Na as jau namucius. Ispunktavo man tik tris. Liudna. Ryt pasakys ar bus ka sodinti.kazkaip rankos nusvyro.
QUOTE(milanija @ 2014 10 20, 19:33)
Sveikos,
Ka gi pas mane vistik sirdele plake kairej pusej
esu jau po laparoskopijos....Vel lendu i pogrindi...Pavasario gal startuosim dar karta su IVF.O kol kas visoms sekmes linkiu sugaut savo pumpurelius.... 

Oi kaip liudna milanija

Sveikos, merginos,
Esu tyli šio skyrelio skaitytoja jau nemažai metų (labai retai čia parašau). Labai pasidžiaugiu kam pavyksta, liūdžiu kam ne... pati tuo keliu einu jau ne vienerius metus (6 IUI, 2 IVF deja be rezultatų) Problemos pas abu PKS ir grikiai prasti. Tad norėjau paklausti ar galima vyrui gerti Tribulus extract, Kordicepsą (kapsulėm) ir Maca visus kartu? Ar geriau tik kažkuriuos vienus, ar iš viso kažką kito. Šių dar nebandėme, tai galvoju gal nors kažkiek padėtų.
Dėkoju už atsakymus
Esu tyli šio skyrelio skaitytoja jau nemažai metų (labai retai čia parašau). Labai pasidžiaugiu kam pavyksta, liūdžiu kam ne... pati tuo keliu einu jau ne vienerius metus (6 IUI, 2 IVF deja be rezultatų) Problemos pas abu PKS ir grikiai prasti. Tad norėjau paklausti ar galima vyrui gerti Tribulus extract, Kordicepsą (kapsulėm) ir Maca visus kartu? Ar geriau tik kažkuriuos vienus, ar iš viso kažką kito. Šių dar nebandėme, tai galvoju gal nors kažkiek padėtų.
Dėkoju už atsakymus

Sveikos,
esu jau po laparoskopijos....Vel lendu i pogrindi...Pavasario gal startuosim dar karta su IVF.O kol kas visoms sekmes linkiu sugaut savo pumpurelius.... 

milanija...

Papildyta:
QUOTE(simeja @ 2014 10 20, 20:04)
Sveikos, merginos,
Dėkoju už atsakymus
Dėkoju už atsakymus

tikrai tikrai galima ir labai naudinga

QUOTE(Edena @ 2014 10 20, 21:06)
Papildyta:
tikrai tikrai galima ir labai naudinga

Ačiū, mėginsim pirkti. Kol kas dar LT planuojam.
Džiaugiuosi, kad jums pavyko

QUOTE(simeja @ 2014 10 20, 20:11)
aciu

Labas vakaras visoms
Siandien tyre kiaus. praeinamuma...sake viskas tvarkoj, viskas praeinama ir jokiu problemu
taip nuramino...Kalbejau su gydytoju, sake si cikla stebesim kaip auga derlius naturaliai, palygins dienu begy, paziures kas kaip ir nuo kitu mmm IVF.
Kaip ir visos matyt... ir labai laukiu ir nerimauju.. Vis skaitau, skaitau temute, Jusu diskusijas ir suprantu, kad nieko as nezinau ir nesuprantu dar...
Bet matau kaip Jus graziai dragaujat ir patariat vienos kitoms, tai ramiau pasidaro, kad pasiklaust galesiu, taip pat kaip Rute sako, visada daktaro galima klaust...

Siandien tyre kiaus. praeinamuma...sake viskas tvarkoj, viskas praeinama ir jokiu problemu

Kaip ir visos matyt... ir labai laukiu ir nerimauju.. Vis skaitau, skaitau temute, Jusu diskusijas ir suprantu, kad nieko as nezinau ir nesuprantu dar...

