Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(neinzy @ 2014 10 13, 15:27)

bet tai kokie virtuviniai  wub.gif  kaip noreciau tokiu sviecianciu langeliu  wub.gif tik,kad pas mane horizontaliai dureles pakabintos, tai trecias aukstas su langeliais tikriausiai butu "pereboras"  g.gif

Pagal "padarytus" objektus, buitinę techniką, langus ir pan. spėju, kad meistrelis pigus nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 13, 12:37)
Sveikinu su įkurtuvėmis  4u.gif . Linkiu, kad nauji namučiai ir būtų ta vieta, kur išties jauku sugrįžti, kur įžengus apgaubia gerumas, šiluma  smile.gif .

aciu 4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 13, 12:53)
800 plius dazai.. ziurint, koks baldininkas ax.gif Manau, kad uz 1000 padarytu rolleyes.gif

zinok grysiu paabejoti, musu temos baldininkas tikrai neapsiimtu, mums tik su 2 stalciais ant kojeliu ir tai 1500 mokejom, sake dabar tokiu kainu nebetures, be 2000 net nekalbes unsure.gif

QUOTE(dives @ 2014 10 13, 13:03)
Pupukai, sveikinimai su įkurtuvėmis, arkliukai...va čia tai dalykas thumbup.gif

4u.gif aciu

QUOTE(femme @ 2014 10 13, 14:57)
Prie Jūsų namų stiliaus šitas mano akims idealus cool.gif ir dizainas nenuvalkiotas, nenupigintas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dėkui neinzy

peržiūrėjau Ikea įdėmiau , radau kelis smagių spalvų baldelius

galvoju dukros kambariui paimt.. ji pamišusi dėl mėlynos spalvos doh.gif
user posted image
bet yra tik tokia didelė komoda ir mažesnė spintukė.. galvoju kokios spalvos baldelius prie jų derint g.gif baltus, o gal su pilkai ruda g.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 15:38)
, musu temos baldininkas tikrai neapsiimtu, mums tik su 2 stalciais ant kojeliu ir tai 1500 mokejom

O man keista, kad LT vis mėgstama lyginti vienetinių, pagal užsakymą darytų baldų ir tokios IKėjos kainos doh.gif

Pirk už 700, dažyk, gausi abejotinos kokybės baldus su po kelių mėnesių klibančiais stalčiais ir išlūžusiais mechanizmais.. O atgailėk tiek pat ir džiaugsies daiktu, padarytu pagal tavo norus, o ne "pasaulinio dizaino". Dėl bendro išsilavinimo apžiūrėjau daiktus, kurie ilgiau stovi ekspozicijoje - vaizdelis liūdnas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 spalio 2014 - 14:55
QUOTE(femme @ 2014 10 13, 14:33)
Pagal "padarytus" objektus, buitinę techniką, langus ir pan. spėju, kad meistrelis pigus nebus biggrin.gif

ir meistrelis ir kainos zinomos smile.gif , labiau baugina pasakyti vyrui, kad horizontalias spinteles su visais super duper mechanizmais mesim lauk ir kabinsim vertikalais su langeliais lotuliukas.gif beveik buvau uzsisakius trecia "auksta" virs spinteliu- bet susilaikiau (tiksliau meistras pavede ir aciu D.)..

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 13, 14:46)
dėkui neinzy

peržiūrėjau Ikea įdėmiau , radau kelis smagių spalvų baldelius

galvoju dukros kambariui paimt.. ji pamišusi dėl mėlynos spalvos  doh.gif
bet yra tik tokia didelė komoda ir mažesnė spintukė.. galvoju kokios spalvos baldelius prie jų derint  g.gif baltus, o gal su pilkai ruda  g.gif

mano akimis ta komoda prie betko tinka- pati sau grazi biggrin.gif tik vat ir vel- pusis.. turiu batu deze hemnes- nu labai jautri... nors kiti sako taip dar graziau- matosi,kad daiktas gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 15:38)
aciu  4u.gif
zinok grysiu paabejoti, musu temos baldininkas tikrai neapsiimtu, mums tik su 2 stalciais ant kojeliu ir tai 1500 mokejom, sake dabar tokiu kainu nebetures, be 2000 net nekalbes  unsure.gif
4u.gif aciu
drinks_cheers.gif

Tai gi ne jis vienas yra. Puikiu baldininku yra provincijoj, tik dizaina reikia nukreipt ir padarys, ko tik nori. Nelyginkim Vilniaus baldziaus su Skuodu ir pan. rolleyes.gif
Laukiu, kada man atves komoda, tik ji didele, tai kaina atitinkama..

