.gif Apie duphastona susivokiau jau tik paveluotai ax.gif siandien isbandziau kazi kelinta testa,nu jau jokie vaiduokliai nesivaidena ukiskai matosi II, o ir kraujo lyg nera...Vakare prasinesiu kas girdeti...Aciu jums mergaites uz palaikyma...

O kurios bandot ramybes, susiimkit i rankas, pasinervinsit veliau gadindamos testus smile.gif o dabar tik su gera nuotaika ir 100% tikejimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 10 14, 18:53)

Botanique, turbut nepatiks tau mano patarimas, bet zinok patarciau tau pailsinti organizma bent jau kokius 3 menesius..
Si karta nieko gero nera greiciausiai del to kad organizmas nespejo atsigauti po praejusio karto. Nespejo hormonai pradet vel patys dirbt, vel vaistai is karto, todel ir gelivine prastesne, ir folikulai. Ir jeigu zadat vel iki kaledu bandyt, man atrodo nebus pakankamai laiko atsigavimui. Man buvo panasiai viena cikla. Nors stimuliavaus maziau, nes ruosiausi snaigutei, tas antras ciklas buvo daug prastesnis- gleivine nekokybiska ir aisku rezultatas neigiamas.
Zinau tu sakai kad veina menesi praleidai po praejusio IVF, bet juk ta pati menesi kuri 'praleidai', juk jau per ji KT pradejai naudot, ar susileidai slopinancius, ar ne taip? Atsimenu kazka tokio rasei. Jei taip, tai tas menuo nesiskaito kad per ji ilsejos organizmas, nes velgi buvo veikiamas vaistu.. O dabar jum belikes bus tik lapkritis, ir Gruodi zadat vel startuot? Tikrai mergyt, per greitai.. Sakyciau be vasario, kovo anksciausiai nevertetu vel bandyti. Vardan geresniu rezultatu zinoma, ne del ko kito cia kisu savo trigrasi blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 14, 19:05)
Botanique, turbut nepatiks tau mano patarimas, bet zinok patarciau tau pailsinti organizma bent jau kokius 3 menesius..
Si karta nieko gero nera greiciausiai del to kad organizmas nespejo atsigauti po praejusio karto. Nespejo hormonai pradet vel patys dirbt, vel vaistai is karto, todel ir gelivine prastesne, ir folikulai. Ir jeigu zadat vel iki kaledu bandyt, man atrodo nebus pakankamai laiko atsigavimui. Man buvo panasiai viena cikla. Nors stimuliavaus maziau, nes ruosiausi snaigutei, tas antras ciklas buvo daug prastesnis- gleivine nekokybiska ir aisku rezultatas neigiamas.
Zinau tu sakai kad veina menesi praleidai po praejusio IVF, bet juk ta pati menesi kuri 'praleidai', juk jau per ji KT pradejai naudot, ar susileidai slopinancius, ar ne taip? Atsimenu kazka tokio rasei. Jei taip, tai tas menuo nesiskaito kad per ji ilsejos organizmas, nes velgi buvo veikiamas vaistu.. O dabar jum belikes bus tik lapkritis, ir Gruodi zadat vel startuot? Tikrai mergyt, per greitai.. Sakyciau be vasario, kovo anksciausiai nevertetu vel bandyti.  Vardan geresniu rezultatu zinoma, ne del ko kito cia kisu savo trigrasi  blush2.gif
4u.gif

patiks patiks, tam ir esu forume kad paklausyt ir kitų.
taip per tą mėn gėriau kt..
mes su vyru ir kalbėjom kad pradėsim po naujų metų greičiausiai. aš negalvojau kad net sakys ką dabar
man tik neaišku viena - ką jie patys galvoja? negi nežino doh.gif taip norisi tikėti, kad išmano ką daro, bet kartais pagalvoju gal ne,jei taip siūlo unsure.gif negi neturėję tokios patirties. iš kart reikėjo laukt, bet va galvojau bus gerai..
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 14, 08:04)
Sveikos merginos  4u.gif

Kaip as sito bijau .. dar apie 4 savaites liko iki sodinimo kazkur ... Esu ir seip verksne , o jai hormonai prades selti .. Kaip reiks tas dvi savaites iskenteti , i darba tikrai neisiu , pasimsiu bilioteni (bijau) darbe salta lb ir kelnoju sunkias dezes ..

Laikau kumstukus uz tave 4u.gif
Atsakyti