Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Botanique @ 2014 10 14, 19:24)
patiks patiks, tam ir esu forume kad paklausyt ir kitų.
taip per tą mėn gėriau kt..
mes su vyru ir kalbėjom kad pradėsim po naujų metų greičiausiai. aš negalvojau kad net sakys ką dabar
man tik neaišku viena - ką jie patys galvoja? negi nežino  doh.gif  taip norisi tikėti, kad išmano ką daro, bet kartais pagalvoju gal ne,jei taip siūlo  unsure.gif negi neturėję tokios patirties.  iš kart reikėjo laukt, bet va galvojau bus gerai..

Na keistoka kad jie taip siulo iskarto bandyt. Bet tu tiesiog pabandyk kazkiek pati pasireguliuot visa reikala. Procedura kuria, jie siulo (IVF) naudokis zinoma, bet pasiruosima, organizmo ispuoselejima iki jos pasidaryk pati. JIe juk nevercia taves pradet tuoj pat. Sakyk, sugrysiu po keleto menesio, noriu pailseti ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
Oj mergytės, kaip ačiū visoms už palaikymą ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif bent čia galima pasiguosti ir visuomet liksi suprasta smile.gif
Nesėdžiu aš namie nei vienos dienelės, dirbu pilnu tempu, turim versliuką savo, tai niekas už mane nieko nepadarys, bet va vistiek neina atsiriboti ir vistiek veikia, vistiek surandu laiko paverkti doh.gif
Na o vyrams gal turėtų kokį kursą specialų pravesti, ko laukti tomis dienomis, nes verksmas traktuojamas kaip "isterijos" g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisiduodu:
Pirmadieni hcg 844
Treciadieni hcg 1320
Kyla mazokai... doh.gif
Buvau pas gyd. tai 90% kiausideje,nes matosi ( kaip ivardijo) ratelis,is pradziu sake lyg ir gimdoje matosi ratelis,tai del sventos ramybes liepe palaukti pirmadienio,turetu jau aiskiai matytis kur... doh.gif Bet siaip tai nieko gero... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2014 10 15, 18:23)
Sveikos,

Prisiduodu:
Pirmadieni hcg 844
Treciadieni hcg 1320
Kyla mazokai...  doh.gif 
Buvau pas gyd. tai 90% kiausideje,nes matosi ( kaip ivardijo) ratelis,is pradziu sake lyg ir gimdoje matosi ratelis,tai del sventos ramybes liepe palaukti pirmadienio,turetu jau aiskiai matytis kur... doh.gif  Bet siaip tai nieko gero... schmoll.gif

nu bet augimas geras, nes neturi augti vėliau jau kas antrą dieną HCG g.gif
Atsakyti
Sveikos, ponios, siandien ir as jau pradesiu leistis gonali. Tok turiu klausimeli, man gyd. yra israses metformino ir siandien nieko neuzdimine gerti toliau ar nutraukti, o ir pati pamirsau visai paklausti ax.gif gal kuri irgi vartojat metformina?
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2014 10 15, 17:23)
Sveikos,

Prisiduodu:
Pirmadieni hcg 844
Treciadieni hcg 1320
Kyla mazokai...  doh.gif 

na bet nera taip tragiskai, truputi leciau bet gal ne ta pacia valanda daret 4u.gif ? na dar uz 2 d. pasidarykit 5dieni bus aiskusnis augimas 4u.gif bet virs1000 truputi paleteja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 10 15, 19:28)
Sveikos, ponios, siandien ir as jau pradesiu leistis gonali. Tok turiu klausimeli, man gyd. yra israses metformino ir siandien nieko neuzdimine gerti toliau ar nutraukti, o ir pati pamirsau visai paklausti  ax.gif  gal kuri irgi vartojat metformina?

per stimuliaciją BŪTINA naudoti metforminą 4u.gif ir po įsodinimo. O paskui jau gydytojai pasakys, bet turkai skiria iki 12sav nestuke.gif
Atsakyti
Supratau , lenkiu galva uz atsakyma drinks_cheers.gif nors nuolat paskaitau sia temute, bet kai pati susiduri tai labai daug klausimu iskyla doh.gif o ir apie metformina kazkaip neuzfiksavau kad sneketa, gal cia savaime aisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 15, 18:51)
per stimuliaciją BŪTINA naudoti metforminą  4u.gif ir po įsodinimo. O paskui jau gydytojai pasakys, bet turkai skiria iki 12sav  nestuke.gif

O aš pirmą kartą girdžiu apie metforminą. Man neliepė jo vartoti. Kaip kitom?
Ryt važiuoju pas gydytoja. Tikiuosi, kad šį mėn leis bandyt! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekle777 @ 2014 10 15, 23:31)

koki gyd issirinkot?
Atsakyti

As ir pirma karta girdziu apie toki vaista g.gif Purskiami I nosi ir Gonalis...visi mano vaistai ax.gif nu dar paskutine diena kitus susileist pries punkcija....va gryztu is darbo vidurnakciias ir negaliu nueit miegot,kol nepaskaitau,bet ziuriu,kad visos nestukes pleputes pabego is musu skyrelio,tai nebera ka ir skaityti smile.gif reikia eiti gult,ryt vaziuoju skanui,ziuresim ka priauginau.tikiuosi viskas gerai ten pas mane smile.gif
Atsakyti

Na normalu, kad negirdėjai, nes jis ne visoms skiriamas ir ne stimuliacinis. Skiriamas kas turi PKS paprastai, kad pagerint kiaušialąsčių kokybę 4u.gif ir reiktų vartot ne momentiškai, bet bent keletą mėnesių iki IVF
Atsakyti