Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 09, 14:53)
Aš irgi įsimečiau į tą skaičiuoklę skaičiukus šiandien  tongue.gif

Na man šiandien yra 9 DPI, pirmas HCG buvo 7 DPI, sodino dviejų parų embrioniukus.

Aš nebestresuoju ir nebepergyvenu, kaip lemta, taip ir bus. Bet man šiandienos skaičius daugiau vilties davė, negu pirminis. Šiaip visai gali būti, kad jie (ar jis) tą dieną tik tik implantavosi, tai tada išeina, kad tie skaičiai kaip ir pateisinami. Nežinau  blush2.gif

Ačiū, Edena (ir visos visos mergytės, kurios būnat kartu) už palaikymą. Visoms  4u.gif

O kaip Edeniuk tavo pilvuzas? Kokių naujienų gal yra?  ax.gif

Nuojautan tiesiog per anksti pasitestavai manau. PAS mus tik kai blastutes ideda liepia testuotis 10 dpi, t.y 15 DPO! O su dvieju dienu tada reiktu dar keliom dienom veliau. Taip kad kantrybes ir viskas turetu but gerai . Skaiciukai dvigubinasi pagal plana mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 09, 17:31)
Pirma dukryte IVF pagalba. Pasiseke is karto is pirmo karto. Kitos dvi naturaliu budu ir labai greitai. As pagimdydavau ir uz 9 menesiu pastodavau, kai ateidavo mmm ir taiip su abiem. tarp mergaiciu tik 18 menesiu skirtumas  wub.gif  is tikro labai laiminga esu kad 3 turiu dukrytes, jeigu ne jos tai man dar sunkiau butu. Cia didele paguoda

Super wub.gif nerealiai pasisekė 4u.gif
Tad dabar tikrai negali paleist vilties, nes esi jau ne kartą gimdžius bei dabar kabinosi, nors ir nesivystė...
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 09, 15:16)
o is tikro labai tikejau pradzioje kad pavyks, nes ir pozymiai ir nestumo testai rode teigiamus ryskiausius prajeus lygiai savaitei po isodinimo. Pas mane jeigu budavo nestumas tai iki galo o dabar, kazkaip likimo pasijuoke is musu verysad.gif

Evelina, uzjauciu 4u.gif Gamta yra gamta, kartais labai ziauri. Na bet is visko ka pasakoji suprantu kad pastoti broblemu neturi, tai sulauksit leliuko. O kol lauksi, megaukis trimis kurios jau yra 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz paguodziancius zodzius wub.gif Bandysiu surast jegu ir tekijimo. Gal dar karta kada nors pabandysiu, tik nezinau kada. Is tikro metai bega, juk man 36, todel reikia dar paskubeti. Turbut apsiramint ir laukt. Ir dar kruva tyrimu pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 09, 16:09)

Labai gaila verysad.gif , bet nenuleiskyt ranku galite pastot, bandykit dar wub.gif

Nuojauta
Skaiciukai auga, gal velyva implantacija wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Padėkit. Labai reikia Intralipid 20% infuzinė emulsija 100ml.
Gal turit? Gal žinot, kur gaut Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 09, 15:25)
Ačiū  4u.gif  Savaitgaliai prabėga greitai, daug greičiau, nei darbo dienos, todėl, manau, tikrai sulauksiu ramiai.

Žinok, man gydytoja sakė darytis 10 dieną, taip kad nieko gero aš ir tą 10 dieną nepamatyčiau, BET man vaistai iki sekmadienio yra tik, pirmadienio ryte PRIVALAU žinoti ar reikia pratęsti vaistus, aš dar gal šeštadienį nulėksiu iki santariškių...Nes atsakymas dažniausiai būna tik apie 14 valandą, o aš nesu tikra, kada ji galės mane priimti pirmadienį, arba bent paprašyti, kad kita gyd. man vaistų išrašytų...

Dar Geromedoje gali sestadieni is ryto pasidaryti, bus atsakymai ta pacia diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 09 spalio 2014 - 20:58
Nuojauta
Skaiciukai auga, gal velyva implantacija wub.gif
[/quote]

Aš taip tikiuosi.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 09, 21:58)
Dar Geromedoje gali sestadieni is ryto pasidaryti, bus atsakymai ta pacia diena.

O kokia ten kaina?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 09, 21:14)

Aš taip tikiuosi.... ax.gif
Papildyta:
O kokia ten kaina?

Neatsimenu tiksliai, bet maziausia Vilniuje anksciau buvo, iki 30lt

Beje man 7dpo buvo 4 hcg, o 9 dpo - 8! Tai jei ir pas tave dideja skaiciukai, yra tikrai nemazai vilties! Juk cia ir nedaug skiriasi nuo dpi, nes kol ten apsivaisina, kol pataiko ta ovuliacija, kol nukeliauja i tinkama vieta, ziurek ir bus vienodai ar dpo ar dpi smile.gif taip, kad darykis sestadieni! Man dar po dvieju dienu jau buvo virs 60, o tada jau bus kur kas aiskiau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 09 spalio 2014 - 22:43
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 10 09, 20:27)
Aciu mergaites uz paguodziancius zodzius  wub.gif  Bandysiu surast jegu ir tekijimo. Gal dar karta kada nors pabandysiu, tik nezinau kada. Is tikro metai bega, juk man 36, todel reikia dar paskubeti. Turbut apsiramint ir laukt. Ir dar kruva tyrimu pasidaryt.

Nelabai susigaudau,tai jus bandet dabar IVF vel darytis?Bet gi raset kad naturaliai pastojot du kartus....Nebenorit laukti,gal leliukas ir taip jums gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 09, 23:34)
Neatsimenu tiksliai, bet maziausia Vilniuje anksciau buvo, iki 30lt

Beje man 7dpo buvo 4 hcg, o 9 dpo - 8! Tai jei ir pas tave dideja skaiciukai, yra tikrai nemazai vilties! Juk cia ir nedaug skiriasi nuo dpi, nes kol ten apsivaisina, kol pataiko ta ovuliacija, kol nukeliauja i tinkama vieta, ziurek ir bus vienodai ar dpo ar dpi smile.gif taip, kad darykis sestadieni! Man dar po dvieju dienu jau buvo virs 60, o tada jau bus kur kas aiskiau!

Jo-jo, darysiu šeštadienį, nes pirmadienį iš pačio ryto tada reikės gaudyti gydytoją, crynonas tik iki sekmadienio pas mane...

Tai kaip tau tas nėštumas baigėsi, ar sėkmingai?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 10, 07:31)
Jo-jo, darysiu šeštadienį, nes pirmadienį iš pačio ryto tada reikės gaudyti gydytoją, crynonas tik iki sekmadienio pas mane...

drinks_cheers.gif sestadieni lauksim skaiciuku ax.gif 4u.gif linkiu gero ugtelejimo wub.gif
Atsakyti