Bet matau kaip Jus graziai dragaujat ir patariat vienos kitoms, tai ramiau pasidaro, kad pasiklaust galesiu, taip pat kaip Rute sako, visada daktaro galima klaust...
Mercuria labai smagu kad jungies prie mūsų
as ir tikrai nedaug dar zinau apie visa sita, taciau cia tikrai yra paneliu, kurios jau kaip specai ir labai gelbeja savo patarimais

Sveikos,

QUOTE(__777__ @ 2014 10 21, 06:20)
Mercuria labai smagu kad jungies prie mūsų
as ir tikrai nedaug dar zinau apie visa sita, taciau cia tikrai yra paneliu, kurios jau kaip specai ir labai gelbeja savo patarimais 

Aciu __777__ !!!
o tu nuo siandien Cetrodine leidies? Beje, skaiciau del hiperstimuliacijos ir vakar dar gydytojo paklausiau bendram isivaizdavimui, tai kaip ir Edena sake, nieko baisaus ten nera ir nereiktu stresuot. Tai viskas bus

LaiLa25 skaiciau tavo pasisakyma.. nepergyvenk taip, viskas bus gerai

Kazkieno zmona neliudek

kristiana1 kaip tavo foliukai laikos? siandien lyg paskutinis skanas?
simeja sveika

Justuteee labai linkiu, kad pasisektu!! ir negalvok apie tai kad cia paskutinis ar ne paskutinis bandymas, nekelk sau streso.. galvok kad sis bandymas bus paskutinis, bet tik del to, kad pasiseks si kart

Na, o as siandien pas giniu vakare, stebes naturalu cikla, ziures kaip foliai auga... tokia zvalgyba si cikla atliksim, o kita kaip minejau startuosim su IVF... As beje pakeiciau daktara, nes IUI dariaus kitoj klinikoj, vis kazkas man nelb patikdavo ten, tai tas tai anas, o gal prisiskaicius SM man atrode kad jau zinau kaip kas turi but, o man ten nedarydavo visko.. nors pradzioj atrode labai viskas puiku...bendravo labai, atrasinejo i meilus ir pan.. tik veliau supratau, kad as cia pati visko nuolat klausineju ir man nepasako visko zmoniskai... kai rasau ar skambinu ir klausiu ee o ne bus per velu? neperaugs foliai.. tada sako, ok ateik i klinika, suleisim, padarysim.. Tai va, nusprendziau pakeist gydytoja ir nauja pradzia su IVF.
QUOTE(Mercuria @ 2014 10 20, 22:08)
Labas vakaras visoms
taip nuramino...Kalbejau su gydytoju, sake si cikla stebesim kaip auga derlius naturaliai, palygins dienu begy, paziures kas kaip ir nuo kitu mmm IVF.

Man čia toks kvailas klausimas iškylo: o kam tirti kiaušintakių praeinamumą prieš IVF?
O dėl to, kad mažai žinai - per daug nepergyvenk, svarbu, kad gydytoja žinotų

Sėkmės

Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2014 10 20, 19:13)
Sveikos... Pasisakysiu ir as.. Siandien apziurejo derliu tai kiekvienoj kiausidej suskaicuavo bent po 20 foliu
sumazino gonal iki 100 ir Cetrodine nuo ryt leistis. Kadangi via dar laabai gausiai kraujuoju israse dezaminooksitocino. Gyd sake jeigu pavyks ka ispunktuoti tai saldys, svieziu nesodins
Man til dabar name toks klausimas iskilo, saldo blastutes at kiausialastes?

Man til dabar name toks klausimas iskilo, saldo blastutes at kiausialastes?
Sveika

Šaldys embrioniukus trijų dienų ar blastocistas - dėl to jau reikės kalbėti su embriologu ir gydytoja. Bet kadangi pas tave hiperstimuliacija - iš pradžių reikės, kad tavo organizmas po jos atsigautų, gal net kokį gydymą tau paskirs, o po to, kai atsistatys tavo organizmas - tada jau sodins emrioniukus