Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Dabartiniam oram idealus batukai ax.gif
Tsubo ilgaauliai, 41 dydis. Minksta naturali lakuota oda. Matuotas tik vienas batas, nes man dideli, jau nesioju mazesnius wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 spalio 2014 - 09:22
QUOTE(ievakata @ 2014 10 16, 21:36)
Lands end dar turi didesniu dyziu mergytems, bet maniskei nepatiko siu metu spalvos, o ir kaina nedraugiska buvo.

Žiūrėjau, bet nelabai kas į akį krito blush2.gif ax.gif
Atsakyti
ar renkat bloom didžiausiai nuolaidai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faina*faina @ 2014 10 17, 08:38)
Mergaitė pasidalinkit patirtim dėl factory.jcrew dydžių noriu poros kašmyriniu megstukų šiaip nešioju S dydį kažin kokį dydį pas juos rinktis

Būčiau dėkinga

laba 4u.gif

as ir kasmyrinio megztukelio noreciau,bet gi kad kainos ju ziauriai nedraugiskos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 10 17, 10:45)
ar renkat bloom didžiausiai nuolaidai?  4u.gif

renkame,bet nuolaida taikoma tik vyru prekems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2014 10 16, 22:04)
Sveikos,

Mergaites, isduokit paslapti, is kur pigiau uzsakinejat savo mergytems LA sokiu batelius/basutes? O gal kur nors LT pigiau perkat? unsure.gif  Man dvynukems reikia dvieju poru, tai bankrotas, jei uz kazkokius batelius mokesiu po 200-300Lt doh.gif Neaisku net, kada ta sokiu manija praeis lotuliukas.gif

Laba,
Kaune 'Liudmilos salonas' pirkom odines uz 170lt,pigiausias varijantas,koki radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2014 10 17, 11:23)
Laba,
Kaune 'Liudmilos salonas' pirkom odines uz 170lt,pigiausias varijantas,koki radau mirksiukas.gif

Taip čia pigiausias variantas drinks_cheers.gif lyginant su kainom Supadance ir International
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 17, 10:22)
Dabartiniam oram idealus batukai ax.gif
Tsubo ilgaauliai, 41 dydis. Minksta naturali lakuota oda.  Matuotas tik vienas batas, nes man dideli, jau nesioju mazesnius wub.gif
user posted image

Kur pirkote noriu tokiu:)
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2014 10 16, 20:04)
Sveikos,

Mergaites, isduokit paslapti, is kur pigiau uzsakinejat savo mergytems LA sokiu batelius/basutes? O gal kur nors LT pigiau perkat? unsure.gif  Man dvynukems reikia dvieju poru, tai bankrotas, jei uz kazkokius batelius mokesiu po 200-300Lt doh.gif Neaisku net, kada ta sokiu manija praeis lotuliukas.gif

http://www.dancewearsolutions.com/
Atsakyti
mamos, gal galit rekomenduot berniukiškus batus rudeniui vėsiam-žiemai 10-ečiui... nu nerandu, ir dar reikia, kad prie uniformos tiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 17, 10:34)
mamos, gal galit rekomenduot berniukiškus batus rudeniui vėsiam-žiemai 10-ečiui... nu nerandu, ir dar reikia, kad prie uniformos tiktų doh.gif

clarks turi su goretex juodus, bet kaina nuo £50 doh.gif
dar man faini is foto ecco christer su goretex, bet normaliausia spalva yra juoda su rudom juostelem, tik kad padas baltas.

pas maniskius mokykloje batai turi buti visi juodi, iskaitant padus doh.gif aisku cia uk, tai su paprastais turbut atvaikscios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 17, 10:34)

Maniškis Timberland žieminukus turi 4u.gif
Atsakyti