Kokiais kilimais dziaugiates? Maniau, kad bus vienas is tu maloniuju rinkimu - kilimai, uzuolaidos.. tipo jau desertas, bet kai pradedi ziureti.. jau viska uk amazona praverciau.. grazu, kas virs 1000 sv. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 10 13, 15:57)

mano akimis ta komoda prie betko tinka- pati sau grazi  biggrin.gif tik vat ir vel- pusis.. turiu batu deze hemnes- nu labai jautri... nors kiti sako taip dar graziau- matosi,kad daiktas gyvena  biggrin.gif

mano vaikai sugebės užmušt bet kokius baldus smile.gif vienok kaip tik šios serijos baldus čiupinėjau pas gimines savaitgalį.. kad ir kaip skeptiškai buvau nusiteikus, bet baldukai pas juos gyvi sveiki ir visai gerai atrodantys po kelių metų naudojimo ( trys vaikai 3 -9 metų!) pas juos rusvi baldukai, tai ant jų kai kur įbrėžimai matosi , bet tikrai vaizdo negadina .. išties lyg duoda šarmo savotiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 13, 15:50)
O man keista, kad LT vis mėgstama lyginti vienetinių, pagal užsakymą darytų baldų ir tokios IKėjos kainos doh.gif

as tai nelyginau, tiesiog bandziau jai papasakoti, kad tokiomis kainomis meistrai vienetiniu baldu nedaro, nera ka cia pyktintis 4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 13, 16:02)
Tai gi ne jis vienas yra. Puikiu baldininku yra provincijoj, tik dizaina reikia nukreipt ir padarys, ko tik nori. Nelyginkim Vilniaus baldziaus su Skuodu ir pan.  rolleyes.gif

na man asmeniskai, tai virtuve tokia kaina jis vienintelis pasiule, tai kodel as tureciau nelyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 16:11)
na man asmeniskai, tai virtuve tokia kaina jis vienintelis pasiule, tai kodel as tureciau nelyginti  g.gif

Tai gal labiau grazi isimtis ax.gif
Vis tik kainos Lietuvoje skiriasi pagal regionus, tiek privaciam, tiek valstybiniam sektoriuje. Pradedant maisto produktais, baigiant NT. Todel ir rasiau globaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 10 13, 12:31)
Rozeciu nebuvo ten. Nu gi nuejau i dukros kambary, tai ten kur rasomasis stalas irgi virs stalo rozetes kelios (tv uzdengia) ir prie zemes kitame sone po stalu rozeciu blokas, tai ten net keturios, kam ten tiek reikia? Miegamajame irgi priesais lova rozetes televizoriui padarytos aukstai, bet net neiscentruota pagal lovos centra  blink.gif
Nu tikrai idomiai cia sudeliojo  doh.gif Gal taip universitete mokina  lotuliukas.gif

man asmeniskai tv turi buti padetas (geriau pakabintas) tokiame aukstyje, kad as patogiai atsilosusi ziureti galeciau, o ne akis i zeme nudelbus doh.gif .
Kokiame aukstyje tv turi buti, tokiame ir rozetes pas jus isvestos, ko jus norite?

QUOTE(neinzy @ 2014 10 13, 14:27)

man vis mistika, kaip jie tuos langus valo  g.gif

gi su kopeciom, o zinant, kad anglai ne is valyvuju, tai jiems tas valymas jokiu problemu nesudaro biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 16:11)
as tai nelyginau, tiesiog bandziau jai papasakoti, kad tokiomis kainomis meistrai vienetiniu baldu nedaro, nera ka cia pyktintis  4u.gif

Oi, nenorėjau, kad nuskambėtų kaip piktinimasis blush2.gif Tiesiog norėjau pridurti prie jūsų pasakymo, kad absoliučiai normalu negauti vienetinio daikto ikėjinėm kainom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 10:32)

mes JAU namie  wub.gif

Su įkurtuvėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti