Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(asta1976 @ 2014 10 17, 11:28)
Mergaites,sitas kvapas bus toks pat kaip populiariojo deziko? Nu man taip patiko jo kvapas,kad noreciau ir kvepalus isigyti  biggrin.gif

user posted image
sie tai labai gaivus, vasarinei tokie manau daugiau. 4u.gif
Mergaites,ieskau RL 8.5 dydzio,juodu gal kam nebereikia,gali but ne nauji :)labai laukiu pasiulymu I AZ 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 17, 12:55)
maz teko susidurt su Kickers batais? Jie laikomi kokybiskais?  g.gif
Papildyta:

.... Aš irgi pasisakysiu apie KICKERS batus. Turi abu vaikučiai, labai kokybiški, tvirtos odos nesunešiojami batai, man atrodo ir sunkiai laidūs vandeniui, nebent braidytų baloje, bet pvz. lakstant per rasotą žolę neperšlampa.
Dukrytė dabar išėjus su jais į darželį, sakė labai patogūs. O mažasis nešioja sesers išaugtus, jo dydis UK 8, EU 25, viduje apie 16 cm. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 10 17, 14:19)
.... Aš irgi  pasisakysiu apie KICKERS batus. Turi abu vaikučiai, labai kokybiški, tvirtos odos nesunešiojami batai, man atrodo ir sunkiai laidūs vandeniui, nebent braidytų baloje, bet pvz. lakstant per rasotą žolę neperšlampa.
  Dukrytė dabar išėjus su jais į darželį, sakė labai patogūs. O mažasis nešioja sesers išaugtus, jo dydis UK 8, EU 25, viduje apie 16 cm. ax.gif

super! aciu 4u.gif

Sandrixxx, kaip supratau, siandien namo galesiu tiesiai varyt, be uzsukimo pas tave i svecius biggrin.gif
Atsakyti
SveiKos, sakykit kokia vita guard kaina vaikisku vitaminu is gnld ?
Atsakyti
Ar perka merginos is VS? kokio dydzio eile?
Atsakyti
Aš taipogi esu pirkus dukrytėm Kickers. Basutės pasirodė siauresnei pėdutei, bet labai ir labai kokybiškos. Tarp kitko, pasidairykit MYHABIT išparduotuvėj, aš pirkau ten ir tikrai dažnokai matydavau. O kainos nepasakyčiau, kad labai gasdino bigsmile.gif . Basutes esu pirkus gal už g.gif 23 $.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2014 10 17, 14:02)
SveiKos, sakykit kokia vita guard kaina vaikisku vitaminu is gnld ?

$31,55
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 10 17, 11:52)
Mergaites, nesusirenka J CREW krepsiukas g.gif

Einu žiūrėti smile.gif
Atsakyti
Mergiukai kokia nuolaida sieroj turit? ax.gif
Atsakyti
http://www.anntaylor...faultColor=6290
mergaites prisijunkit prie anntaylor, grazuoliui megztukui duoda nuolaidele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 10 17, 15:45)
Aš taipogi esu pirkus dukrytėm Kickers. Basutės pasirodė siauresnei pėdutei, bet labai ir labai kokybiškos. Tarp kitko, pasidairykit MYHABIT išparduotuvėj, aš pirkau ten ir tikrai dažnokai matydavau. O kainos nepasakyčiau, kad labai gasdino  bigsmile.gif . Basutes esu pirkus gal už  g.gif 23 $.

aciu didelis. Man labai grazus ir tokie vaikiski tie ju batukai, su cinkeliu, atrodo kaip zaisliukai.
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

GUESS
www.ae.com
www.uniqlo.com
www.macys.com
www.bloomindales.com
www.starbucks.com
www.desigual.com
www.columbia.com
ADIDAS
www.loft.com
www.landsend.com