Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Ar siandien tau pasimatymas Edenut? Nesumaisiau? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 10, 08:18)
Ar siandien tau pasimatymas Edenut? Nesumaisiau?  bigsmile.gif  4u.gif

Taip taip burbuliacija wub.gif siandien po pietu, pasipuosiau jau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 spalio 2014 - 08:37
QUOTE(Edena @ 2014 10 10, 09:37)
Taip taip burbuliacija wub.gif  siandien po pietu, pasipuosiau  jau biggrin.gif  biggrin.gif

Hi-hi, kasas susipynei? mirksiukas.gif Būtinai grįžk ir pasipasakok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 10 spalio 2014 - 09:04
QUOTE(Edena @ 2014 10 10, 08:37)
Taip taip burbuliacija wub.gif  siandien po pietu, pasipuosiau  jau biggrin.gif  biggrin.gif

Maladiec biggrin.gif pavyzdinga mama pioneer.gif flirt.gif
Butinai gryzk pasipasakot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 10, 07:31)
Jo-jo, darysiu šeštadienį, nes pirmadienį iš pačio ryto tada reikės gaudyti gydytoją, crynonas tik iki sekmadienio pas mane...

Tai kaip tau tas nėštumas baigėsi, ar sėkmingai?

Tikrai sekmingai, turiu dabar 1,9 m padauza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 10, 08:40)
Hi-hi, kasas susipynei?  mirksiukas.gif  Būtinai grįšk ir pasipasakok  4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 10, 08:50)
Maladiec  biggrin.gif  pavyzdinga mama  pioneer.gif  flirt.gif
Butinai gryzk pasipasakot  drinks_cheers.gif

hihihi.gif stengiuos nuo pirmu dienu biggrin.gif biggrin.gif Butinai sugrisiu, as dar cia apskritai paaikyresiu kol visos PUPO i pilvuzes iseisim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 10, 09:57)
Tikrai sekmingai, turiu dabar 1,9 m padauza smile.gif

Uuulaalaaa smile.gif Super... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 10 10, 10:02)
hihihi.gif stengiuos nuo pirmu dienu  biggrin.gif  biggrin.gif  Butinai sugrisiu, as dar cia apskritai paaikyresiu kol visos PUPO i pilvuzes iseisim  bigsmile.gif

Prašyčiau visas PUPO surinkti ir išsivesti į kitą temą nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.Pakomentuokit prasau mano situacija,Siandien 8cd bet vis dar teplioju rudai, labai jau sunkiai issivalo man po sirgimo.Kazin ar cia gerai?Siandien antra diena kaip leisiuos Gonali ir kazkaip nerimauju.Seip visad man taip budavo, bet kai jau ruosiuos tam dalykui, gal cia negerai verysad.gif
Atsakyti
Burbuliacija thumbup.gif zinojau, jauciau kad si karta bus geru ziniu bigsmile.gif fantastika bigsmile.gif nuosirdziausi, dideliausi sveikinimai wub.gif maze papa ciulpia, sedziu sunku nulaikyti ja is to dziaugsmo bigsmile.gif pamazu ir pas jus gyvenimas verciasi aukstyn kojom biggrin.gif pamenu ta diena labai ryskiai kai pirma karta pamaciau II ir po to seke hcg su graziais skaiciukais :-)
Atsakyti
Sveikutes, siandien po pietu pridaviau pakartotinai kraujuka del hcg , siandien bus praeje 4 dienos po pirmojo patikrinimo. Na ir dar del sventos ramybes pasidariau ir progesterona, kad zinociau, kad padariau viska kas geriausia 4u.gif

Taip neramu, puse 6 suzinosiu atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 10, 15:44)
Sveikutes, siandien po pietu pridaviau pakartotinai kraujuka del hcg , siandien bus praeje 4 dienos po pirmojo patikrinimo. Na ir dar del sventos ramybes pasidariau ir progesterona, kad zinociau, kad padariau viska kas geriausia  4u.gif

Taip neramu, puse 6 suzinosiu atsakyma  rolleyes.gif

laikau kumstukus 4u.gif

o as dar viena testa gadinau,vel nieko. taip liudna sirdy.. be proto noriu dar vieno leliaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2014 10 10, 16:58)
Sveikos, merginos,gal kuriai reikia Crinone?Man nebereikės.Yra be vieno vieneto dėžutė.t.y14vnt.-200Lt.Pirkta Rygoj prieš 2savaites.

jei Kaune as paimciau, jei kituose mietsuose gal kam bus patogiau smile.gif

Na merginos pakomentuokit, nes as tu skaiciu nesuprantu blush2.gif

11 dpi buvo 103, 4
siandien 15 dpi hcg 891.9
na ir tuo paciu pasidariau progesterona tai jis sake daugiua nei 190.8

aciu pakomentuosianciom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti