Sveikos Mamytes Esamos bei busimos ...

Gal galite man padėti, 30 savaičių budama įšeinu į dektretines nuo 2014 11 28d .Jai dekretines skaiciuojas uz 126 d , Tai jos skaiciuojasi nuo 2014 11 28 dienos iki 2015 04 02 d , ir as gaunu pinigelius uz visas 126d ar issimeta nedarbo dienos ir šventinės dienos ??? Kiek aš logiskai suprantu, begaunu tik daly pinigelių, nes nusiima sventines dienos 6 bei 36 d sawaitgalio. tai man apmoka tik uz 84 d pinigus . Ar aš klystu? ir man apskaiciuoja vidurki kažkokį ir sumoka pinigus ,nesvarbu sventės ir tos dienos savaitgaliu yra ir gaunu pinigus uz 126 d kurias man turi apmoketi uz dekretines .
Ir kitas svarbus Klausymas . 2015 04 02 baigias man dektretines ir nuo 2015 04 03 skaičiuojas vaiko priežiuros atostogos, tai pinigelius už balandzio men man sumokes geguzės men . ar aš pinigėlių isvis negausiu uz balandi ir tik nuo geguzes men skaiciuosis man VPA ir tik liepa gausiu pirma išmoka.
Be to kažką girdėjau jog nuo 2015 m Žada kelti išmokas , Ir lygtais bus 80 proc mokama 1 metais . o Antrais 50 proc. Gal kažką ir jūs girdėjot? Ar Žinot?
Labai pergyvenu kaip čia bus su Eurais tos visos išmokos ir pan .