Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 13, 10:17)
dėkui labai už info  drinks_cheers.gif o kur tokių pirkt? įdomi ir kaina.. gal ji kosmosinė ir labiau apsimoka baldą šlifuot smile.gif

Patys dazai 1 litras 18.95£, vasko 500ml 8.95 £. siuntimas uk ~8£. Lietuvoje kiek zinau lyg ir nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 13 spalio 2014 - 11:42
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 10:32)
mes JAU namie  wub.gif

Sveikinu su įkurtuvėmis 4u.gif . Linkiu, kad nauji namučiai ir būtų ta vieta, kur išties jauku sugrįžti, kur įžengus apgaubia gerumas, šiluma smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 13, 12:28)
pas baldininka tikrai neprasisuksi su 700 smile.gif

beje aciu merginos uz sveikinimus  wub.gif jausmas nerealus, atsikeliam syryt, pro virtuves langa ans sekancios kalvos 20 arkliuku ganosi  wub.gif

Arkliukai thumbup.gif

800 plius dazai.. ziurint, koks baldininkas ax.gif Manau, kad uz 1000 padarytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 13, 12:53)
Arkliukai thumbup.gif

800 plius dazai.. ziurint, koks baldininkas ax.gif Manau, kad uz 1000 padarytu rolleyes.gif

Pupukai, sveikinimai su įkurtuvėmis, arkliukai...va čia tai dalykas thumbup.gif

neapsimoka tikrai dažyt, nebent tai teikia didžiulį malonumą, aš už 2-jų nedidelių komodų nudažymą sumokėjau 200Lt, plius dažai 130, buvo paruošta jau mano dažymui, šveist jam nereikėjo, man tai čia labai brangu pasirodė, tik tiek, kad aš nemėgstu dažyt, buvau priversta prašyt žmogaus tą darbą dirbančio
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 13, 13:03)
Pupukai, sveikinimai su įkurtuvėmis, arkliukai...va čia tai dalykas thumbup.gif

neapsimoka tikrai dažyt, nebent tai teikia didžiulį malonumą, aš už 2-jų nedidelių komodų nudažymą sumokėjau 200Lt, plius dažai 130, buvo paruošta jau mano dažymui, šveist jam nereikėjo, man tai čia labai brangu pasirodė, tik tiek, kad aš nemėgstu dažyt, buvau priversta prašyt žmogaus tą darbą dirbančio

aš pati tikrai nusidažyčiau , nematau tame bėdos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 13, 08:18)
Kas belieka. Bet dizainerė matyt iš tų kur "labai mėgstu interjerą, galiu padėt nebrangiai įsirengt namučius"...
Rozetės, kur ten tas TV ir bebūtų, daromos pažeme, virš plintuso. Tada nereiktų sukt galvos dėl TV vietos, nes jas uždengtų komoda.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 13, 09:00)
Itariu, kad cia namo statytojai jas taip sudeliojo g.gif Bet normali dizainere butu patarus keisti ju vieta, t.y. auksti.

Rozeciu nebuvo ten. Nu gi nuejau i dukros kambary, tai ten kur rasomasis stalas irgi virs stalo rozetes kelios (tv uzdengia) ir prie zemes kitame sone po stalu rozeciu blokas, tai ten net keturios, kam ten tiek reikia? Miegamajame irgi priesais lova rozetes televizoriui padarytos aukstai, bet net neiscentruota pagal lovos centra blink.gif
Nu tikrai idomiai cia sudeliojo doh.gif Gal taip universitete mokina lotuliukas.gif
Beja, pati dizainere tikrai ne is pigiuju ir net ne su vienu ir ne dviem aukstaisiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 10 13, 13:31)
Nu tikrai idomiai cia sudeliojo  doh.gif Gal taip universitete mokina  lotuliukas.gif
Beja, pati dizainere tikrai ne is pigiuju ir net ne su vienu ir ne dviem aukstaisiais  g.gif

