Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaites,sitas kvapas bus toks pat kaip populiariojo deziko? Nu man taip patiko jo kvapas,kad noreciau ir kvepalus isigyti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2014 10 17, 11:28)
Mergaites,sitas kvapas bus toks pat kaip populiariojo deziko? Nu man taip patiko jo kvapas,kad noreciau ir kvepalus isigyti  biggrin.gif

user posted image

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,Ditele 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, nesusirenka J CREW krepsiukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 17, 12:25)
clarks turi su goretex juodus, bet kaina nuo £50 doh.gif
dar man faini is foto ecco christer su goretex, bet normaliausia spalva yra juoda su rudom juostelem, tik kad padas baltas.

pas maniskius mokykloje batai turi buti visi juodi, iskaitant padus  doh.gif aisku cia uk, tai su paprastais turbut atvaikscios  unsure.gif

vis noriu tamstos paklaust biggrin.gif kad jau kalba atejo netiketai biggrin.gif

tamsta gyvenate ant UK zemes, maz teko susidurt su Kickers batais? Jie laikomi kokybiskais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(asta1976 @ 2014 10 17, 12:28)
Mergaites,sitas kvapas bus toks pat kaip populiariojo deziko? Nu man taip patiko jo kvapas,kad noreciau ir kvepalus isigyti  biggrin.gif

user posted image

tualetinis vanduo bus biskeli svelnesnis, ne toks astrus zoliu kvapas, sakyc kvepia tikrai arbacike. Bent man tai toks vasarinis vandeniuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 17, 12:55)
vis noriu tamstos paklaust  biggrin.gif kad jau kalba atejo netiketai biggrin.gif

tamsta gyvenate ant UK zemes, maz teko susidurt su Kickers batais? Jie laikomi kokybiskais?   g.gif
Papildyta:

tualetinis vanduo bus biskeli svelnesnis, ne toks astrus zoliu kvapas, sakyc kvepia tikrai arbacike. Bent man tai toks vasarinis vandeniuks biggrin.gif

Maniskes turi aulinukus,tai labai superiniai batukai,kokybe gera,oda tvirta,nesiojasi gerai. Bet va bateliai nuvyle,nes nosyciu dazai migom nuejo. Bet patogumo tai labai patogus.

Ykisau trigrasi tongue.gif

Vandenux tada man tiks,astriu ir nenoriu,galva sukas nuo ju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1976: 17 spalio 2014 - 11:59
QUOTE(asta1976 @ 2014 10 17, 12:57)
Maniskes turi aulinukus,tai labai superiniai batukai,kokybe gera,oda tvirta,nesiojasi gerai. Bet va bateliai nuvyle,nes nosyciu dazai migom nuejo. Bet patogumo tai labai patogus.

Ykisau trigrasi  tongue.gif

gerai, tada gal galite parasyti dydzius UK, jei matosi ir kiek cm viduje? Nesvarbu, kad ne tokie kaip mano vaiko. Noriu palyginti su duodamais ismatavimais. Jeigu nesudarys jums sunkumu, zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 17, 11:55)
vis noriu tamstos paklaust  biggrin.gif kad jau kalba atejo netiketai biggrin.gif

tamsta gyvenate ant UK zemes, maz teko susidurt su Kickers batais? Jie laikomi kokybiskais?  g.gif

geda prisipazinti, bet neteko pirkti blush2.gif biggrin.gif
as jiems mokyklinius batus perku is next arba clarks, o kitus ecco arba clarks smile.gif

mazajam pvz ecco basutes nepasiteisino, kol maziukas buvo, tai dabar perku tik clarks.
o batai ecco fainuciai, fainesni nei clarks smile.gif
tu kickers teko matyti , bet kazkaip nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 17, 13:01)
geda prisipazinti, bet neteko pirkti blush2.gif biggrin.gif
as jiems mokyklinius batus perku is next arba clarks, o kitus ecco arba clarks smile.gif

mazajam pvz ecco basutes nepasiteisino, kol maziukas buvo, tai dabar perku tik clarks.
o batai ecco fainuciai, fainesni nei clarks  smile.gif
tu kickers teko matyti , bet kazkaip nedaug g.gif

ecco is principo neperku. nesuvokiama kaina. as pati turejau gal niolika ecco batu, nes tipo lygis, bet stebuklo juose tikrai neatradau, nes atradau ir kitu batu uz per puse kainos ir daug stebuklingesniu, tai nesvaigstu biggrin.gif bet vat radau kickers UK. kainos ju labai labai aukstos, ivertinimai irgi labai labai. Noretus suzinot kokia ju tikra kokybe. Tada, kai pati gyvai pirkdavausi UK parduotuvese, vaiko neturejau biggrin.gif ir kickerius maciau bet net minciu nebuvo apie juos dometis biggrin.gif o dabar i ta puse nebevaziuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 17, 11:25)
clarks turi su goretex juodus, bet kaina nuo £50 doh.gif
dar man faini is foto ecco christer su goretex, bet normaliausia spalva yra juoda su rudom juostelem, tik kad padas baltas.

pas maniskius mokykloje batai turi buti visi juodi, iskaitant padus  doh.gif aisku cia uk, tai su paprastais turbut atvaikscios  unsure.gif

man Ecco irgi labai patinka, bet kaina ne doh.gif doh.gif pas mus išvis kosmosą kainuoja unsure.gif
Clarks nebandėm.
pas mus neturi būti juodi, tiesiog uniforma tamsiai mėlyna, tai aišku tamsesnių reiktų g.gif

QUOTE(Ditele @ 2014 10 17, 11:27)
Maniškis Timberland žieminukus turi 4u.gif

aš pernai buvau parsiuntus Timberland, bet man jie kažkaip prie uniforminių kelnių nesižiūri, kažkaip gremėzdiški biškį unsure.gif blush2.gif
o koks pas jus modelis?
ir dar maniškiui žiauriai nepatinka su raišteliais doh.gif doh.gif piktas visas kai raišiot reikia per dieną ne vieną kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 17, 12:11)
ecco is principo neperku. nesuvokiama kaina. as pati turejau gal niolika ecco batu, nes tipo lygis, bet stebuklo juose tikrai neatradau, nes atradau ir kitu batu uz per puse kainos ir daug stebuklingesniu, tai nesvaigstu biggrin.gif bet vat radau kickers UK. kainos ju labai labai aukstos, ivertinimai irgi labai labai. Noretus suzinot kokia ju tikra kokybe. Tada, kai pati gyvai pirkdavausi UK parduotuvese, vaiko neturejau biggrin.gif ir kickerius maciau bet net minciu nebuvo apie juos dometis biggrin.gif o dabar i ta puse nebevaziuojam biggrin.gif

na taip, pilna kaina ziauri, bet ir clarks nepigus pilna kaina, o jiems (tinkantiems mokyklai) nuolaidu didesniu nebuna tikrai, jei nuperki uz £32 jau skaitosi gerai biggrin.gif

Kriziukas,
man sitie faini
http://shopeu.ecco.c...89332?navId=281
tik cia mazesniems nei 10 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 17, 12:50)

Kriziukas,
man sitie faini
http://shopeu.ecco.c...89332?navId=281
tik cia mazesniems nei 10 metu  smile.gif

taip, šie gražūs drinks_cheers.gif gaila, maži doh.gif
Atsakyti