QUOTE(vida777 @ 2014 10 13, 16:20)
man asmeniskai tv turi buti padetas (geriau pakabintas) tokiame aukstyje, kad as patogiai atsilosusi ziureti galeciau, o ne akis i zeme nudelbus

.
Man labai geras tv aukstis, i zeme tikrai neziuriu

Akiu lygyje yra apatinis remas, i ekrana ziurit akis reikia pakelti, o ne nuleisti
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 10 13, 14:18)
Žinoma, žinoma... Bet tas rozetes perkelti tikrai nėra labai sudėtinga. Aišku, prisidės kiek darbelio, šiek tiek dulkių, bet jei sienos tose vietose netapetuotos, tai tikrai ne tragedija. Galvoju, kad reikėtų iškart pasidaryti viską kaip reikiant, nes paskui laikui bėgant priprasit ir nebesinorės nieko keisti... o vaiizdelis vistiek pagadintas bus

.
O kad po stalu 4 rozetės, tai nieko keisto

. Aš pas save darbo kambary po 5 rozetes numačiau, + viena kompiuterinė, + viena TV. Vaikų kambariuose po stalais - po 3 rozetes, po + 1 kompiuterinę. Žinokit tokiose vietose geriau daugiau, nei mažiau, kad nereiktų paskui prailgintuvų tiesti ant grindų

.
Reiktu su vyru pakovot del rozeciu perkelimo, jis tai is vis bedos neizvelgia
O del rozeciu po stalu, aisku valgyt nepraso, dukra kol kas tik ju nenaudoja nei vienos. Telefona ir plancete kraunasi kitoje sienoje prie lovos esancioje rozeteje, tai tos keturios po stalu dar laukia savo eiles
QUOTE(femme @ 2014 10 13, 14:57)
Prie Jūsų namų stiliaus šitas mano akims idealus

ir dizainas nenuvalkiotas, nenupigintas.
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 15:38)
Aciu, merginos, uz patarimus