Tai patiems reikėjo elektros išdėstymo projektą persižiūrėti - kas geriau gali žinoti, kur ko Jums gali reikėti. O kai daro pagal standartus, tai ir gaunasi pievos visokios. Bet tas rozečių iškėlimas ties TV tikrai nelogiškas dalykas blink.gif . Suprasčiau, jei planuojamas kabinamas TV, tada jos aukščiau turėtų būti, kad TV uždengtų, o dabar doh.gif ...
Aš pati savo namo el. projektą braižiau, viską tikrinom, kai darė, ir tai sugebėjo kliurkų kai kur pridaryt doh.gif.
Du aukštieji - nebūtinai yra rodiklis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 spalio 2014 - 12:47
Bet kaip sunku rast grazu laikrodi, lietuviskuose puslapiuose visiskai nieko nera, o is UK perziurejau ne viena tukstanti ir tik kelis normalesnius varijantus radau. Jusu teismui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė...: 13 spalio 2014 - 13:00
QUOTE(Juodai @ 2014 10 13, 13:45)
Tai patiems reikėjo elektros išdėstymo projektą persižiūrėti - kas geriau gali žinoti, kur ko Jums gali reikėti. O kai daro pagal standartus, tai ir gaunasi pievos visokios. Bet tas rozečių iškėlimas ties TV tikrai nelogiškas dalykas  blink.gif . Suprasčiau, jei planuojamas kabinamas TV, tada jos aukščiau turėtų būti, kad TV uždengtų, o dabar doh.gif ...
Aš pati savo namo el. projektą braižiau, viską tikrinom, kai darė, ir tai sugebėjo kliurkų kai kur pridaryt  doh.gif.
Du aukštieji - nebūtinai yra rodiklis...  ax.gif

Taip, gyveni zmogus ir mokaisi. Labai skubejom isirengti, nes nescia buvau, norejom, kad su leliuku jau i naujus namus ateitumem wub.gif Dar ir pirmi namai, tikrai nezinojom kur ten tos rozetes turi buti, tiesiog pasitikejom dizainere. O tv ir planavome kabinti, gal del to tos rozetes taip aukstai g.gif Na pirmas blynas tiesiog toks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 10 13, 14:08)
Taip, gyveni zmogus ir mokaisi.

Žinoma, žinoma... Bet tas rozetes perkelti tikrai nėra labai sudėtinga. Aišku, prisidės kiek darbelio, šiek tiek dulkių, bet jei sienos tose vietose netapetuotos, tai tikrai ne tragedija. Galvoju, kad reikėtų iškart pasidaryti viską kaip reikiant, nes paskui laikui bėgant priprasit ir nebesinorės nieko keisti... o vaiizdelis vistiek pagadintas bus blush2.gif .
O kad po stalu 4 rozetės, tai nieko keisto smile.gif . Aš pas save darbo kambary po 5 rozetes numačiau, + viena kompiuterinė, + viena TV. Vaikų kambariuose po stalais - po 3 rozetes, po + 1 kompiuterinę. Žinokit tokiose vietose geriau daugiau, nei mažiau, kad nereiktų paskui prailgintuvų tiesti ant grindų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 10 13, 13:49)
Bet kaip sunku rast grazu laikrodi, lietuviskuose puslapiuose visiskai nieko nera, o is UK perziurejau ne viena tukstanti ir tik kelis normalesnius varijantus radau. Jusu teismui  4u.gif

user posted image

Prie Jūsų namų stiliaus šitas mano akims idealus cool.gif ir dizainas nenuvalkiotas, nenupigintas.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 11, 14:15)
Šiandien neiškenčiau susidėliojau savo plytkas prie tambūro durų . Man gražu smile.gif
user posted image

nu labai wub.gif

QUOTE(vida777 @ 2014 10 11, 20:52)
Kaip pavydziu anglams i isore atsidarinejanciu langu - nei problemu su uzuolaidom, nei su zaliuzem nebutu, tik su valymu ir lauko roletais mastau.gif . O pas ka vieno auksto namas ir be roletu - tiesiog idealu!
dabar matosi, kokia is tikruju nuostabi duru spalva ir plyteles grazios  wub.gif .

man vis mistika, kaip jie tuos langus valo g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 13, 09:29)
parašyta, kad dengta skaidriu akriliniu laku .. turbūt reikėtų šveist  g.gif

sveisti ir dazyti 4u.gif manau uztenka gerai pavirsiu pasiausti +gruntas ir dazai 4u.gif tik ji pusine - tai kiekvienas barkst pasilieka doh.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 13, 11:53)

na jei rasite koki baldininka kuris uz 1000 tokia padarys- duokit zinoti- turesiu as jam daug uzsakymu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilė... @ 2014 10 13, 12:49)
Bet kaip sunku rast grazu laikrodi, lietuviskuose puslapiuose visiskai nieko nera,

man tai nei vienas... jusu vietoj i tuos "patrintus" as is vis neziureciau, prie tu stikliniu sviestuvu ir blizganciu tapetu man jie kazkaip nelabai... o jus nenorite savo dizaineres paklausti,koki paveiksla ten kabinti- visgi jei moteriske dare visa interjera, tai jai bus lengviau patarti del dekoravimo...
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 12, 19:57)
ieskojau Carera duru ir radau beveik tokia pat kaip jus norit spinta
https://www.facebook...p...e=3

bet tai kokie virtuviniai wub.gif kaip noreciau tokiu sviecianciu langeliu wub.gif tik,kad pas mane horizontaliai dureles pakabintos, tai trecias aukstas su langeliais tikriausiai butu "pereboras" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 13 spalio 2014 - 14:28